2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inş

Çok sevindim canımmAllah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş
Lavmanı ben sormuştum zaten ağrısı sancısı olmadığını biliyorum işlemin kendisi rahatsızlık verici ama yapcak bişey yok başa gelen çekilir
Bugün benim de kontrolüm var inş açılmam vardır da doktorum bi şekilde başlatır doğumu yoksa benim sıpanın geleceği yok

Günaydın kızlar. Spinal sezeryan olanlarda ayak şişmesi oldu mu? Benim baya şiş var ayagımda kontrolede var dün gece konuştuk doktorla ama yinede bi tedirginlik var içimde

Tsk cnm haklısın dedigin dogru metsil pek ise yaramiyor bu hafta kalca cikıgı ultrasonu icin gidicez doktor randevu vermisti gidince sorarim. Evt benim kızımda hep kucagimda olmak istiyo kucagimda misıl misil uyuyo yatırriyorum aglıyo. Dedigin gibi yavas yavas bünyede alisiyo zayıfladim valla aldîgim kilolarda hep gitti göbek filan kalmadı. Sagol verdigin bilgiler icin

Hayırlı olsun kardeşim

Benim ogluş 1 buçuk yaşında. Bakalım ben napcam. Ama konuşamıyor ve tam aklı kesmedigi icin daha kolay olacak gibi. Ama dün gece uyuturken tesadüf mü bilmiorum masalanlatir gibi kardeşin söyleymiş boyleymis falan die anlatırken başladı sebepsiz ağlamaya. Sonra seni çok seviyorum diyince sustu

bizim de bugün kontrolümüz vardı sancı da açılma da yok hiçbir belirti yok 3300 olmuş kilomuz ölçümleri 1-2 hafta geri ama kilosu iyi çıktı nasılsa herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür ama hep böyle hamile, ağır kalacakmışım gibi hissediyorum çok zormuş son günler hareket edemez oldum

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun

Aynı durumdayız benim kizimda 1bucuk yaşında bakalım neler olacak

Günaydın kızlar. Spinal sezeryan olanlarda ayak şişmesi oldu mu? Benim baya şiş var ayagımda kontrolede var dün gece konuştuk doktorla ama yinede bi tedirginlik var içimde
Canim bende de oldu. 3 gun şişti hala var bugun 6. Gün
K kuzucuk87 canim hadi gozun aydın. Geçmiş olsun. Hayırlı ugurlu olsun bebisin. inş. iyisinizdir ikinizde. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…