2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Emzirme pozisyonunhz neden oluyor meme ucu yarasina saglikocaginizdaki hemsireden yardim isteyin. Ayrica lanolin krem kullanin bende sadece meme ucunda sut birikimi oluyordu deri altinda o patlayinca yara oluyordu. Ayrica kesinlikle gogus pedi kullanmayi. Kremi surunce acikta birakin emsin deriniz kurusun iyice cok iyi geliyor.

Benim oglan iyice zivanadan cikti butun gunum onu koltuk tepesinden indirmekle geciyor koltuktan koltuga atliyor tv unitesinden tekli koltuga atliyor 3lu koltuktan bufeye turmaniyor. Firinin ustunde tepiniyor mutfak tezgahinda ulasabildigi en uzaga ulasmaya calisiyor. Evim kucuk oldugundan butun esyalar birbirine cok yakin. Uykumuzun masallahi var disler ciktiktan sonra daha da duzene girdi cok nadir emmek icin kalkiyor. Yemek yemeside duzene girdi catal kasigi cok aktif kullanmaya basladi sukurler olsun buyudugunu iyice belli ediyir ama o buyudukce ben bitap dusuyorum. Bacagimdaki agri hala devam ediyor care bulunamadi tekrar rontgen ve mr'a giricem.

Göğüs kalkanı kullanmanı öneririm canım. Ben çok faydasını gördüm...

Benim oğlum arabalara bayılıyor. Evde her çeşit oyuncak araba var :)
Araba sürüyoruz, toplarla oynuyoruz, cee oyunu oynuyoruz, kule yapıyoruz.Bunların dışında koltuk üstünde koşma, yuvarlanma, kafasını yastıklara vurma, Evdeki eşyaları ordan oraya taşıma severek yaptığı şeyler :)
Mutfaktaysam tencere kaşıklarla oynuyor.
Birde benim oğlum kendi gölgesine bakmayı çok seviyor. Güneşli havalarda tüm perdeleri açıyorum. Güneş vuran yerde gezip duruyor. Gölgesine bakıyor. Bazen gölgesine bakayım derken bir yerlere tosluyor:)
Bütün gün böyle geçip gidiyor...

Göğüs kalkanı kullanmanı öneririm canım. Ben çok faydasını gördüm...

Çok teşekkür ederim. Denicem bunları. Kalkan kullanıyorum ama sütüm birikip olmadık yerlerde akıyor. Deliriyorum ıslak ıslak kalıyorum. Ped de meme başlarını geri itiyor bastırıp. Madecassol u çok methetmişler. Onu deniyim diyorum bi de.

Menenjit aşısını yaptırdı mı herkes? Biz daha bugün yaptırabildik.Ayrıca yeni bir aşı daha çıkmış,b tipi olan,onuda öneriyor ve 2 doz,2 ay arayla yapalım dedi...

Umarım ateşimiz olmaz...

Menenjit aşısını yaptırdı mı herkes? Biz daha bugün yaptırabildik.Ayrıca yeni bir aşı daha çıkmış,b tipi olan,onuda öneriyor ve 2 doz,2 ay arayla yapalım dedi...

Umarım ateşimiz olmaz...
Özel olarak mı yaptırdınız yoksa rutin yapılan aşılarda var mı

Kesinlikle kalkan kullanmamalisin kalkan sut uretimini arttirir emme disinda sutun akar ve meme ucu hep nemli kalir yaralarin iyilesmez.

Özel olarak mı yaptırdınız yoksa rutin yapılan aşılarda var mı

Özel aşı...

1 yaşından sonra tek doz yapılıyor,2 yaşına kadarda süresi var sanırım.Doktorumuz 13 aylıkken yapacağız demişti ama tam o ay ameliyat olduk,kontrolüydü falan derken çocuğum zaten aşırı korkuyordu doktordan hemşireden,şimdi yaptırabildik ancak...

Birde vitamin değerleri için kan testi ve idrar tahlili de istedi.Acelesi yok ama bunları yaptırıp gelebilirsiniz kontrole dedi.Ona görede vitamin verecek.Ama bu kezde nasıl kan vereceğiz diye düşünüyorum...

Kesinlikle kalkan kullanmamalisin kalkan sut uretimini arttirir emme disinda sutun akar ve meme ucu hep nemli kalir yaralarin iyilesmez.

Evet gerçekten öyle oluyor ama ped kullanırsam da meme başı geri itilip yara kalkıyor tekrar açık yaraya dönüşüyor. Hiç bişey takmasam da sıkıntı. Akıyor. Sütüm çok fazla. Fazla olması da sıkıntıymış onu anladım. Hayırlısıyla bir et bağlasa şu yaramm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…