- 24 Eylül 2013
- 483
- 731
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.101
ne bileyim doktor önerdiyse vardır bir bildiğiHaydaaa, e benim doktorum verdi kullanıyorum ben 1haftadır.. İçime kurt düştü ben de bi bakınayım
Yaa bu kadar saçma bi açıklama olabilir mi, 2.maddede ne yaziyo son maddede ne yaziyo.. Belki de ileri hamilelik dönemlerinde kullanilmiyodur.. Kutu icinde 15tane var zaten..Crinone Vajinal Jel Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :
- İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.
- Hamilelik başlangıcında rahim iç düzeyinde değişimler meydana getirerek, döllenmiş olan yumurtanın rahimde tutunmasını ve vücudun gebeliği sürdürmesini sağlayan önemli bir kadınlık hormonudur.
- İlacın kullanımı kalp krizi ve göğüs kanseri, kan pıhtılaşması ve felç (inme) riskini arttırmaktadır.
- Eğer geçmişinizde kan pıhtılaşması veya dolaşım problemleri durumu varsa veya karaciğer hastalığı, meme veya rahim kanseri gibi hormon ilişkili bir kanser var ise , şiddetli vajinal kanama gibi bir rahatsızlığınız varsa, yakın zamanda dış gebelik veya tamamlanmamış düşük geçirdiyseniz bu ilacı kullanmayınız.
- Eğer doğurganlık tedavisinin bir parçası olarak kullanılacaksa 12 hafta olarak kullanılır. Vajinal bazı durumlarda ise yalnızca bir dönem için 6 ila 12 günlük olarak kullanılır. Doktorunuzun kullanım talimatını önemle dikkate almanız gerekmektedir. Hiçbir dozu atlamamaya özen göstermelisiniz.
- Böbrek hastalığı, şeker hastalığı, kalp hastalığı, konjestif kalp yetmezliği, yüksek tansiyon, astım, migren, epilepsi (sara), porfirya, geçmişte depresyon öyküsü gibi durumlarınız var ise bu ilacı kullanmadan önce doktorunuzu bilgilendiriniz.
- Hamilelik döneminde ve emzirme döneminde kesinlikle kullanmayınız.
ben idrar tahlili idrar kültürü ve tsh hormonuna 60 tl verdim o da vakitsizlikten yoksa yaptırmazdım diğer tam kan tahlili vs devlette yaptırdım.Bide şu tahlilller özelde hep 1200 ti lerde mi ? özelde yaptıran arkadaşlar bir söyleseler rakamları. Şimdi önce özele git sonra devlete git sonra sonuçları özele göster zor geldi.
Ben zaten tiroit hastası olduğum için hamile olduğumu anladığım gibi dahiliye doktoruma gittim. O da hamileyim diye sağ olsun bir dizi tahlil istemiş bunlar TKŞ , ÜRE, ALT, SERUM DEMİRİ, VİTAMİN B12, STSH,ST4 VE D VİTAMİNİ. Bunlara 225 tl yi verdim ooooh dedim hoşgeldin paketi. Şimdi heryerde 1200 ise daha 1000 tl lik tahlil var offf ya aldı beni bir düşünce.
valla anlamadım ki tatlım ilaçweb diye bir site. dediğim gibi sizin doktor kontrolünde olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. hatta paylaşımımı kaldırayım yaYaa bu kadar saçma bi açıklama olabilir mi, 2.maddede ne yaziyo son maddede ne yaziyo.. Belki de ileri hamilelik dönemlerinde kullanilmiyodur.. Kutu icinde 15tane var zaten..
Canım belki devlet ve özel arasinda mekik dokumak zor gelmiş olabilir ama sonuçta herkesin bu parayı verecek imkanı yok ki, sonuçta bu ülkede kaç milyon hamile vardır, ben mesela çok şükür çok sıkıntılı değilim istesem verebilirim ama ben de gidip devlette yaptirmayi düşünüyorum,he devlet yapmiyo olsa o ayri, sonuçta aynı test.. Niye ben boşu boşuna o parayı veriyim ki, 1200tlyle bebeğime neler neler alırım..Bide şu tahlilller özelde hep 1200 ti lerde mi ? özelde yaptıran arkadaşlar bir söyleseler rakamları. Şimdi önce özele git sonra devlete git sonra sonuçları özele göster zor geldi.
Ben zaten tiroit hastası olduğum için hamile olduğumu anladığım gibi dahiliye doktoruma gittim. O da hamileyim diye sağ olsun bir dizi tahlil istemiş bunlar TKŞ , ÜRE, ALT, SERUM DEMİRİ, VİTAMİN B12, STSH,ST4 VE D VİTAMİNİ. Bunlara 225 tl yi verdim ooooh dedim hoşgeldin paketi. Şimdi heryerde 1200 ise daha 1000 tl lik tahlil var offf ya aldı beni bir düşünce.
Bide şu tahlilller özelde hep 1200 ti lerde mi ? özelde yaptıran arkadaşlar bir söyleseler rakamları. Şimdi önce özele git sonra devlete git sonra sonuçları özele göster zor geldi.
Canım belki devlet ve özel arasinda mekik dokumak zor gelmiş olabilir ama sonuçta herkesin bu parayı verecek imkanı yok ki, sonuçta bu ülkede kaç milyon hamile vardır, ben mesela çok şükür çok sıkıntılı değilim istesem verebilirim ama ben de gidip devlette yaptirmayi düşünüyorum,he devlet yapmiyo olsa o ayri, sonuçta aynı test.. Niye ben boşu boşuna o parayı veriyim ki, 1200tlyle bebeğime neler neler alırım..
Yok şekerim kaldırma da ne bileyim birden kendimi kötü hissettim..neyseki bugün kontrolüm var, başka doktora gidicem bakalım o ne dicek..valla anlamadım ki tatlım ilaçweb diye bir site. dediğim gibi sizin doktor kontrolünde olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum. hatta paylaşımımı kaldırayım ya
Canım hiççç üşenme . Ben doktorumun verdiği tahlil kağıdını aldım. Devlete gittim , hamileyim bunları çektirebilir miyiz dedim. Çektirdiler idrarı da kanıda devlette yaptırdım. 5 kuruş vermedim. Rubella ve TİT hariç diğer testleri sağlık ocağıda yapıyor aile hekimine gitsen hallederler.Bide şu tahlilller özelde hep 1200 ti lerde mi ? özelde yaptıran arkadaşlar bir söyleseler rakamları. Şimdi önce özele git sonra devlete git sonra sonuçları özele göster zor geldi.
ay ben beşik bakmaya bile başladım
InşaAllah o günleri görmek hepimize herkese nasip olur
BENDE DÜŞÜNÜYORUM İLERLEYEN ZAMANLARDA ALMAK LAZIMhehe aynen ilk bebeğin mi canım sağlıklı bişekilde alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi ben sırf onun fotoğraflarını çekebilmek için güzel güzel fotoğraf makinesi bile alacağım
Ben deeeeama ben bebek alışverişi değil kendim için istiyorum, göbüşüm çıksa da hamile kıyafetleri alsam diye bekliyom
Ben daha çok elbiselere bayılıyorum yaa, tam da yaza gelcek inşallahVALLA HEYECAN YAPIYORUM :)
BENDE DÜŞÜNÜYORUM İLERLEYEN ZAMANLARDA ALMAK LAZIM
bende dün tulumlara baktım çok güzeller
Canım belki devlet ve özel arasinda mekik dokumak zor gelmiş olabilir ama sonuçta herkesin bu parayı verecek imkanı yok ki, sonuçta bu ülkede kaç milyon hamile vardır, ben mesela çok şükür çok sıkıntılı değilim istesem verebilirim ama ben de gidip devlette yaptirmayi düşünüyorum,he devlet yapmiyo olsa o ayri, sonuçta aynı test.. Niye ben boşu boşuna o parayı veriyim ki, 1200tlyle bebeğime neler neler alırım..
bizim yazın düğünler başlıcak ağustosta var bir tane onu kesin biliyorum 6 aylık olucaz ay göbüşümüz çıkmış olur dimi ben çok özeniyorum hamileyken abiye giymeliyim mutlakaBen daha çok elbiselere bayılıyorum yaa, tam da yaza gelcek inşallah
Rutin kontrol için çağırmıştır herhalde, ikili test filan için erken sanırımcanım ne için çağırmıştı söyledi mi?sen hepimizden öndesin çünkü. 1 ay kısa bir zaman değil gittiğin yerde gitsen olmaz mı acaba?
Bende dün fotoğrafını attığım testlerin hepsine sadece 19 lira verdim acaba eksik mı var içlerinde de bu kadar uygun oldu
12. haftada falan oluyor galiba yanlış biliyor da olabilirim sen 9. haftandasın 1 ay gidemem dedin 4 haftadan hesap edersek 13. haftanda falan olacaksın canımRutin kontrol için çağırmıştır herhalde, ikili test filan için erken sanırım
Bizim de eylülde var, çıkar tabi şekerim,ben fırsat buldukça netten bakıyorum abiyelerebizim yazın düğünler başlıcak ağustosta var bir tane onu kesin biliyorum 6 aylık olucaz ay göbüşümüz çıkmış olur dimi ben çok özeniyorum hamileyken abiye giymeliyim mutlaka