2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla ben adetime 1 gün kala hamile olduğumu öğrendim. O günden beridir de kullanıyorum. Hiçbir sorun yoktu. Kullandığım sırada lekelenme oldu hatta. Öncesinde düşük felan da yapmadım. Aşılama tüp bebek felanda değildi doğal yolla kaldım. Ama benim 5 senedr bebeğim olmuyordu doktorum bunu yakından bildiği için kaybetmemem adına verdi sanırım. 2 haftadan az bi sürem kaldı. Napalım iyi olsun da bebek inan hiçbirşey umrumda değil.

Ben de iki haftadir takmadim uc gundur de aklimdan cikmiyor insallah bir sey olmaz :) Bulantilari halsizligi hepsini unuttum su an
Canim seytan vesvese veriyor derler 2 hatadir aklinda yok yeni dusmus aklina hic dusunme.Rabbime dua et bisicik olmaz millet neler yiyor ya bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis haftada 2 kere yedim dedi kolasi yaninda dedi ben sok oldum.

Canim seytan vesvese veriyor derler 2 hatadir aklinda yok yeni dusmus aklina hic dusunme.Rabbime dua et bisicik olmaz millet neler yiyor ya bizim gelin hamileligini pizzayla gecirmis haftada 2 kere yedim dedi kolasi yaninda dedi ben sok oldum.

Ayy canım bende şok oldum su an. Hadi arada pizza az bir şey tamam da kola denilince tüylerim ürperiyor hele hele hamilelikte.

Maşallah kızlar sizler yavaş yavaş başlamışsınız birşeyler yapmaya Allah sağlık versin inşalalh bizlere de bebislerimizide lakin benim ne bulantılarım geçti ne halsizligim evde ancak mecburi işlerimi yapıyorum hiç birşey yapmaya bulantılardan gözüm almıyor icimde bi daralma var 10 yaşında oğlum var ilgi istiyor eşim eski düzeni arıyor ama bende güç yok dua edelim birbirimize

Canım o kadarcıktan bişey olmaz diye düşünüyorum. Oblomovun dediği gibi neler neler yiyen var. Allah korusun yavrularımızı. Bende yüksük çorbasının içinden yemiştim 1 parmak çok canım çektiydi annem bişey olmaz o kadarcıktan ye nefsini körelt dedi, bende yedim

Insallah bir sey olmaz canim pazartesi doktora gidicem yine de bi konusayim gerek gorurse kan veriyim tekrar yoksa icin rahatlamicak

Haklisin canim hep seytan vesvesi durdum durdum yeni kafaya taktim:/

Kizlar benim cok halsizligim ve agrim var ne olacak bu halim bilemedim berbat hissediyorum. Temizlik yaparim kardeslerimle gezmege cikarim dedim ama yok imkansiz. Bugun cikarsam yarin ise gidemem heralde sabah 9 gibi kalktim kahvalti hazirladim guclukle ondan sonra yatis o yatis sanki yattikca kotu oldum.

Neren ağrıyor cnm geçmiş olsun bi hava almaya çık o zmn yatıkça dediğin gibi oluyor iyi hisetmezsen hemen dönersin

Profildeki senin 12 haftalik gobegin mi canim?

Merhaba kızlar kısmetse bende kasım annesi olacağım :) biz 11 haftalığız tahmini olan var mı

Eklentiler

• IMG_0458.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 54
bir garip oblomov canım ben de aynıyım azıcık kasık ağrılarım oluyo arada ama halsizliğimin haddi hesabı yok. Bugün decaviti gündüz aldım bakalım işe yarayacak mı hep gece içiyodum.
Dr mda bana bu aralar dinlenebildiğin kadar dinlen demişti

Kızlar bende kasık ağrıları sadece 4.5.haftalar civarında olmuştu daha da olmadı halen de yok sadece gazim olursa ağrı oluyo tabiki acaba bu haftalardan sonra mı baslicak o ağrılar bu arada cinsiyet için erken diyo doktorum ama ogrenenler olmuş ben ilçe hastanesine gittim tabiki makine cacıktı biraz kendi doktoruma da gidemiyorum henüz biraz uzak kalıyoruz merkeze az daha bekleyip gitmek istiyorum sizce ne zamana kadar bekleyim burdaki dr 16.haftada kesinleşir diyor bebek gosterirse

Neren ağrıyor cnm geçmiş olsun bi hava almaya çık o zmn yatıkça dediğin gibi oluyor iyi hisetmezsen hemen dönersin

Kasik ve bel agrim var canim

Profildeki senin 12 haftalik gobegin mi canim?
Evet su anki gobegim.
Ah evde olsam dinlenecegim bugun tatil firsat bildim yattim bol bol ama ise yaramadi hic
Eki Görüntüle 1989232 Eki Görüntüle 1989232 sonunda yükleyebildim kızlar elimiz burnumuzda selam ederiz cinsiyet tahminlerini alalım
Kiza benzettim canim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…