- 6 Haziran 2016
- 23
- 13
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Dogru beklenen dogum 7 kasimdi ☺☺ ama 24 ekimde oglusum geldi.. yani 6 kasimdaki ben degildim.. belki allah soyletmistir bu sefer ayni anda gireriz
Inşallah herşey diledigin gibi olur. Hepimiz bir umut güzel haber icin dua ediyoruzBende burda olmak istiyorum allahin izniylee her ay sayfalara yaziyorum ama ne zqman kismet olcaksa artik
Amin canim insallah. Haftaya insallah aksilik olmazsa transferim olucak. Cok heycanliyimmInşallah herşey diledigin gibi olur. Hepimiz bir umut güzel haber icin dua ediyoruz
Ben ekledim bile ❤❤❤❤Kızlar hepimiz hamilelik takvimimi eklesek ne yapsak :) belki uğur getirir bize :)
Kan testimi yaptırdınızBen ekledim bile ❤❤❤❤
Canm yumurtlama zamanın iyi degrrlendr birlkte ol esinleslm kızlar. 2017/eki olmadı 2017/kasım ayına talibim.
ilk kez ovulasyon testi aldım yarım saat kadar önce yaptım ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz?
son adet tarihim 4 Şubat..
Canm yumurtlama zamanın iyi degrrlendr birlkte ol esinle
İnss canm hepmize nasip olsun bende degerlendryrm beklyrm bakalm ins olmayz adet :)Testten sonra akşamı ilişki için değerlendirdik. Sabah kalktığımda sol kasigimda hafif ağrı vardı. Hala var. bi de az once dikkat ettim. Göğüslerimde şişlik var. Galiba yumurtası. Ya da yumurtlama üzereyim. İnşallah tutmuştur geç kalmamışızdır. Çünkü bi de dün oaksamdan önce 4-5 gündür ilişki olmuyor... Allahım ne olur bana da nasip et
Yok canım ya... Hayal işte....Kan testimi yaptırdınız
Sem bildiğin gebişsin.... MaşallahBu akşamda yaptım test. Ama dün akşamki daha kırmızıydı gibi geldi bana yanlış mı düşünüyorum. ?
lh testi dimi bu hcg değil. bence hcg de yapın inşallah hamilesinizdirBu akşamda yaptım test. Ama dün akşamki daha kırmızıydı gibi geldi bana yanlış mı düşünüyorum. ?
lh testi dimi bu hcg değil. bence hcg de yapın inşallah hamilesinizdir
amin canım inşallah 8 ay oldu artık burda olmak çok istiyorum Rabbim yüzümüze güler inşallahhcg değil canım. lh testiydi. inşallah canım. allah isteyen herkese nasip etsin