- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #40.681
Emzirme pozisyonunhz neden oluyor meme ucu yarasina saglikocaginizdaki hemsireden yardim isteyin. Ayrica lanolin krem kullanin bende sadece meme ucunda sut birikimi oluyordu deri altinda o patlayinca yara oluyordu. Ayrica kesinlikle gogus pedi kullanmayi. Kremi surunce acikta birakin emsin deriniz kurusun iyice cok iyi geliyor.merhaba 26 günlük anneyim. İki mememin kenarı yarılıp açık yara oldu. Çatlak diil, bildiğiniz bıçakla kesik atılmış gibi, bebek emdikçe açılıyo. Siz nasıl iyileştiniz. Yardıma çok ihtiyacım var. Sütüm bol, ama emzirmek kabus!
AminnEe aynı bizim gibi olmuşsunuz bizdeki fark kazara olmaması :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sütten kestin mi yoksa emzirmeye devam ediyor Muş’un
Göğüs kalkanı kullanmanı öneririm canım. Ben çok faydasını gördüm...merhaba 26 günlük anneyim. İki mememin kenarı yarılıp açık yara oldu. Çatlak diil, bildiğiniz bıçakla kesik atılmış gibi, bebek emdikçe açılıyo. Siz nasıl iyileştiniz. Yardıma çok ihtiyacım var. Sütüm bol, ama emzirmek kabus!
Benim oğlum arabalara bayılıyor. Evde her çeşit oyuncak araba var :)Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bi duruldu buralar .İnşallah tüm bebişler sağlıklı ve mutludur. Bebişlerle zamanı nasıl geçiriyorsunuz ne tür oyunlar oynuyorsunuz. Bu hafta havalar çok kötü olduğu için evden çıkamadık yavrum çok sıkıldı evde dün kapıyı gösterip durdu .
Emzirme pozisyonunhz neden oluyor meme ucu yarasina saglikocaginizdaki hemsireden yardim isteyin. Ayrica lanolin krem kullanin bende sadece meme ucunda sut birikimi oluyordu deri altinda o patlayinca yara oluyordu. Ayrica kesinlikle gogus pedi kullanmayi. Kremi surunce acikta birakin emsin deriniz kurusun iyice cok iyi geliyor.
Göğüs kalkanı kullanmanı öneririm canım. Ben çok faydasını gördüm...
Özel olarak mı yaptırdınız yoksa rutin yapılan aşılarda var mıMenenjit aşısını yaptırdı mı herkes? Biz daha bugün yaptırabildik.Ayrıca yeni bir aşı daha çıkmış,b tipi olan,onuda öneriyor ve 2 doz,2 ay arayla yapalım dedi...
Umarım ateşimiz olmaz...
Özel olarak mı yaptırdınız yoksa rutin yapılan aşılarda var mı
Kesinlikle kalkan kullanmamalisin kalkan sut uretimini arttirir emme disinda sutun akar ve meme ucu hep nemli kalir yaralarin iyilesmez.Çok teşekkür ederim. Denicem bunları. Kalkan kullanıyorum ama sütüm birikip olmadık yerlerde akıyor. Deliriyorum ıslak ıslak kalıyorum. Ped de meme başlarını geri itiyor bastırıp. Madecassol u çok methetmişler. Onu deniyim diyorum bi de.
B olanini gecenlerde duydum doktorumuza sorup yaptiricam digerini yaptirmistim 2 doz.Menenjit aşısını yaptırdı mı herkes? Biz daha bugün yaptırabildik.Ayrıca yeni bir aşı daha çıkmış,b tipi olan,onuda öneriyor ve 2 doz,2 ay arayla yapalım dedi...
Umarım ateşimiz olmaz...
Saglik ocagi ozel asilar hakkinda bilgi vermiyor cocugunuzun takibini yapan cocuk doktorunuz soylemeli18 aylık aşısı mı menenjit oluyo beni hiç bilgilendirmiyo saglık ocağı
Peki 1 yas aşısından sonra aşı yaptırdınız mı bide yapılan özel aşılar nelerSaglik ocagi ozel asilar hakkinda bilgi vermiyor cocugunuzun takibini yapan cocuk doktorunuz soylemeli
Kaçıncı ayda yaptırılıyor ki biz 16ayın içindeyiz geç mi kaldık acaba.Meningokok sanırım böyle yazılan bir menenjit aşısı var canım ama bu özel olarak yaptiriliyor, ben de henüz yaptırmadım ama yaptırmak istiyorum.
Benim bebegimde 16 nin içinde ben de henüz yaptırmadım 2 yaşına kadar yapılabiliyor bildigim kadariyla. Yine de doktorunuza da sorun mutlakaKaçıncı ayda yaptırılıyor ki biz 16ayın içindeyiz geç mi kaldık acaba.
Özel olarak mı yaptırdınız yoksa rutin yapılan aşılarda var mı
Ozel asilar rota virusu ve menenjit asisi 1 yas oncesi bitti bizim 1 yasinda sadece 1 yas asisi yaptirdik simdi 16 ayligiz 18. Ayda bir tane daha asimiz var.Peki 1 yas aşısından sonra aşı yaptırdınız mı bide yapılan özel aşılar neler
Canim zaman gecirmeden doktoruna sor yapiyorlar gec kalinmislik yok bizler icin 2 yas sonrasina bile yapiliyor sanirim.Kaçıncı ayda yaptırılıyor ki biz 16ayın içindeyiz geç mi kaldık acaba.
Kesinlikle kalkan kullanmamalisin kalkan sut uretimini arttirir emme disinda sutun akar ve meme ucu hep nemli kalir yaralarin iyilesmez.