2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bizim güzel haberlerimiz var size civcivim iyi çok şükür bin şükür ayrıca kanama alanı da gecmış çok şükür ama progestrona 12 hafta ya kadar devam dedi Dr. Civcivim iyi olsun da önemli olan o.
Kızlar bu arada progestron u fitil olarak kullananiz var mı aranizda

reflü içinde ilaç verdi bana dr. bi famoser bide rennie zararı yok dedi ama herhalde kullanabilirim.
Ben de de reflu ve ülser var dün sordum Dr birşey vermedi orda ki ebeye sordum gaviskon kullanabilirsin dedi. Ben de dün ona başladım. Artık çok fazla mide ağrım oluyor 3 tane yastıkla yatıyorum oturuyorum resmen yine de uyuyamıyorum ağrıdan :(

Kızlar bizim güzel haberlerimiz var size civcivim iyi çok şükür bin şükür ayrıca kanama alanı da gecmış çok şükür ama progestrona 12 hafta ya kadar devam dedi Dr. Civcivim iyi olsun da önemli olan o.
Ben fitil olarak kullandim canim yeni biraktim benim kahverengi akintim olmustu ama kanama alanim yoktu on ikinci haftaya kadar kullanalim dedi doktorum su an biraktim ben de fitil olarak daha etkili ve daha az yan etkili oldugunu biliyorum

EVET CANIM BEN 7. HAFTAMDAN BERİ KULLANIYORUM fitil ıolarak dr 12. haftadan sonra azaltarak bırakıcaz dedi bebeğim iyi olsunda kullanırım ben günde 2 defa kullanıyorum 12. haftadan sonra folik asiti de bıraktırıcak sanırım

Ben de de reflu ve ülser var dün sordum Dr birşey vermedi orda ki ebeye sordum gaviskon kullanabilirsin dedi. Ben de dün ona başladım. Artık çok fazla mide ağrım oluyor 3 tane yastıkla yatıyorum oturuyorum resmen yine de uyuyamıyorum ağrıdan :KK43:
valla bende öyle bugün dr da isyan etti artık 4 kilo vermişim ya dr dedi ilaç vericem sana mecbur :(

Ben fitil olarak kullandim canim yeni biraktim benim kahverengi akintim olmustu ama kanama alanim yoktu on ikinci haftaya kadar kullanalim dedi doktorum su an biraktim ben de fitil olarak daha etkili ve daha az yan etkili oldugunu biliyorum
Beni çok çok çok fazla etkiledi baş dönmesinden tek başıma lavaboya bile gidemiyordum.. bide ülser var midemde ilacı kullanmaya başladığımdan beri mide ağrısından duramıyorum.. :( ben de fitil olarak başladım böyle daha rahat ama biraz çıkıyor dışarıya

EVET CANIM BEN 7. HAFTAMDAN BERİ KULLANIYORUM fitil ıolarak dr 12. haftadan sonra azaltarak bırakıcaz dedi bebeğim iyi olsunda kullanırım ben günde 2 defa kullanıyorum 12. haftadan sonra folik asiti de bıraktırıcak sanırım
Ben günde 3 kere 200 mg ilk kullanıyorum. 12. Haftada bırakacağım insaAllah bende. Allah im bebeklerimizi korusun

valla bende öyle bugün dr da isyan etti artık 4 kilo vermişim ya dr dedi ilaç vericem sana mecbur :KK43:
İlla birşeyler atıştırmalık canım mide sıvısı ni azaltacak şeyler yemeğe çalış ekmek kurabiye vs iyi geliyor canım aç kalınca ben daha kötü oluyorum

Canım içinde endişe olacağına doktora görün için rahatlasin en diğer türlü strese giriyor insan ister istemez.
simdi eski rengine döndü canim progestan tabletimi ictim uzandim sali günüde ikili test randevum var o zamana kadar bir sorun olursa yine giderim olmadi sali gunu doktora akinti yasadigimi soyleyecegim.

Beni çok çok çok fazla etkiledi baş dönmesinden tek başıma lavaboya bile gidemiyordum.. bide ülser var midemde ilacı kullanmaya başladığımdan beri mide ağrısından duramıyorum.. :KK43: ben de fitil olarak başladım böyle daha rahat ama biraz çıkıyor dışarıya
imkanin varsa uzan canim fitili kullandiktan sonra.zaten iceride kalani yeterli oluyormus

Öncelikle bebisim iyi olmasına sevindim canim evet ben fitil olarak kullanıyordum dört gün önce bıraktım gece yatmadan kullanıyordum canim

Kızlar gittim waikikiye aldım ama pantolonların kalıbını beğenmedim iki tayt bir tişört aldım :) ama o kadar yoruldum ki geldiğim gibi direk uyumuşum :)
bir garip oblomov bir garip oblomov çok güzel hamile tişörtleri var senin istediğin gibi lcw de ama benim eşim istemiyor o tarz tişörtleri zaten göbeğin kocaman üzerinde hamile yazmasına gerek yok diyor :(

Benimki günde bir taneydi canim Eger saatlik verdiyse saatine uy geçirme 8 saati fitili kullandıktan sonra bacaklarını biraz duvara yasla 10 15 dakika uzan o zaman geri gelmiyo fitil
Evet canım uzanıyorum ama bazen işte çıkıyor illa. Sizde mantar vs yapmadı dimi İnternete baktım mantar olmuş kimileri

Back