- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.441
Herkeste kaşık agrisi olmuyor canim ille başlamalı diye düşünme doktorum magnezyum eksikliğinden o kaşık agrisi oluyor dedu bir de rahim genişliyor o yuzden dedu. Evet 16. Haftada gidersen hem cinsiyet netlesir hem de 16. Haftada bir test varmış onu da yaptırırsin canim gitmiskenKızlar bende kasık ağrıları sadece 4.5.haftalar civarında olmuştu daha da olmadı halen de yok sadece gazim olursa ağrı oluyo tabiki acaba bu haftalardan sonra mı baslicak o ağrılar bu arada cinsiyet için erken diyo doktorum ama ogrenenler olmuş ben ilçe hastanesine gittim tabiki makine cacıktı biraz kendi doktoruma da gidemiyorum henüz biraz uzak kalıyoruz merkeze az daha bekleyip gitmek istiyorum sizce ne zamana kadar bekleyim burdaki dr 16.haftada kesinleşir diyor bebek gosterirse
Evet kan ölçümü falan var galiba canım aynen 16yi bekliyeyim bakalımHerkeste kaşık agrisi olmuyor canim ille başlamalı diye düşünme doktorum magnezyum eksikliğinden o kaşık agrisi oluyor dedu bir de rahim genişliyor o yuzden dedu. Evet 16. Haftada gidersen hem cinsiyet netlesir hem de 16. Haftada bir test varmış onu da yaptırırsin canim gitmisken
Kızlar bende kasık ağrıları sadece 4.5.haftalar civarında olmuştu daha da olmadı halen de yok sadece gazim olursa ağrı oluyo tabiki acaba bu haftalardan sonra mı baslicak o ağrılar bu arada cinsiyet için erken diyo doktorum ama ogrenenler olmuş ben ilçe hastanesine gittim tabiki makine cacıktı biraz kendi doktoruma da gidemiyorum henüz biraz uzak kalıyoruz merkeze az daha bekleyip gitmek istiyorum sizce ne zamana kadar bekleyim burdaki dr 16.haftada kesinleşir diyor bebek gosterirse
Canım hiç anlayamadimki ben yüzünü de donmus bize ama cinsiyet ogrenenler hadi siz yardimci olun bizlereeeKızlar tahmin alalım bizde lütfen :) 11 haftalığız dün çekildi fotomuz
Sirti donuk burda yandan fotosu yok mu?benim doktorum en net aciyi yakalayincaya kadar ugrasiyor oyle cikti veriyor. Yani tahmin cok zorKızlar tahmin alalım bizde lütfen :) 11 haftalığız dün çekildi fotomuz
Sirti donuk burda yandan fotosu yok mu?benim doktorum en net aciyi yakalayincaya kadar ugrasiyor oyle cikti veriyor. Yani tahmin cok zor
Kızlar bende kasık ağrıları sadece 4.5.haftalar civarında olmuştu daha da olmadı halen de yok sadece gazim olursa ağrı oluyo tabiki acaba bu haftalardan sonra mı baslicak o ağrılar bu arada cinsiyet için erken diyo doktorum ama ogrenenler olmuş ben ilçe hastanesine gittim tabiki makine cacıktı biraz kendi doktoruma da gidemiyorum henüz biraz uzak kalıyoruz merkeze az daha bekleyip gitmek istiyorum sizce ne zamana kadar bekleyim burdaki dr 16.haftada kesinleşir diyor bebek gosterirse
Olmaz mı kavrulmuş sogan kokusuna dayanamiyorum kesinlikle yiyemiyorum yemekleri ve bende tavuk corbasi na takmış durumdayım caniniz çekmez insallahKızlar nasılsınız ?
Size bir şey soracağım ? Yemekle ilgili taktığınız bir şey var mı ? Mesela günlerdir ben sadece tarhana çorbası içiyorum çünkü canım çekiyor her gün yapıyorum içimden tarhana çıkacak sizde var mı böyle bir şey ?
Küçük canım ben 11.haftada gittiğimde elini kolunu bile farkedemeidm doğru düzgün ama 12.haftda hersey daha netti kıpır kıpır di maşallah hafta hafta öyle buyuyorlarkiYüzü dönük düz uzanıyor yan durmadı Baya bi hareket halindeydi 11 haftalık daha küçükmü şekli şemali için CAnım
Olmaz mı kavrulmuş sogan kokusuna dayanamiyorum kesinlikle yiyemiyorum yemekleri ve bende tavuk corbasi na takmış durumdayım caniniz çekmez insallah
Merhaba kızlar kısmetse bende kasım annesi olacağım :) biz 11 haftalığız tahmini olan var mı
Benim de 6.haftaya kadar aşırı kasık agrim vardi, bazen bacaklarima vuruyordu yuruyemiyordum. Sonra geçti. Sanirim yerlesme agrisiydi onlar. Bir de ileriki aylarda kramp seklinde ağrılar oluyormus sanırım. Onlar icin hem ilac hem de maden suyu,muz vs oneriyorlarmis
Bende de aşırı halsizlik ve yorgunluk var hatta kasıklarım karnım da ağrıyor ama yine de gezmemden geri kalamıyorum eve gelince de yatıp kalıyorum. havalar da çok güzel iyice ısınmadan hele ki adana gibi bi yerde şu günleri değerlendirmek lazım zaten çok değil birkaç haftaya sıcaktan dışarı çıkamayacak duruma gelecek burası.
Aynı durum ben de de var ve çare bulamıyorum ben deKizlar agiz tadina care bulan Allah rizasi icin yardim etsin hem agzim su uretiyor hem agzimin tadi berbat valla bulanti kusma daha iyiymis tukurmekten bogazim kuruyor yutsam midem bulaniyor berbat durumdayim sadece uykuda sorun yok
Yok cnm yok ne lanet bişeymis vallahi bnde bi çare bulamadım .tam geçiyo derken bişey yiyorum sonra yine basliyo o acısı taddan nefret geldi artık .Kizlar agiz tadina care bulan Allah rizasi icin yardim etsin hem agzim su uretiyor hem agzimin tadi berbat valla bulanti kusma daha iyiymis tukurmekten bogazim kuruyor yutsam midem bulaniyor berbat durumdayim sadece uykuda sorun yok
Ben de öyleyim :) normalde hiç sevmezdim tarhana. Şimdi her gün içesim var :)Kızlar nasılsınız ?
Size bir şey soracağım ? Yemekle ilgili taktığınız bir şey var mı ? Mesela günlerdir ben sadece tarhana çorbası içiyorum çünkü canım çekiyor her gün yapıyorum içimden tarhana çıkacak sizde var mı böyle bir şey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?