2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Herkeste kaşık agrisi olmuyor canim ille başlamalı diye düşünme doktorum magnezyum eksikliğinden o kaşık agrisi oluyor dedu bir de rahim genişliyor o yuzden dedu. Evet 16. Haftada gidersen hem cinsiyet netlesir hem de 16. Haftada bir test varmış onu da yaptırırsin canim gitmisken

Evet kan ölçümü falan var galiba canım aynen 16yi bekliyeyim bakalım

Benim de 6.haftaya kadar aşırı kasık agrim vardi, bazen bacaklarima vuruyordu yuruyemiyordum. Sonra geçti. Sanirim yerlesme agrisiydi onlar. Bir de ileriki aylarda kramp seklinde ağrılar oluyormus sanırım. Onlar icin hem ilac hem de maden suyu,muz vs oneriyorlarmis

Kızlar tahmin alalım bizde lütfen :) 11 haftalığız dün çekildi fotomuz

Eklentiler

• IMG_0458.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 56
Bende de aşırı halsizlik ve yorgunluk var hatta kasıklarım karnım da ağrıyor ama yine de gezmemden geri kalamıyorum eve gelince de yatıp kalıyorum. havalar da çok güzel iyice ısınmadan hele ki adana gibi bi yerde şu günleri değerlendirmek lazım zaten çok değil birkaç haftaya sıcaktan dışarı çıkamayacak duruma gelecek burası.

Benim de 6.haftaya kadar aşırı kasık agrim vardi, bazen bacaklarima vuruyordu yuruyemiyordum. Sonra geçti. Sanirim yerlesme agrisiydi onlar. Bir de ileriki aylarda kramp seklinde ağrılar oluyormus sanırım. Onlar icin hem ilac hem de maden suyu,muz vs oneriyorlarmis

Kızlar nasılsınız ?
Size bir şey soracağım ? Yemekle ilgili taktığınız bir şey var mı ? Mesela günlerdir ben sadece tarhana çorbası içiyorum çünkü canım çekiyor her gün yapıyorum içimden tarhana çıkacak sizde var mı böyle bir şey ?

Olmaz mı kavrulmuş sogan kokusuna dayanamiyorum kesinlikle yiyemiyorum yemekleri ve bende tavuk corbasi na takmış durumdayım caniniz çekmez insallah

Yüzü dönük düz uzanıyor yan durmadı Baya bi hareket halindeydi 11 haftalık daha küçükmü şekli şemali için CAnım
Küçük canım ben 11.haftada gittiğimde elini kolunu bile farkedemeidm doğru düzgün ama 12.haftda hersey daha netti kıpır kıpır di maşallah hafta hafta öyle buyuyorlarki

Kizlar agiz tadina care bulan Allah rizasi icin yardim etsin hem agzim su uretiyor hem agzimin tadi berbat valla bulanti kusma daha iyiymis tukurmekten bogazim kuruyor yutsam midem bulaniyor berbat durumdayim sadece uykuda sorun yok

Olmaz mı kavrulmuş sogan kokusuna dayanamiyorum kesinlikle yiyemiyorum yemekleri ve bende tavuk corbasi na takmış durumdayım caniniz çekmez insallah

Neyse Allaha şükür yararlı şeylere takmış durumdayız da ondan pek sıkıntı yapmıyorum. Ve haklısın arkadaşım umarım kimsenin canını çektirmemişizdir :)

Merhaba kızlar kısmetse bende kasım annesi olacağım :) biz 11 haftalığız tahmini olan var mı

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.

Canım çok şükür benimde bayadır ağrım sızım yok ama adet günlerimde şidetleniyor sadece. Herkes bir olmaz ağrı meselesini takma kafana. Benimde doktorum 12+1 de söylemedi cinsiyetini erken dedi, ama kızımda 11 haftalıkken şak diye söylemişti doktor. Şimdi ise 16. haftada randevumuz var beklyecez elimiz mahkum.

Ahh o kramplarr yüzünden kızıma hamileyken ne çektim benDoktorum o zaman kabızlık yapmazsa düzenli olarak muz ye ve ayakta fazla kalma, kendini yorma tetiklenir demişti. Şimdi ise yorulduğum zaman sanki yine kramp girecekmiş gibi hissediyorum. Muzu çok severim ve mutlaka tüketirim, 3 gündür de düzenli olarak günde 1 tane maden suyu içiyorum inşallah olmaz çok acıyor çünkü

Sen de mi adanadasın :))) Ben o adananın sıcağında hamileliğim son günlerimi yaşadım felaketti. doğumun yaz sıcaklarına denk gelmesi çok kötü gerçekten allah yardım etsin denk gelene. Şuan kış ayında doğum yapacağım için çok mutluyum

Kizlar agiz tadina care bulan Allah rizasi icin yardim etsin hem agzim su uretiyor hem agzimin tadi berbat valla bulanti kusma daha iyiymis tukurmekten bogazim kuruyor yutsam midem bulaniyor berbat durumdayim sadece uykuda sorun yok
Aynı durum ben de de var ve çare bulamıyorum ben deİlk hamileliğimde çıkarınca rahatliyordum ama bu çok farklı

Slm kızlar nasılsınız çok canım sıkılıyor o kadar hasta oluyorum ki bu kadarı bebeğime zarar verirmi şimdi de bademciklerim şişti ateş ağrı berbat durumdayım
Oğlum da hasta aynı şekilde üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş ateş öksürük herşey var
Bana da hemen geçiyor hastalıklar

Yok cnm yok ne lanet bişeymis vallahi bnde bi çare bulamadım .tam geçiyo derken bişey yiyorum sonra yine basliyo o acısı taddan nefret geldi artık .
Bu arada bnde soğan kokusundan huylaniyorum ama o tavuk yemeği ve kokusu yokmu tahammülüm yok diğer herseyi yerim ama ağzımdaki tad olmasa

Ben de öyleyim :) normalde hiç sevmezdim tarhana. Şimdi her gün içesim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…