2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İyiyim cnm çok şükür herşey yolunda inşaallah böyle devam eder ben ikili test yaptırmıycam canım istemiyorum..senin sonuç lara sevindim maşaAllah

Bende kız olursa Zeynep koyucam inşaallah
Çok teşekkür ederim:) Canım ben yaptırmak istedim. Allah korusun öyle bir durum varsa bileyim ona göre hareket ederim. Mesela çok küçük bir şehirde oturuyorum. İstanbul'da evim var. Bebeğin özel gereksinimleri olacaksa İstanbul'a taşınırım.
Sağlıkla gelsinler inşallah. Şimdiden o kadar düşünüyorum ki doğduğu zamanı. Vakit geçmek bilmiyor :)

Kızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan anneler var nasıl anlaşılıyor bu sorun test falan mı var çok merak ediyorum ben
Testi trombofoli paneli diye geçiyor. Testsiz anlaşılacağını sanmam, ama benim kanım çok koyuydu mesela ve katı gibiydi, hani bir yerin kesilir kan fışkırır ya benim öyle olmazdı .
Bebek kaybımdan sonr araştırılırken test yapıldı ve ortaya çıktı. Bebeğe kn düzgün akışta gidemiyor onu besleyemiyormuş katı pıhtılı ve yoğun olduğu için. Şimdi hap ve iğne ile kanı sulandırıyorum. Rabbime emanetler hepsi.

Benim 2 tane var çünkü son zamanlarda göbek o kadar irileşip öne zıplıyor ki normal tshirtler olmuyordu bile. Nasip olursa gene aynılarını giyeceğim ilerleyen zamanlarda.
Valla ayy gözüme sokuyor diyenlerin kendi ruhsal bozuklukları. Benim de gözler resmen kör, gözlüksüz gezene ayy inadına gözlüksüz geziyor ya da boyum kısa ama biri topuklu giymiş ayy hem uzun hem topuklu bana inat mı diyeceğim?
Aksine bebeğimi kaybettiğim zaman bile nerede hamile görsem maşallah dedim içimden dua ettim ona. Hasetlenmemek başkaları adına sevinip dua etmeyi de öğrenmeli insanlar ki yüreği temiz olana zaten hayırlı zamanda hayırlı şeyler nasip olacaktır diye düşünüyorum.

Bi kaç gündür o ağrı kıvrandırdı beni canım bugün kontrolüm vardı söyledim doktoruma magnezyum verdi vajinaya bıçak gibi saplanıyordu kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrıyordu
Ben de en son salı gunu gıtmıstım o zaman agrım yoktu sımdı basladı canım acaba tekrar gıdıp konussam mı ben agrısına katlanırım sorun degıl de bebege zararı yoktur dımı

Büyüsünler büyüsünler masallah onlar rahat etsin de baska ne isteriz :)

kızlar benim bugun pembe akıntım var daha önce kanamam olmustu rahmin giris kısmında ve doktor progestan vermisti onu kullaniyorum simdi ne yapmam lazim sizce acile gitmem lazimmi bu tür akintida

kızlar benim bugun pembe akıntım var daha önce kanamam olmustu rahmin giris kısmında ve doktor progestan vermisti onu kullaniyorum simdi ne yapmam lazim sizce acile gitmem lazimmi bu tür akintida
Diger kanaman durmus muydu canim yani progestani birakmismiydin?eger digeri gecmediyse kalan kandir ama gectiyse ilaci biraktiysan yine baslamis olabilir istersen doktora gorun

Canım içinde endişe olacağına doktora görün için rahatlasin en diğer türlü strese giriyor insan ister istemez.

kızlar ben temmuz ayında tatile gitmeyi düşünüyorum. dr a sordum bi sakıncası varmı diye o aylarda rahim ağzı taraması yapılacak sana eğer bir sorun görmessem tabiki gidebilirsin dedi. bu tarama nedir bilginiz varmı acaba ?

rahim ağzı taraması bildiğimiz smear testi. ama hamilelikte başka bir şey midir bilmiyorum

Diger kanaman durmus muydu canim yani progestani birakmismiydin?eger digeri gecmediyse kalan kandir ama gectiyse ilaci biraktiysan yine baslamis olabilir istersen doktora gorun
3 hafta önce oldu kanamam bir gün sürü durdu progestani kullanmaya devam ediyordum bugun sınavim vardi bir kacgundur cok stresliydim o yuzden olmus olabilir mi

Ben de en son salı gunu gıtmıstım o zaman agrım yoktu sımdı basladı canım acaba tekrar gıdıp konussam mı ben agrısına katlanırım sorun degıl de bebege zararı yoktur dımı
Yok canım bebeğe bi zararı olmuyor bende şuan kullanmıcam zaten magnezyumu mide bulantım devam ediyor çünkü benim de endişem bebeğe zarar verirmi düşüncesiydi katlanılmıcak bi ağrıdan ziyade endişe olunca çekilmez hale geliyor

ya doktorum erkek diye tahmin etti bakalım artık 15 gün sabredeceğiz. yaa sende mi adanadasın hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun.

Hayırlısı olsun canım ilk çocuksa eğer kızı erkeği farkmetiyor aslında. Benim 1 kızım var ikinci de erkek olsun ondan sonra 2 çocuk yeter diye düşünüyorum bakalım hayırlısını nasip etsin Allah. Ben Adanalıyım canım ama Adana'da değilim, 1 senedir Girne'de yaşıyorum.

Benim on ikinci hafta bitti sayılır sadece hamileliğimin basında kan tahlili yaptırdım o kadar acaba yeniden yaptırmam mı gerekiyor kan ilacı falan da vermedi doktor canım

Canım 11-12. haftalarda ikili test için kan veriyoruz sadece başka da istemiyor doktorlar. Kan ilacına bazı doktorlar 3. aydan sonra başlatıyor.

Evet cnm senin açından doğru önlem alman için Allah korusun ama sağlıkla gelsin ben kayıplarım için endişeliyim zaten bu testlerde kesin sonuc vermediği için kafamı karıştırmak istemedim yani birde buna endişelenmek istemedim dediğin gibi sağlıkla gelsinler inşaallah vakit ler durdu zaten hiç hiç geçmiyor kavuşmak rüya gibi o kdr güzel geliyor ki inşaallah nasip olur hepimize

Kız olursa ismi hazır, Aybüke olacak. Daha hamile değilken eşimle konuşuyorduk kız olursa hangi isim olsun dedim direk Aybüke dedi ben de zaten ezelden bu ismi beğeniyordum yani birbirimizden habersiz aynı ismi düşünmüşüz : ) ama Bilge ya da Gökçe ye de boş değilim :d erkek olursa alper alperen çağatay ertuğrul vs emin değiliz.

Ben ikil
Ben ikili test yaptirmadim canim sadece ense kalinligina ve burnuna baktirdim ultrasonda.kan vermedim hic ilk haftalarda verdigimin disinda.su an sadece decavit kullaniyorum ama yetmiyor sanirim halsizim kac gundur

Aynen canim endise beni de mahvediyor.iki uc hafta once etli sarma yapmistim dayanamayip agzima atmistim bir kac tane.gecen gece de aklima o geldi cig et yedim diye ne terler doktum hala aklimi kurcaliyor keske yemeseydim:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…