2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bende bugün çarşıya inebilirsem pantalon alacağım inşallah. kızlar bişi soracağım. hamile tişörtleri hakkında ne düşünüyorsunuz? hani şu espirili olanlar var ya tam göbeğin üstünde bebek kafası oluyor yada yumurtadan çıkan bebek falan oluyor. ben çok özenmiyorum ama bir tane alıp giyerim diye düşünüyorum. ama bir ara hangi konuda hatırlamıyorum konusu geçmişti çocuğu olmayan kadınların gözüne sokar gibi hiç hoş değil diyenler çıkmıştı

dün bende baktım çok iyi modeller bulamadım bulsaydım alıcaktım gerçi daha göbeğim o kadar çıkmadı :)

Ay kizlar ne guzel isim muhabbetleri baslamis. Ben daha cinsiyetini bilmiyorum ama benim de isim sıkıntım var bari size danışayım. Esimin babasi cok erken vefat etti o yuzden babasinin ismini koymak istiyor beni sevmiyordu kayinpeder koymak istemiyorum ama esimi kirmak istemiyorum kp in adi recai bunun yanina bir isim bulmam gerekiyor fikirlerinizi paylasirsaniz çok sevinirim tek koymak istemiyorum çünkü

uyku setlerini alıp ben yapacağım. hastane çıkışı falan bulursam haber ederim sana sende bana yazarsın
Tmm cnm, bulursam yazarım mutlaka. Bi de şu taşlı taç işlemeli olanlar moda bu ara. Onlardan da bir takım alıcam mutlaka. Hatta ilk doğunca onu giydiririm fotoğraflarda çıksın:))
Kemeraltında güzel çeşidi bol bebek mağazası biliyormusun?

canım kemeraltında çok fazla var ama hiç girip alışveriş yapmadığımdan bir şey diyemeyeceğim. sadece ablamın oğlu için bir yere gittik hem toptan hem perakendesi vardı hatta perakende satan tek yerdi. çankaya da tuğba kuruyemişi biliyor musun? arkanı ona verdiğinde sol tarafa doğru yürüyeceksin ilk gelen sokaktan içeri gireceksin o sokağın sonunda sağda köşede bir dükkandan alışveriş yaptık 2014 senesinde Adan Zye her şeyini aldık ve 160 lira ödemiştik sanırım. ama aklına gelebilecek herşeyi aldık. hastane çıkışı ağız bezleri bornoz günlük giyeceği kıyafetlerden 2-3 çift zıbınlar iç çamaşırı atlet çorap önlük penye bere eldiven baya uygundu yani aklında olsun dükkanın adı aklımda değil malesef.

benim hem bahar hem güneş alerjim var şimdiden berbatım hapşurmaktan ve kaşınmaktan gözümü açamıyorum
Benimde hem bahar hem güneş alerjim vardı en son geçen sene doktorum iyi markalı güneş gözlüğü tak dedu su an onu kullanıyorum şükür iyiyim o zamanlar kurtarıcım onadron göz damlasi idi ama güneş gözlüğü ise yaradi

ben güneşe çıktım mı direk burnumun direği sızlar ve ard arda hapşurmaya başlarım güneş gözlüğüm iyidir ama benim gözle alakalı değil. gerçi bahar alerjim ilk lisede gözlerimin kızarıp yanmasıyla başladı ama şükür ondan sonra hiç olmadı bende polenler kaşıntı ve hapşurma yapıyor

Bende de ayni hapşurma oluyor gözlerim kaşınıyor hatta bazen boğazım gıcıklanıyor gibi oluyordu alerji zor ya insallah tekrar etmez

Bende de ayni hapşurma oluyor gözlerim kaşınıyor hatta bazen boğazım gıcıklanıyor gibi oluyordu alerji zor ya insallah tekrar etmez

Şöyle söylim canım ayazımla geçirdiğim ilk 3 yıl ben ben değildim o ara kendimi hatırlamak dahi istemiyorum
Şuan 6 yaşında gayet uyumlu bi çocuk çok şükür erkek olupta yaramaz olmayan çocuk çok nadir belli bi yaşa kadar illaki zorluyorlar
Ben arda da düşünüyordum ayaz isminden önce sonra ayaz ismi kulağıma daha hoş geldi
İkinci oğlum olursa aklımda yağız vardı bilmiyorum fikrim değişti sanki

erkeğe isim bulmak çok zor dimi
Çok zor gerçekten Denizi ben de çok beğeniyorum ama unisex diye koymak istemiyorum. Siz güzel çözüm bulmuşsunuz :)

Çocuğu olmayanların gözüne sokmakla ne ilgisi varmış. Öyle diyen insanların fesatlığı bence. Normalde düz bir tişört de giysen göbek belli olacak yani. Hevesim olsa ben düşünmeden giyerdim ama ben de çok heves etmiyorum. Normalde de düz ve tek renk sevdiğim için sade şeyler alırım. Ufak bir yerde bir şey olabilir belki :)

Vitamin hapları bulantiyi artırıyor malesef.3.ayda kan hapına başlanıyor bulantılar bir nebze de olsa azalabilir.folik asit te bulantiyi artırıyor.
Benim on ikinci hafta bitti sayılır sadece hamileliğimin basında kan tahlili yaptırdım o kadar acaba yeniden yaptırmam mı gerekiyor kan ilacı falan da vermedi doktor canım

yani fesatlıktan başka bişi değil. ben çocuksuz geçirdiğim 2 sene boyunca hiç hatırlamam gözüme soka soka giymiş falan dediğimi böyle saçma düşünceler olunca sorayım dedim acaba gerçekten dışardan kötü mü görünüyor yoksa bana mı saçma geliyor diye

Normal ne demek ki canım bu aralar telaslanmaya baslamıstım ben de
normal canım. hatta benim bir hafta boyunca hiç ağrım olmamıştı. hatta burda da yazmıştım koşup zıplasam zıplarım diye o zamanda telaş etmiştim bebişim büyümedi mi acaba diye sonra görünce rahatladım şimdilerde baya şiddetlendi bu aralar baya hızlı büyüyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…