- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.401
Ben de bir kilo vermisim. İlk hamileligimde ilk aylar 5 kilo vermistim. Sonrasina 25 kiloya yakin almistim
Ama dogumdan sonra 7-8 aya hepsi gitmisti, ins hayirla saglikli bir sekilde gelsinler de bebisler kilolar gider. Tabi tekrar emzirmek nasip olursa
Bende gittim siyah pantalon aldim ben begendim cuk oturdu 38 bedenKızlar gittim waikikiye aldım ama pantolonların kalıbını beğenmedim iki tayt bir tişört aldım :) ama o kadar yoruldum ki geldiğim gibi direk uyumuşum :)
bir garip oblomov çok güzel hamile tişörtleri var senin istediğin gibi lcw de ama benim eşim istemiyor o tarz tişörtleri zaten göbeğin kocaman üzerinde hamile yazmasına gerek yok diyor
Oyyyy çok sevindim canım Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almak nasip etsin :)
Genelde 3.ayda kan hapına baslaniliyor kan değerleri normal olsa bile.cunku bebek demir depolarını hızla tüketmeye başlıyor.kan değerini stabil tutmak için veriyor doktorlar en azından.kansizlik varsa dozunu yüksek kullanıyorsun.benin de kanim geçen ay 12.6 idi.doktor 12.haftada başlarız kan hapına folik asiti bırakırsın demisti. Henüz gitmedim.bu 3.hamileligm benim diğerlerinde de 12.haftada başlamıştım kan hapinaBenim on ikinci hafta bitti sayılır sadece hamileliğimin basında kan tahlili yaptırdım o kadar acaba yeniden yaptırmam mı gerekiyor kan ilacı falan da vermedi doktor canım
Ben buldum aktardan fiyatı bu kadarı 10tl aldım deneme amaçlı küçük aldım şimdilik bakalım aksam deneyeceğim ilk defakatı halde olanını kullanmış canım tereyağ gibi olanından. bende araştırmalara gireceğim bulursam alcam
Hadi inşallah canım Rabbim inşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin kuzularimiziHaydi gözun aydin canim coksevindim darisi basima ins. Ben kullaniyorum bana da 12. Haftaya kadar demisti doktorum
Oh çok sevindim canım. Çok şükür bin şükür iyi civcivim canımismetbeyinbiricikhanimi merhaba canım kanama alanının yok olmasına ve bebişin iyiolmasına çok sevindim :) benim de lekelenmelerim geçti çok şükür :)
Çok sağol canım benim insaAllah hayırla sağlıcakla bu topikteki herkes insaAllahSagol cnm amin inşallah senin durumununda düzeldigine cok sevindim sende saglicakla alirsin bebişini kucagina insallah.
Aa super ne guzel bulmussun ben kac sefer aktarin onunden gectim aklima bile gelmedi bende sorayim bakalim insallah bulurumBen buldum aktardan fiyatı bu kadarı 10tl aldım deneme amaçlı küçük aldım şimdilik bakalım aksam deneyeceğim ilk defa
Bulursun canim hatta şişenin içinde vardı katı halde vardiAa super ne guzel bulmussun ben kac sefer aktarin onunden gectim aklima bile gelmedi bende sorayim bakalim insallah bulurum
Cnm bn crinone jel kullanıyorum. Öğrendiğim günden beri. 12. Haftaya kadar da kullan dedi dr. İnşallah 12. Haftada hiç sorun olmaz bırakırız..Kızlar bizim güzel haberlerimiz var size civcivim iyi çok şükür bin şükür ayrıca kanama alanı da gecmış çok şükür ama progestrona 12 hafta ya kadar devam dedi Dr. Civcivim iyi olsun da önemli olan o.
Kızlar bu arada progestron u fitil olarak kullananiz var mı aranizda
Ben de aşılamanın ilk gununden itibaren sabah aksam 200luk progestan kullandım. 5.hafta dolunca kafama göre bire indirdim,sonra da bıraktım. 8.haftada doktora gidip söyleyince, bırakma 12.haftaya kadar kullan dedi. Progestan zorsa crinone jel vereyim dedi. Ama ben eczaneden bile almadım. Hersey cok yolunda dedi, kanama vs gibi bi durumum da hiç olmadı. Neden bosuna kullanayim? Sürekli olmayan seyler için tedbir alıyor gibi geliyor bana doktorlarCnm bn crinone jel kullanıyorum. Öğrendiğim günden beri. 12. Haftaya kadar da kullan dedi dr. İnşallah 12. Haftada hiç sorun olmaz bırakırız..
Ah ah uyuyamiyorum gene kuruntularim yuzunden.iki hafta kadar once dolma icinden yemistim cig olarak surekli aklimi kurcaliyor uyuyamiyorum toksoplazma bulasmismidir Allah korusun. sizin boyle bir sey yapmisliginiz var mi bir sey olur mu cok korkuyorum
Ben de iki haftadir takmadim uc gundur de aklimdan cikmiyor insallah bir sey olmaz :) Bulantilari halsizligi hepsini unuttum su anBen de bulantilardan uyuyamiyorum. Ben en başında çiğ sosis yemiştim. Hic endiselenmedim açıkçası. Siz de uzulmeyin birşey olmaz :)
İçersinde et varmıydı o dolmanın yoksa z.yağlı mıydı. Etli ise bi yorum yapamam ama zeytinyağlı dolmanın içini bende yemiştim hamile değildim ama o zmnAh ah uyuyamiyorum gene kuruntularim yuzunden.iki hafta kadar once dolma icinden yemistim cig olarak surekli aklimi kurcaliyor uyuyamiyorum toksoplazma bulasmismidir Allah korusun. sizin boyle bir sey yapmisliginiz var mi bir sey olur mu cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?