2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugün 38+0 ilk defa ellerim ve ayaklarim şişti, berbat birseymis bebegimiz zaten 2 hafta geride, 40 hafta dolarsa iyi olacak aslında ama ben de yoruldum 3 gündür sık sık kasılma ve sancı geliyor

Canım öncelikle merak etme bunların hepsi geçici anne olmak kolay değil Allah hepimize kolaylık sabır versin
Yarına kadar bekle canım kakasını yapacaktır inşallah karnını bastırmadan yüzeysel masaj yapabilirsin
Bende çok uykusuzum gözlerim yanıyor artık bir oğlum daha var 1. Sınıfa gidiyor ona da ders çalıştırıyorum bi taraftan oda ilgi istiyor çok zorlandığım anlar oluyor biliyorum ki hepsi geçip gidecek biraz sabır
Kusma olayı beni de çok endişelendiriyor geceleri yatırırken sırt üstü dönmesin diye arkasına yastık koyuyorum reflekslerini kazanana kadar dikkat etmek şart
Bunlar zor ama tatlı sıkıntılar Allah başka sıkıntı vermesin çok şükür halimize diyerek motive edelim kendimizi

Canim cok sukur yaptı doktorun verdi gaz kabizlik ilacını an da 2 kere verdim. Baya rahatladık. 24 saat demekki. Söylediğin iyi oldu canim. Bizim aşmıştı bile.. hiç korse kullanmadigım için bilemedim dikis kısmına değmez herhalde..canim normal yaptin normalde göbek hemen gider derler oyle olmadı mi

Bugün 38+0 ilk defa ellerim ve ayaklarim şişti, berbat birseymis bebegimiz zaten 2 hafta geride, 40 hafta dolarsa iyi olacak aslında ama ben de yoruldum 3 gündür sık sık kasılma ve sancı geliyor
İlginçtir ama benim sezeryan ve dogundan sonra 3. Gün şişti. Çok garip..

Kızın küçük sanırım Benim oğlum 6.5 yaşında bebek sevmeyi bilmediği için bazen ayarsız davranabiliyor sık sık uyarılarda bulunmak zorunda kalıyorum
Kıskançlık krizlerini saymıyorum ama ikiside ilgilenmek çok zor olacak yetisebilecek miyim bilmiyorum. Şu. An tek değilim rahatım o yuzden

Sagol cnm haklısın sabır cok önemli öyle yapıyorum. Kendime bi yana bırakıyorum onun karnina sanci girince aglayınca canımdan bi parca gidiyo sanki cok üziluyorum dedigin gibi gecicek insallah. Yine cok şükür rabbime yüzüne bakınca her defasinda sukrediyorum iyiki yapmisim diye zor ama cok güzel bir duyguymus Allah isteyen herkese versin.

Çok sağol canım sürekli vicks sürüyorum zaten burnuma bi de onu deneyeyim

Iki cocuklu annelere sesleniyorum nasil gidiyor sizin benim kizim cok hirpaliyo kardesini
Grupta benden başka 3 çocuklu yok sanırım.buyuk oğlum 7 yaşında sevmeyi bilemiyor,bazen tavır yapıyor ödevlerimi de yapamıyoruz hep bebekle ilgileniyorsun diyor,babasının yaptırmasını istemiyor odevlerini.kucuk oglum 5.5 yaşında kıskançlık tavan yaptı.nasil hirpslayacagini bilemiyor bebegi.misafie gelse bebeğin beşiğine kendi de yatıyor beni de sevin diye.odada yanlız bırakmıyoruz hiç

Youtube de beyaz gürültü die bi ses var canım onu dinlet benimkide bazen öyle cıyak cıyak ağlıyo onu açıyorum susması 10 sn sürüyo uyuyo sonra bi dene istersen

Ben çok hissediyordum canım günde 10 kere falan hıçkırık tutuyodu rahat
Şimdi doğdu hala aynı bi hıçkırmaya başladımı durmak bilmiyo

Kızlar temizlik ten bahsedilmisken ben de doğum yaptığım gün mutfağım berbat haldydi.ilk kez akşam bulasigm duruyordu ve sabahına suyum geldi apar topar hastaneye geldik.ameliyattan çıkınca ablama ilk sözüm abla ev temiz ama mutfak berbat hemen mutfağımi temizle benim olmuştu. Temizlik yapmayı bırakın bence doğumu kolaylaştırmak için :)))

masal_41 canım öncelikle Allah güç, kuvvet sabır versin... Metsil çok etkili bir ilaç değil, bazı bebekler 40 ı çıkana kadar bazısı 3 ayda, bazısı 4-6-9 ayda normale dönüyor...
Zamanla alışıyor insan, uykusuzluğa, yorgunluğa, herşeyi ona göre ayarlıyorsun.
Benim kızım omzumdan başka yerde sakinlesmez uyumazdı, bizim kokumuz, sesimiz, kalp atışımizi duymak istiyorlar, dışarıya uyum için bizden hep destek bekliyorlar
Gaz ilacını da mutlaka dr.a sorup da kullanmanı öneririm, sub... bi ilaç vardı bazı cocuklara iyi gelen, ben de biogaia kullanmıştım dr onu vermişti bayağı rahatlamıştı...

Benimde birden bire 37 de şişti yani 1 haftadır onu yaşıyorum. Acaip bir şey felaket ödem oldu birden yüzüm gözüm ayaklarım ellerim aman yarabbim. Parmağımı bir batırıyorum hemen beyazlaşıyor yastık gibi. Doğurmadan atamıcaz o ödemi

Zaten tüm aksilikler ev müsait olmadığı zaman olur bende mutfagımı dağınık bırakmam bu kış ilk defa bıraktım ondada mutfak camından hırsız girdi o günden beri takıntı oldu tüm evi toparlayıp yatıyorum. Ama kızım doğucaksa bir günlük istisna yapabilirim:)

Bi yandan dogursak da bitse diyorum. Diğer yandan durduğu kadarı kar diyorum. Senin yarin di mi ❤ saglikla al kucağına inşallah.
Bir de vucudumun her yerinde kaşıntı başladı 2 gündür, artık tirnaklarim aciyor kasimaktan, ben böyle şey görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…