2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bana

bana doktor dedi canim
Bırak diye 200 mg kullanıyordum yok canim bir sorun yok
Benim de doktorum azaltarak birak dedi ilk gunde uc tane ile basladim sonra gunde iki kullandim sonra bes gun gunde bir tane kullan birak dedi dun biraktim canim ben de internette birakinca agri kanama falan olabilicegini okumustum o yuzden sordum insallah bi sknti yasamayiz

Benim de doktorum azaltarak birak dedi ilk gunde uc tane ile basladim sonra gunde iki kullandim sonra bes gun gunde bir tane kullan birak dedi dun biraktim canim ben de internette birakinca agri kanama falan olabilicegini okumustum o yuzden sordum insallah bi sknti yasamayiz
Ben yaklaşık bir kutu kullandım canim Yok içini ferah tut her hangi bir sıkıntı olmuyor şükür Şen'de de olmaz stres yapma

Kızlar şunlara bayıldım yaa. Cinsiyet netleşsin hemen alıcam image.jpgimage.jpg

Ben progestani kafama gore bıraktım valla :( inşallah herşey yolundadir. Aşılamadan sonra direk verdi doktor sabah aksam progestan. Fitil zaten hoşlanmıyorum, ağızdan aldım o da aşırı baş dönmesi yapıyor. 5 haftalikken bire indirdim, doktora da söyledim 8.haftada.. Olmaz bir tane yetmez günlük doz zaten 2 tablet dedi. 200luk ilac bu arada. Ama ben hiç kullanmadim 8.haftadan sonra. Allaha emanet kanamam vs yok, inşallah iyidir bebeğim

Kızlar kilo durumlarınız nasıl, başlangıç kilom 53 tü, 56 ı olmuşum. Doktor biraz fazla alıyoruz dedi:63: Bir de yaz geliyor her gün maden suyu içmeni tavsiye ediyorum dedi, bilginize hanımlar.

Ama üçüncü ayiniz bitmiş ayda 1 kilo cok mu olmus oluyor? Bazı doktorlar takıntılı bence :( ben 10.haftadayim 2 kilo verdim :(

Kızlar kilo durumlarınız nasıl, başlangıç kilom 53 tü, 56 ı olmuşum. Doktor biraz fazla alıyoruz dedi:63: Bir de yaz geliyor her gün maden suyu içmeni tavsiye ediyorum dedi, bilginize hanımlar.

Valla ben de yarım kilo bile almamışım. Biraz garip geldi ama sonra araştırınca çok varmış böyle olan. insan galiba az da olsa şöyle 2-3 kilo almak istiyor sanki :KK48: Hemen göbüş çıksın diye :))))))

Ama üçüncü ayiniz bitmiş ayda 1 kilo cok mu olmus oluyor? Bazı doktorlar takıntılı bence :KK43: ben 10.haftadayim 2 kilo verdim :KK43:

Valla ben de yarım kilo bile almamışım. Biraz garip geldi ama sonra araştırınca çok varmış böyle olan. insan galiba az da olsa şöyle 2-3 kilo almak istiyor sanki :KK48: Hemen göbüş çıksın diye :))))))

Ay bende kilo almayanlara imreniyorum valla:KK45: Keşke bende sizin gibi olsam, ama vücudum kilo almaya çok müsait şimdiden kocaman bir popom oldu:olamaz:

Kızlar bizim güzel haberlerimiz var size civcivim iyi çok şükür bin şükür ayrıca kanama alanı da gecmış çok şükür ama progestrona 12 hafta ya kadar devam dedi Dr. Civcivim iyi olsun da önemli olan o.
Kızlar bu arada progestron u fitil olarak kullananiz var mı aranizda
Haydi gözun aydin canim coksevindim darisi basima ins. Ben kullaniyorum bana da 12. Haftaya kadar demisti doktorum

Ay bende kilo almayanlara imreniyorum valla:KK45: Keşke bende sizin gibi olsam, ama vücudum kilo almaya çok müsait şimdiden kocaman bir popom oldu:olamaz:

Valla bizde ırsi. Annem o kadar çok kilo verirmis ki hamileyken, doğum zamanı verdiği kiloyu bile alamazmis. Yani hep hamile kaldığı kilodan daha az bi kiloda doğum yapmış. Gerçi kardeslerim de ben de saglikliyiz cok sukur. Ama beslenemedigim için kilo veriyorum ben, sürekli istifra ediyorum malesef :(

Back