- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.321
bende bugün çarşıya inebilirsem pantalon alacağım inşallah. kızlar bişi soracağım. hamile tişörtleri hakkında ne düşünüyorsunuz? hani şu espirili olanlar var ya tam göbeğin üstünde bebek kafası oluyor yada yumurtadan çıkan bebek falan oluyor. ben çok özenmiyorum ama bir tane alıp giyerim diye düşünüyorum. ama bir ara hangi konuda hatırlamıyorum konusu geçmişti çocuğu olmayan kadınların gözüne sokar gibi hiç hoş değil diyenler çıkmıştı
benim hem bahar hem güneş alerjim var şimdiden berbatım hapşurmaktan ve kaşınmaktan gözümü açamıyorumkızlar benim bide bahar allerjim 2 gündür çok fena şiddetlendi napıcam bilmiyorum dün başıma bile vurdu ağrısısizlerde var mı öyle bişey
Tmm cnm, bulursam yazarım mutlaka. Bi de şu taşlı taç işlemeli olanlar moda bu ara. Onlardan da bir takım alıcam mutlaka. Hatta ilk doğunca onu giydiririm fotoğraflarda çıksın:))uyku setlerini alıp ben yapacağım. hastane çıkışı falan bulursam haber ederim sana sende bana yazarsın
benim hem bahar hem güneş alerjim var şimdiden berbatım hapşurmaktan ve kaşınmaktan gözümü açamıyorum
canım kemeraltında çok fazla var ama hiç girip alışveriş yapmadığımdan bir şey diyemeyeceğim. sadece ablamın oğlu için bir yere gittik hem toptan hem perakendesi vardı hatta perakende satan tek yerdi. çankaya da tuğba kuruyemişi biliyor musun? arkanı ona verdiğinde sol tarafa doğru yürüyeceksin ilk gelen sokaktan içeri gireceksin o sokağın sonunda sağda köşede bir dükkandan alışveriş yaptık 2014 senesinde Adan Zye her şeyini aldık ve 160 lira ödemiştik sanırım. ama aklına gelebilecek herşeyi aldık. hastane çıkışı ağız bezleri bornoz günlük giyeceği kıyafetlerden 2-3 çift zıbınlar iç çamaşırı atlet çorap önlük penye bere eldiven baya uygundu yani aklında olsun dükkanın adı aklımda değil malesef.Tmm cnm, bulursam yazarım mutlaka. Bi de şu taşlı taç işlemeli olanlar moda bu ara. Onlardan da bir takım alıcam mutlaka. Hatta ilk doğunca onu giydiririm fotoğraflarda çıksın:))
Kemeraltında güzel çeşidi bol bebek mağazası biliyormusun?
Benimde hem bahar hem güneş alerjim vardı en son geçen sene doktorum iyi markalı güneş gözlüğü tak dedu su an onu kullanıyorum şükür iyiyim o zamanlar kurtarıcım onadron göz damlasi idi ama güneş gözlüğü ise yaradibenim hem bahar hem güneş alerjim var şimdiden berbatım hapşurmaktan ve kaşınmaktan gözümü açamıyorum
ben güneşe çıktım mı direk burnumun direği sızlar ve ard arda hapşurmaya başlarımBenimde hem bahar hem güneş alerjim vardı en son geçen sene doktorum iyi markalı güneş gözlüğü tak dedu su an onu kullanıyorum şükür iyiyim o zamanlar kurtarıcım onadron göz damlasi idi ama güneş gözlüğü ise yaradi
Bende de ayni hapşurma oluyor gözlerim kaşınıyor hatta bazen boğazım gıcıklanıyor gibi oluyordu alerji zor ya insallah tekrar etmezben güneşe çıktım mı direk burnumun direği sızlar ve ard arda hapşurmaya başlarımgüneş gözlüğüm iyidir ama benim gözle alakalı değil. gerçi bahar alerjim ilk lisede gözlerimin kızarıp yanmasıyla başladı ama şükür ondan sonra hiç olmadı bende polenler kaşıntı ve hapşurma yapıyor
Bende de ayni hapşurma oluyor gözlerim kaşınıyor hatta bazen boğazım gıcıklanıyor gibi oluyordu alerji zor ya insallah tekrar etmezben güneşe çıktım mı direk burnumun direği sızlar ve ard arda hapşurmaya başlarımgüneş gözlüğüm iyidir ama benim gözle alakalı değil. gerçi bahar alerjim ilk lisede gözlerimin kızarıp yanmasıyla başladı ama şükür ondan sonra hiç olmadı bende polenler kaşıntı ve hapşurma yapıyor
Şöyle söylim canım ayazımla geçirdiğim ilk 3 yıl ben ben değildim o ara kendimi hatırlamak dahi istemiyorumCanım ben de Ayaz düşünüyorum erkek olursa. Nasıl, Ayazlar yaramaz oluyor mu? Öyle derler ya Rüzgar Ayaz ve Poyrazlar çok afacan olur filan. Bence ikinciyi Yağız veya Poyraz koyabilirsin. Ben Poyrazı da çok beğeniyorum, eşim de öyle. Ama kayınvalidemlerin köpeğin adı poyraz diye koymaya çekiniyoruz. Arda veya Ayaz düşünüyoruz
Çok zor gerçektenerkeğe isim bulmak çok zor dimi
Çocuğu olmayanların gözüne sokmakla ne ilgisi varmış. Öyle diyen insanların fesatlığı bence. Normalde düz bir tişört de giysen göbek belli olacak yani. Hevesim olsa ben düşünmeden giyerdim ama ben de çok heves etmiyorum. Normalde de düz ve tek renk sevdiğim için sade şeyler alırım. Ufak bir yerde bir şey olabilir belki :)bende bugün çarşıya inebilirsem pantalon alacağım inşallah. kızlar bişi soracağım. hamile tişörtleri hakkında ne düşünüyorsunuz? hani şu espirili olanlar var ya tam göbeğin üstünde bebek kafası oluyor yada yumurtadan çıkan bebek falan oluyor. ben çok özenmiyorum ama bir tane alıp giyerim diye düşünüyorum. ama bir ara hangi konuda hatırlamıyorum konusu geçmişti çocuğu olmayan kadınların gözüne sokar gibi hiç hoş değil diyenler çıkmıştı
Benim on ikinci hafta bitti sayılır sadece hamileliğimin basında kan tahlili yaptırdım o kadar acaba yeniden yaptırmam mı gerekiyor kan ilacı falan da vermedi doktor canımVitamin hapları bulantiyi artırıyor malesef.3.ayda kan hapına başlanıyor bulantılar bir nebze de olsa azalabilir.folik asit te bulantiyi artırıyor.
Aras uyumlu olabilir belkiİsim konusunda çok kararsızım kızlar oğlumun adı ayaz iki kardeş uyumlu isimler olsun istiyorum yağız koyarım diyordum ama fikrim değişti
Çok zor gerçektenDenizi ben de çok beğeniyorum ama unisex diye koymak istemiyorum. Siz güzel çözüm bulmuşsunuz :)
Çocuğu olmayanların gözüne sokmakla ne ilgisi varmış. Öyle diyen insanların fesatlığı bence. Normalde düz bir tişört de giysen göbek belli olacak yani. Hevesim olsa ben düşünmeden giyerdim ama ben de çok heves etmiyorum. Normalde de düz ve tek renk sevdiğim için sade şeyler alırım. Ufak bir yerde bir şey olabilir belki :)
Normal ne demek ki canım bu aralar telaslanmaya baslamıstım ben dePoyraz olabilir canim
Benim bu aralar cok var oyle ki halsiz bile birakiyor beni. Ayrica bacak aramda siziyla birlikte baskida oluyor
normal canım. hatta benim bir hafta boyunca hiç ağrım olmamıştı. hatta burda da yazmıştım koşup zıplasam zıplarım diye o zamanda telaş etmiştim bebişim büyümedi mi acaba diye sonra görünce rahatladımNormal ne demek ki canım bu aralar telaslanmaya baslamıstım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?