2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
mrb arkdslr bsy sorcm son zamanlarda beyaz sut gbi kotu kivamli akintim geliyordu ama bugun sabah bildgnz sut gibi daha sivi daha cok akinti gelmis nisan boyle olmaz sanrm demi dogum belirtisi falan olamaz :KK16:
Bence degildir canım sümüksü bi yapıda olması gerekiyomuş ama sen yinede belirtilerini takip et belli olmaz

h
Benim erken doğum riskim vardı.. Milletin haftalardır telefon edip ay daha doğurmadın mı demesinden bıktım.. Şaka gibi ama telefonumun sesini kısığa aldım laf anlatmaktan yorulup. Daha vaktim var aslında ama aylardır ha doğurdun ha doğurucan diye tetikte olunca insanlar sanıyor ki miadını geçirdi.. Bir de bunu anlatıyorum ki bi de bunların kalkıp ay senin kız da çok nazlı bişe olcak demek ki bu zamanda işin var he bide iki çocukla diyip kahkaha atanları var ki evlere şenlik :ukala:
haklsn cnm bende senn gbym herkese ayri.laf anlatyrm zamaninda erkendn dogcm diodu simdi nie dogmuyo diyen ble var insann cani sklyo

h

haklsn cnm bende senn gbym herkese ayri.laf anlatyrm zamaninda erkendn dogcm diodu simdi nie dogmuyo diyen ble var insann cani sklyo
Beni de her gün arayanlar var noldu bi gelişme yok mu hani hemen geliyodu eli kulağındaydı diyolar artık gülüp geçiyorum sevdi herhalde orayı diye

Kızlar merhaba Benim Bebişimde altını açarken ve giydirirken inanılmaz ağlıyor yıkıyor ortalığı hep bi elden susturmaya çalışıyoruz Neden olabilir sizce var mı yaşayan böyle bişey

Meme vermiyor musun? Benim oglumda agliyor ama bana o kadar guzel geliyor ki:KK70:sizden baskasi sakinlestiremez bebeginizi kucaktan kucaga vererek daha cok telaslandirirsiniz kucagina al gaz cikarir gibi tutup kokunu ve kalp atisini duymasini saglayin sakinlesecektir. Sonra meme teklif edin tutacak ve sakinlesecektir sakinlesmez ve tutmazsa memeni kucuk parmaginizi agzina sokup emmesini sagla sonra cikartip memeni ver su an bildigi guvendigi sadece sensin senin kokunu kalp atisini biliyor baskasina sakin veripte sakinleatirmelerini bekleme unutma onun ilaci sende
Birde sen ne kadar telasli sinirli olursan bu cocuga yansir onlar her seyi anliyorlar sen sakin serin kanli olacaksin aglamasinin normal oldugunu kabul et ve sakinlikle onu susturmaya calis.

Maşallah yorumların okdr güzelki bilirkişi yorumu gibi okuyorum yazdıklarını. Hemde imreniyorum ne güzel serin kanlısın. Ben logusalığı dibine kadar yalıyorum galiba. Sürekli ağlama modumdayım. Bebeğim sakin sakin gözlerimin içine bile bakarken ağlıyorum. Annelik böyle bişeymiş:( Bende söylemiştim oğlum mememi tutamıyo taş gibi oldu diye. Bi elektrikli pompamz vardı hiçbişe yaramadı. Esim manuel aldı oda iyice canımı taktı. Dün philips avent in elektriklisini aldık. Can kurtaranım plfu. Önce biraz sağıyorum göğüs ucumda iyice cıkmıs oluyo. Sonra bebiş emiyo:nazar:tabi canım okadar yanıyoki emzirirken ağlıyorum ama bunada şükür sütüm gelmeye başladı ya.

Kızlar merhaba Benim Bebişimde altını açarken ve giydirirken inanılmaz ağlıyor yıkıyor ortalığı hep bi elden susturmaya çalışıyoruz Neden olabilir sizce var mı yaşayan böyle bişey
Canım daha ellerini ayaklarını kontrol edemediğinden ağlıyor .mesela altını açtığında bacaklarını bir elinle tut,hareket etmesin,o zaman ağlamaz.ya da üzerini giydirirken ellerini tut ağlamaz.kendini güvende hissetmedikleri, eller ayaklar sallandikca düşeceğim korkusu yaşadıkları için ağlıyorlar

Ben:KK70:bir ayagini giydirirken diger ayagini cikariyor 5 dklik is uzuyorda uzuyor sakinlestitmeye calisma hic bagla giydir gitsin. Valla biraz acimasiz olmak lazim

Maşallah yorumların okdr güzelki bilirkişi yorumu gibi okuyorum yazdıklarını. Hemde imreniyorum ne güzel serin kanlısın. Ben logusalığı dibine kadar yalıyorum galiba. Sürekli ağlama modumdayım. Bebeğim sakin sakin gözlerimin içine bile bakarken ağlıyorum. Annelik böyle bişeymiş:KK43: Bende söylemiştim oğlum mememi tutamıyo taş gibi oldu diye. Bi elektrikli pompamz vardı hiçbişe yaramadı. Esim manuel aldı oda iyice canımı taktı. Dün philips avent in elektriklisini aldık. Can kurtaranım plfu. Önce biraz sağıyorum göğüs ucumda iyice cıkmıs oluyo. Sonra bebiş emiyo:nazar:tabi canım okadar yanıyoki emzirirken ağlıyorum ama bunada şükür sütüm gelmeye başladı ya.
Ah canim tek basina olunca sogukkanliolmak lazim ben aglasam o aglasa halimiz ne olacak cok gozumun pinarina geldi yaslar ama aglicak zaman yok sabretmek gerek en azindan 3 ay sabir bizlerde boyle buyuduk. Sutunun gelmesine cok sevindim canim bol bol emzir bebisini ve o meme acisindan bile keyif almaya bak benimde sol memem fena aciyor lansinoh krem kullaniyorum nispeten daha iyi

Kızlar kızım dün sabah azcık kaka yapmıştı şu ana kadar tekrar yapmadı dün mama kullanmıştım onun etkisiyle mi bozuldu acaba ne zamana kadar beklemeliyim?
Kocaman bir göbeğim var. Doktor daha rahim üstte o yüzden toparlayacak daha dedi ve çıt çıt li korse kullanmamı tavsiye etti şu an kullanmam tabi..ama baya ağır hissediyorum göbeği öyle ki 1 saatligine uzanayim hemen doğrulmam zorlaşıyor sancı zaten oluyor elimde karnımin tutarak ve bastırarak kaljabiliyorum bir iki tur atıp ancak doğruluyorum hayirlisiyla bi geçse de..

Back