-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #38.341
Ya cnm valla bende aynı sen gibiyim. 2 gün annemlerde kaldım unuttum götürmeyi sonra baktım çocuk gayet iyi oldu damla vermeyince. Sonra vermedim ben de ama doktoruma soracağım bu durumu. Bakalım artık.Merhaba hanımlar,
Kan damlası bebeğinize yan etki yaptı mı?
Sidefer kan damlası kullanıyorum, bebeğim kakasını sulu yapıyor ve aşırı gaz şikayeti başladı
Ben yine rota aşısı gaz yaptı sanmıştım fakat kan ilacını 2 gün vermeyi unuttum. Bebeğim normale döndü. hatta ben rota aşısının yan etkisi geçiyor diye düşündüm.
Dün ve bugün tekrardan verdim yine kıvranmaya başladı ayaklarını karnına çekiyor sürekli...
Şu gaz problemi yakamızı bir türlü bırakmadı gitti...
Bende vermeyeceğim sanırım. Kıvranıp duruyor yavrum...Ya cnm valla bende aynı sen gibiyim. 2 gün annemlerde kaldım unuttum götürmeyi sonra baktım çocuk gayet iyi oldu damla vermeyince. Sonra vermedim ben de ama doktoruma soracağım bu durumu. Bakalım artık.
Ya aslında vermek lazım da .gerçekten verdiğim zaman ve vermediğim zaman arasında çok fark var. Önümüzdeki hafta soracağım doktoraBende vermeyeceğim sanırım. Kıvranıp duruyor yavrum...
Ben daha başlamadım 5aylık olunca başlayayım diyorumYa aslında vermek lazım da .gerçekten verdiğim zaman ve vermediğim zaman arasında çok fark var. Önümüzdeki hafta soracağım doktora
Aynen ya bizim bebisler ayniO iki ay boyunca yapmadılar şimdi de ishaller bir türlü dengeyi tutturamadık benimkide isal bir haftadır
1 haftayi gecti en son yogurt yiyeli bikacgune duzelmezse goturucem kendi doktorumuza.Hemen tepki vermeyebilir. Aynı şekilde normale dönmesi de zaman alabilir. Vücuttan atılması 2 hafta çünkü. Ya da farklı birşeye tepki de olabilir. Yoğurttan başka bişey yedi mi?
Ben gaziantepte doktora götürdüm kaka tahlili yaptı bağırsakları iltihaplanmış dedi. Şurup verdi ama oğlum içmiyo apzına girer girmez herşeyi kusuyoAynen ya bizim bebisler aynibazen sikayet etmesemiydim diyorum dun doktora goturdum kan yoksa bisey olmaz dedi bikacgune gecmezse uzmana götür dedi bikacgundaha beklicem olmazsa goturucem su kaybedicek diye korkuyorum
Doktoruma sormuştum ben kan damlası karın ağrısı yapar dene bak çocuk huysuzlanırsa verme demişti ben şuan vermiyorumMerhaba hanımlar,
Sidefer kan damlası kullanıyorum, bebeğim kakasını sulu yapıyor ve aşırı gaz şikayeti başladı
Ben yine rota aşısı gaz yaptı sanmıştım fakat kan ilacını 2 gün vermeyi unuttum. Bebeğim normale döndü. hatta ben rota aşısının yan etkisi geçiyor diye düşündüm.
Dün ve bugün tekrardan verdim yine kıvranmaya başladı ayaklarını karnına çekiyor sürekli...
Ben 5 günlükten beri su veriyorum mizmizlaninca 2 çay kaşığı şu veriyorum keyfi yerine geliyor1 haftayi gecti en son yogurt yiyeli bikacgune duzelmezse goturucem kendi doktorumuza.
Yogurtla su verdim baska bisey vermedim suana kadar su hala veriyorum hazir suyu kaynatip sogutup veriyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum
bende subat sonu gıbı gordum sonra olmadı şimdi aynı sendekı gıbı akıntı gelıyorKızlar adetleriniz ne durumda? Ben 40 gün önce ilk kez oldum sonra bi daha olmadım. Bi aya yakındır afedersiniz sümüksü kıvamda akıntım geliyor yapış yapış normal midir acaba
17 nisan da sünnet için gün aldım. Pipisinin ucu kapalıymış.yapışıkmış bişeymiş bişeymiş. Kafam bi milyon oldu. Sağlıkla geçer inşallah
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin tez zamanda insAllah. Bende korktum simdi bugunde yaparsa göturum hemen suana kadar yapmadi insAllah gecmistirBen gaziantepte doktora götürdüm kaka tahlili yaptı bağırsakları iltihaplanmış dedi. Şurup verdi ama oğlum içmiyo apzına girer girmez herşeyi kusuyo
İshal için de ge-oral diye bi toz verdi.suya karıştırıyorsun her kaka yapışından sonra yarım çay bardağı içiriyorsun.su kaybını dengeliyormuş.
Ben yeni basladim sayilir ilk 6 ay kuralini bozmayayim dedim:) peki hazir suyu direkmi veriyosunuzBen 5 günlükten beri su veriyorum mizmizlaninca 2 çay kaşığı şu veriyorum keyfi yerine geliyor
Kan damlasından sonra bizde de yeşil kokulu ve mukuslu tekrar başladı karnından sürekli gurul gürül ses geliyordu ve tabi gaz sancısı... bir kaç gündür bıraktık şimdi düzeldi bizde besin alerjisi de var süt ürünleri ve yumurta diyetindeyim iki al oldu ona rağmen alerji belirtileri verince kestik kan damlasını ama doktorla konuşmadık hiç yarın kontrol var bakalım ne diyecek burdan yazarım. Aile hekimliğinin verdiğini kullanıyoruz ama tahlil falan yapılmadan verildi standart uygulama. Sizin kan tahlili yapıldı mı??Merhaba hanımlar,
Canım biz 5i bitirdik. Sünnet derisi hem birbirine yapışıkmış hem de pipinin ucuna yapışıkmış. Çişini zor yapıyordur dedi. Bak çişini yaptığı delik Nerede dedi. Ne bileyim ben Nerede fln diye uzun uzun baktım pipiye de epey bi güldü doktor bana. Ameliyatı zor değil ama iyileşmesi zor dedi. 10 günü bulur dedi. Fln fln.Ne kadarlık oldu bebeğiniz?
İşte bizimkide öyleydi,doğduğunda dikkat etmedi mi ne yaptıysa 4. Ay cağırmıştı ameliyat için,gittiğimizde baktık ki delik alt taraftaymış,o yüzdende ameliyata zor dedi.10 aylık olmasını bekleyelim,takip edelim dedi.Bir başka doktor 3 yaş dedi.6 aylık olsunda bu konuda ismi öne çıkan bi doktor var,birde ona götüreyim diyorum...