- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.421
Valla ben adetime 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim. O günden beridir de kullanıyorum. Hiçbir sorun yoktu. Kullandığım sırada lekelenme oldu hatta. Öncesinde düşük felan da yapmadım. Aşılama tüp bebek felanda değildi doğal yolla kaldım. Ama benim 5 senedr bebeğim olmuyordu doktorum bunu yakından bildiği için kaybetmemem adına verdi sanırım. 2 haftadan az bi sürem kaldı. Napalım iyi olsun da bebek inan hiçbirşey umrumda değil.Ben de aşılamanın ilk gununden itibaren sabah aksam 200luk progestan kullandım. 5.hafta dolunca kafama göre bire indirdim,sonra da bıraktım. 8.haftada doktora gidip söyleyince, bırakma 12.haftaya kadar kullan dedi. Progestan zorsa crinone jel vereyim dedi. Ama ben eczaneden bile almadım. Hersey cok yolunda dedi, kanama vs gibi bi durumum da hiç olmadı. Neden bosuna kullanayim? Sürekli olmayan seyler için tedbir alıyor gibi geliyor bana doktorlar
Sizin bir sikintiniz var miydi, tedbir amacli mi kullaniyorsunuz
Canim seytan vesvese veriyor derler 2 hatadir aklinda yok yeni dusmus aklina hic dusunme.Rabbime dua et bisicik olmaz millet neler yiyor ya bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis haftada 2 kere yedim dedi kolasi yaninda dedi ben sok oldum.Ben de iki haftadir takmadim uc gundur de aklimdan cikmiyor insallah bir sey olmaz :) Bulantilari halsizligi hepsini unuttum su an
Canim seytan vesvese veriyor derler 2 hatadir aklinda yok yeni dusmus aklina hic dusunme.Rabbime dua et bisicik olmaz millet neler yiyor ya bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis haftada 2 kere yedim dedi kolasi yaninda dedi ben sok oldum.
Maşallah kızlar sizler yavaş yavaş başlamışsınız birşeyler yapmaya Allah sağlık versin inşalalh bizlere de bebislerimizide lakin benim ne bulantılarım geçti ne halsizligim evde ancak mecburi işlerimi yapıyorum hiç birşey yapmaya bulantılardan gözüm almıyor icimde bi daralma var 10 yaşında oğlum var ilgi istiyor eşim eski düzeni arıyor ama bende güç yok dua edelim birbirimizebende istiyorum battaniye örmek ama yazın uğraşırım diyorum şu uyku durumları geçsekış bebesi olacak bizimkiler battaniye sart birde ben bir tarafı polar bir tarafı kumaş battaniye yapacağım aklında olsun çok şık duruyor
Ah ah uyuyamiyorum gene kuruntularim yuzunden.iki hafta kadar once dolma icinden yemistim cig olarak surekli aklimi kurcaliyor uyuyamiyorum toksoplazma bulasmismidir Allah korusun. sizin boyle bir sey yapmisliginiz var mi bir sey olur mu cok korkuyorum
Insallah bir sey olmaz canim pazartesi doktora gidicem yine de bi konusayim gerek gorurse kan veriyim tekrar yoksa icin rahatlamicakCanım o kadarcıktan bişey olmaz diye düşünüyorum. Oblomovun dediği gibi neler neler yiyen var. Allah korusun yavrularımızı. Bende yüksük çorbasının içinden yemiştim 1 parmak çok canım çektiydi annem bişey olmaz o kadarcıktan ye nefsini körelt dedi, bende yedim
Haklisin canim hep seytan vesvesi durdum durdum yeni kafaya taktim:/Canim seytan vesvese veriyor derler 2 hatadir aklinda yok yeni dusmus aklina hic dusunme.Rabbime dua et bisicik olmaz millet neler yiyor ya bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis haftada 2 kere yedim dedi kolasi yaninda dedi ben sok oldum.
Aminnnn canım insaAllah Rabbim kuzularimizi bize bağışlasınCnm bn crinone jel kullanıyorum. Öğrendiğim günden beri. 12. Haftaya kadar da kullan dedi dr. İnşallah 12. Haftada hiç sorun olmaz bırakırız..
Neren ağrıyor cnm geçmiş olsun bi hava almaya çık o zmn yatıkça dediğin gibi oluyor iyi hisetmezsen hemen dönersinKizlar benim cok halsizligim ve agrim var ne olacak bu halim bilemedim berbat hissediyorum. Temizlik yaparim kardeslerimle gezmege cikarim dedim ama yok imkansiz. Bugun cikarsam yarin ise gidemem heraldesabah 9 gibi kalktim kahvalti hazirladim guclukle ondan sonra yatis o yatis sanki yattikca kotu oldum.
Profildeki senin 12 haftalik gobegin mi canim?Kizlar benim cok halsizligim ve agrim var ne olacak bu halim bilemedim berbat hissediyorum. Temizlik yaparim kardeslerimle gezmege cikarim dedim ama yok imkansiz. Bugun cikarsam yarin ise gidemem heraldesabah 9 gibi kalktim kahvalti hazirladim guclukle ondan sonra yatis o yatis sanki yattikca kotu oldum.
Eki Görüntüle 1989232 Eki Görüntüle 1989232 sonunda yükleyebildim kızlar elimiz burnumuzda selam ederiz cinsiyet tahminlerini alalım
Bana da öyle geldi canım hep erkek diye dusunuyodum ama son ultrasonda erkek olsa bişeyler gorurduk gibi geldikız gibi geldi bana :)
Neren ağrıyor cnm geçmiş olsun bi hava almaya çık o zmn yatıkça dediğin gibi oluyor iyi hisetmezsen hemen dönersin
Evet su anki gobegim.Profildeki senin 12 haftalik gobegin mi canim?
Ah evde olsam dinlenecegim bugun tatil firsat bildim yattim bol bol ama ise yaramadi hicbir garip oblomov canım ben de aynıyım azıcık kasık ağrılarım oluyo arada ama halsizliğimin haddi hesabı yok. Bugün decaviti gündüz aldım bakalım işe yarayacak mı hep gece içiyodum.
Dr mda bana bu aralar dinlenebildiğin kadar dinlen demişti
Kiza benzettim canim bendeEki Görüntüle 1989232 Eki Görüntüle 1989232 sonunda yükleyebildim kızlar elimiz burnumuzda selam ederiz cinsiyet tahminlerini alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?