2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bide şu tahlilller özelde hep 1200 ti lerde mi ? özelde yaptıran arkadaşlar bir söyleseler rakamları. Şimdi önce özele git sonra devlete git sonra sonuçları özele göster zor geldi.
Ben zaten tiroit hastası olduğum için hamile olduğumu anladığım gibi dahiliye doktoruma gittim. O da hamileyim diye sağ olsun bir dizi tahlil istemiş bunlar TKŞ , ÜRE, ALT, SERUM DEMİRİ, VİTAMİN B12, STSH,ST4 VE D VİTAMİNİ. Bunlara 225 tl yi verdim ooooh dedim hoşgeldin paketi . Şimdi heryerde 1200 ise daha 1000 tl lik tahlil var offf ya aldı beni bir düşünce.

Yaa bu kadar saçma bi açıklama olabilir mi, 2.maddede ne yaziyo son maddede ne yaziyo.. Belki de ileri hamilelik dönemlerinde kullanilmiyodur.. Kutu icinde 15tane var zaten..

Kızlar selam, doktorunuz sizede çok vitamin verdi mi ? Benim içim dışım vitamin oldu. Folik asit hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım, devam ediyor onda sıkıntı yok. Ancak doktor bana vitamin takviyesi forever daily yazmıştı. Bugun B12 düşük dedi. Forever b12 plus yazdı. Bana mı çok geldı bu vitaminler siz neler kullanıyorsunuz?

ben idrar tahlili idrar kültürü ve tsh hormonuna 60 tl verdim o da vakitsizlikten yoksa yaptırmazdım diğer tam kan tahlili vs devlette yaptırdım.

Yaa bu kadar saçma bi açıklama olabilir mi, 2.maddede ne yaziyo son maddede ne yaziyo.. Belki de ileri hamilelik dönemlerinde kullanilmiyodur.. Kutu icinde 15tane var zaten..
valla anlamadım ki tatlım ilaçweb diye bir site. dediğim gibi sizin doktor kontrolünde olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. hatta paylaşımımı kaldırayım ya

Canım belki devlet ve özel arasinda mekik dokumak zor gelmiş olabilir ama sonuçta herkesin bu parayı verecek imkanı yok ki, sonuçta bu ülkede kaç milyon hamile vardır, ben mesela çok şükür çok sıkıntılı değilim istesem verebilirim ama ben de gidip devlette yaptirmayi düşünüyorum,he devlet yapmiyo olsa o ayri, sonuçta aynı test.. Niye ben boşu boşuna o parayı veriyim ki, 1200tlyle bebeğime neler neler alırım..

MEdikal park 1800 tl istedi. Ben yarın kadın hastanesine gidip yaptıracağım. Aynı testler için o kadar ödeme yapmaya gerek yok bence de.

valla anlamadım ki tatlım ilaçweb diye bir site. dediğim gibi sizin doktor kontrolünde olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. hatta paylaşımımı kaldırayım ya
Yok şekerim kaldırma da ne bileyim birden kendimi kötü hissettim..neyseki bugün kontrolüm var, başka doktora gidicem bakalım o ne dicek..

Canım hiççç üşenme . Ben doktorumun verdiği tahlil kağıdını aldım. Devlete gittim , hamileyim bunları çektirebilir miyiz dedim. Çektirdiler idrarı da kanıda devlette yaptırdım. 5 kuruş vermedim. Rubella ve TİT hariç diğer testleri sağlık ocağıda yapıyor aile hekimine gitsen hallederler.

Bende dün fotoğrafını attığım testlerin hepsine sadece 19 lira verdim acaba eksik mı var içlerinde de bu kadar uygun oldu

ay ben beşik bakmaya bile başladım

VALLA HEYECAN YAPIYORUM :)
InşaAllah o günleri görmek hepimize herkese nasip olur

hehe aynen ilk bebeğin mi canım sağlıklı bişekilde alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi ben sırf onun fotoğraflarını çekebilmek için güzel güzel fotoğraf makinesi bile alacağım
BENDE DÜŞÜNÜYORUM İLERLEYEN ZAMANLARDA ALMAK LAZIM
Ben deeee ama ben bebek alışverişi değil kendim için istiyorum, göbüşüm çıksa da hamile kıyafetleri alsam diye bekliyom

bende dün tulumlara baktım çok güzeller

benim zamanım olsa ben de devlete gider yaptırırdım ne vericem hesap yapmıyoruz ama her ay test istenilse ki benim hipertroidi geçmişim olduğu için her ay kontrol etcez dedi 60 liradan 9 ay 540 yapar ee 65 lirada muayene ücretim var ki bu ay 2. kere vereceğim 9 aydan 2 kere 1170 yapar verebilecek bile olsak az para değiller dediğin gibi bebeğimizin eksiklerini alırız.

Ben de premesis kullaniyrm icinde 400 mcg varmis pazartesi doktorum decavit kullanabilicegimi soyledi simdi iki gundur ikisini de kullaniyorum fazla mi oluyor cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…