- 17 Mart 2017
- 62
- 27
- 18
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.281
Bence degildir canım sümüksü bi yapıda olması gerekiyomuş ama sen yinede belirtilerini takip et belli olmazmrb arkdslr bsy sorcm son zamanlarda beyaz sut gbi kotu kivamli akintim geliyordu ama bugun sabah bildgnz sut gibi daha sivi daha cok akinti gelmis nisan boyle olmaz sanrm demi dogum belirtisi falan olamaz
hayirlisi bakalim hayirla gelir insallahBence degildir canım sümüksü bi yapıda olması gerekiyomuş ama sen yinede belirtilerini takip et belli olmaz
6. Günğnde düştü canım.Doğum yapan arkadaşlar bebislerinizin gobek bağı kaç günlükken düştü acaba? Yarin 5. Günümüz olcak ve bizimki yarın duscek gibi. oğlumun 9 günlükken düşmüştü.. biraz erken geldi bana
haklsn cnm bende senn gbym herkese ayri.laf anlatyrm zamaninda erkendn dogcm diodu simdi nie dogmuyo diyen ble var insann cani sklyoBenim erken doğum riskim vardı.. Milletin haftalardır telefon edip ay daha doğurmadın mı demesinden bıktım.. Şaka gibi ama telefonumun sesini kısığa aldım laf anlatmaktan yorulup. Daha vaktim var aslında ama aylardır ha doğurdun ha doğurucan diye tetikte olunca insanlar sanıyor ki miadını geçirdi.. Bir de bunu anlatıyorum ki bi de bunların kalkıp ay senin kız da çok nazlı bişe olcak demek ki bu zamanda işin var he bide iki çocukla diyip kahkaha atanları var ki evlere şenlik
Beni de her gün arayanlar var noldu bi gelişme yok mu hani hemen geliyodu eli kulağındaydı diyolar artık gülüp geçiyorum sevdi herhalde orayı diyeh
haklsn cnm bende senn gbym herkese ayri.laf anlatyrm zamaninda erkendn dogcm diodu simdi nie dogmuyo diyen ble var insann cani sklyo
Benimde aynı şekilde küstü sanırım bizim bebişler şimdide onlar gelmiyor.h
haklsn cnm bende senn gbym herkese ayri.laf anlatyrm zamaninda erkendn dogcm diodu simdi nie dogmuyo diyen ble var insann cani sklyo
Meme vermiyor musun? Benim oglumda agliyor ama bana o kadar guzel geliyor kisizden baskasi sakinlestiremez bebeginizi kucaktan kucaga vererek daha cok telaslandirirsiniz kucagina al gaz cikarir gibi tutup kokunu ve kalp atisini duymasini saglayin sakinlesecektir. Sonra meme teklif edin tutacak ve sakinlesecektir sakinlesmez ve tutmazsa memeni kucuk parmaginizi agzina sokup emmesini sagla sonra cikartip memeni ver su an bildigi guvendigi sadece sensin senin kokunu kalp atisini biliyor baskasina sakin veripte sakinleatirmelerini bekleme unutma onun ilaci sende
Birde sen ne kadar telasli sinirli olursan bu cocuga yansir onlar her seyi anliyorlar sen sakin serin kanli olacaksin aglamasinin normal oldugunu kabul et ve sakinlikle onu susturmaya calis.
Canım daha ellerini ayaklarını kontrol edemediğinden ağlıyor .mesela altını açtığında bacaklarını bir elinle tut,hareket etmesin,o zaman ağlamaz.ya da üzerini giydirirken ellerini tut ağlamaz.kendini güvende hissetmedikleri, eller ayaklar sallandikca düşeceğim korkusu yaşadıkları için ağlıyorlarKızlar merhaba Benim Bebişimde altını açarken ve giydirirken inanılmaz ağlıyor yıkıyor ortalığı hep bi elden susturmaya çalışıyoruz Neden olabilir sizce var mı yaşayan böyle bişey
BenKızlar merhaba Benim Bebişimde altını açarken ve giydirirken inanılmaz ağlıyor yıkıyor ortalığı hep bi elden susturmaya çalışıyoruz Neden olabilir sizce var mı yaşayan böyle bişey
Ah canim tek basina olunca sogukkanliolmak lazim ben aglasam o aglasa halimiz ne olacak cok gozumun pinarina geldi yaslar ama aglicak zaman yok sabretmek gerek en azindan 3 ay sabir bizlerde boyle buyuduk. Sutunun gelmesine cok sevindim canim bol bol emzir bebisini ve o meme acisindan bile keyif almaya bak benimde sol memem fena aciyor lansinoh krem kullaniyorum nispeten daha iyiMaşallah yorumların okdr güzelki bilirkişi yorumu gibi okuyorum yazdıklarını. Hemde imreniyorum ne güzel serin kanlısın. Ben logusalığı dibine kadar yalıyorum galiba. Sürekli ağlama modumdayım. Bebeğim sakin sakin gözlerimin içine bile bakarken ağlıyorum. Annelik böyle bişeymişBende söylemiştim oğlum mememi tutamıyo taş gibi oldu diye. Bi elektrikli pompamz vardı hiçbişe yaramadı. Esim manuel aldı oda iyice canımı taktı. Dün philips avent in elektriklisini aldık. Can kurtaranım plfu. Önce biraz sağıyorum göğüs ucumda iyice cıkmıs oluyo. Sonra bebiş emiyo tabi canım okadar yanıyoki emzirirken ağlıyorum ama bunada şükür sütüm gelmeye başladı ya.
Benimde ağlıyor canım. Normal sanırım...Kızlar merhaba Benim Bebişimde altını açarken ve giydirirken inanılmaz ağlıyor yıkıyor ortalığı hep bi elden susturmaya çalışıyoruz Neden olabilir sizce var mı yaşayan böyle bişey
Canım gaz yapan yiyecek içecek tüketme birde rezene çay öneririm ilk oğlumda da ikinci de de şimdilik gaz Yok dikkat etmen lazım seninKizlar oglumun gaz sanci arti dr metsil gaz giderici veridi de bir ise yaramiyo masajla da durmuyo bana bi akkil verin ne yapabilirim
Benim 2 gun geçti 40+2 yiz halen doğmadik doktorum salı çağırdı bi umut yarın gitsem belki biraz açılmam vardır diyorum ama bakalım çatı ağrılarım baya şiddetli belki ondandirher sabah ben de boyle uyaniyorum.. bugun de gelmedi bebis diye
Tskler canim gazli seyler tuketmiyorumm yada bilmedigim seyler oluyor daha dikkat edecemCanım gaz yapan yiyecek içecek tüketme birde rezene çay öneririm ilk oğlumda da ikinci de de şimdilik gaz Yok dikkat etmen lazım senin
Bilmediğimiz çoğu şeyde gaz var domateste bile ben bilmiyordum okuyunca şaşırmıştım hatta Araştırmakta fayda var inşallah hemencik iyi olur bebişinTskler canim gazli seyler tuketmiyorumm yada bilmedigim seyler oluyor daha dikkat edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?