2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
slm kızlar. 2017/eki olmadı 2017/kasım ayına talibim.

ilk kez ovulasyon testi aldım yarım saat kadar önce yaptım ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz?

son adet tarihim 4 Şubat..

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-02-17 at 21.14.42.jpeg
    117,3 KB · Görüntüleme: 178
Adetime 6 gün var inşallah burası uğurlu gelir diye inanıyorum yazmak istedim bende kasım annesi olmak istiyorum .Temmuzda dış gebelik geçirdim nedense bu ay yazmak istedim.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inşallah.

slm kızlar. 2017/eki olmadı 2017/kasım ayına talibim.

ilk kez ovulasyon testi aldım yarım saat kadar önce yaptım ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz?

son adet tarihim 4 Şubat..
Canm yumurtlama zamanın iyi degrrlendr birlkte ol esinle

Canm yumurtlama zamanın iyi degrrlendr birlkte ol esinle

Testten sonra akşamı ilişki için değerlendirdik. Sabah kalktığımda sol kasigimda hafif ağrı vardı. Hala var. bi de az once dikkat ettim. Göğüslerimde şişlik var. Galiba yumurtası. Ya da yumurtlama üzereyim. İnşallah tutmuştur geç kalmamışızdır. Çünkü bi de dün oaksamdan önce 4-5 gündür ilişki olmuyor... Allahım ne olur bana da nasip et

İnss canm hepmize nasip olsun bende degerlendryrm beklyrm bakalm ins olmayz adet :)

Bu akşamda yaptım test. Ama dün akşamki daha kırmızıydı gibi geldi bana yanlış mı düşünüyorum. ?

Eklentiler

• img1487441146666.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…