2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

İnşallah canım emzirmek hem bebişlerimiz için en sağlıklısı hem de emzirme ile doğum kilolarını vermek çok daha kolay oluyor. Bende kızımda 18 kilo almıştım 8 ayda fazlasıyla vermiştim.

Bende gittim siyah pantalon aldim ben begendim cuk oturdu 38 beden ayakkabida aldim kendime duz rahat rahat giyerim

Kızlar kilolardan bahsetmişsiniz ben ilk hamileligime 48 kiloyla başladım 68 le bitirdim. Bu aldığım 20 kiloda 6.aydan sonra varın düşünün istahimi :)
Bu hamileligime 54 le başladım su an 55 im. Gerçekler bulantılar geçip istahlar açılınca gün yüzüne çıkacak :) bu hamileliğimde 15 kiloyu fazla aşmamak istiyorum bakalım hayırlısı.

Benim on ikinci hafta bitti sayılır sadece hamileliğimin basında kan tahlili yaptırdım o kadar acaba yeniden yaptırmam mı gerekiyor kan ilacı falan da vermedi doktor canım
Genelde 3.ayda kan hapına baslaniliyor kan değerleri normal olsa bile.cunku bebek demir depolarını hızla tüketmeye başlıyor.kan değerini stabil tutmak için veriyor doktorlar en azından.kansizlik varsa dozunu yüksek kullanıyorsun.benin de kanim geçen ay 12.6 idi.doktor 12.haftada başlarız kan hapına folik asiti bırakırsın demisti. Henüz gitmedim.bu 3.hamileligm benim diğerlerinde de 12.haftada başlamıştım kan hapina

Ben de normal pantolonlarda düğmeyi kapatamayacak duruma geldiğimden bugün iki tane hamile pantolonu aldım ikisi de içime sindi. Biri lcw dan kot diğeri defactodan açık su yeşili bi pantolon tavsiye ederim ikisi de çok rahat artık bunları giycem diğer pantolonlar eziyet gibi gelmeye başlamıştı.

katı halde olanını kullanmış canım tereyağ gibi olanından. bende araştırmalara gireceğim bulursam alcam
Ben buldum aktardan fiyatı bu kadarı 10tl aldım deneme amaçlı küçük aldım şimdilik bakalım aksam deneyeceğim ilk defa

Eklentiler

• image.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 40
Cnm bn crinone jel kullanıyorum. Öğrendiğim günden beri. 12. Haftaya kadar da kullan dedi dr. İnşallah 12. Haftada hiç sorun olmaz bırakırız..

Cnm bn crinone jel kullanıyorum. Öğrendiğim günden beri. 12. Haftaya kadar da kullan dedi dr. İnşallah 12. Haftada hiç sorun olmaz bırakırız..
Ben de aşılamanın ilk gununden itibaren sabah aksam 200luk progestan kullandım. 5.hafta dolunca kafama göre bire indirdim,sonra da bıraktım. 8.haftada doktora gidip söyleyince, bırakma 12.haftaya kadar kullan dedi. Progestan zorsa crinone jel vereyim dedi. Ama ben eczaneden bile almadım. Hersey cok yolunda dedi, kanama vs gibi bi durumum da hiç olmadı. Neden bosuna kullanayim? Sürekli olmayan seyler için tedbir alıyor gibi geliyor bana doktorlar
Sizin bir sikintiniz var miydi, tedbir amacli mi kullaniyorsunuz

Ah ah uyuyamiyorum gene kuruntularim yuzunden.iki hafta kadar once dolma icinden yemistim cig olarak surekli aklimi kurcaliyor uyuyamiyorum toksoplazma bulasmismidir Allah korusun. sizin boyle bir sey yapmisliginiz var mi bir sey olur mu cok korkuyorum

Ben de bulantilardan uyuyamiyorum. Ben en başında çiğ sosis yemiştim. Hic endiselenmedim açıkçası. Siz de uzulmeyin birşey olmaz :)

İçersinde et varmıydı o dolmanın yoksa z.yağlı mıydı. Etli ise bi yorum yapamam ama zeytinyağlı dolmanın içini bende yemiştim hamile değildim ama o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…