- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 133
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #31.261
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyütürsün bebişini inşallahKızlar bnde doğum yaptım dün spinal sezeryanla 39+5de. Dikişlerim agrıyor. Dunden beri kanamam çok kanamam var. Benimki normalden donme oldu. 3 saat suni sancidan sonra hâla 5 cm oldu acklk ve cocuk haznede cok kalnca kafasi su toplamaya basladi. Ve acilen sezeryana alndım. Cok sukur ikimznde suan sagligi iyi oglumla
canim benim kizimin 4 gunlukken dusmustu hic bir sorun olmadiDoğum yapan arkadaşlar bebislerinizin gobek bağı kaç günlükken düştü acaba? Yarin 5. Günümüz olcak ve bizimki yarın duscek gibi. oğlumun 9 günlükken düşmüştü.. biraz erken geldi bana
Teşekkür ederim canım.Rabbim bi avazda kurtulmayi ve kolay dogumlar nasib etsin canim bütün hamislerede insAllah
Kızlar farkettimki lohusalık psikolojisi bence doğumla alakalı değil annelikle alakalı. Doğum yaptımbebrüşmi hiç kucağıma alamadım 39 gün boyunca hastaneye gittim gördüm her halini. Ama daha sakindim. Çok üzülüyordum ama geçerli sebebim vardı. Ve burda da yazmıştım hiç lohusa gibi hissetmiyordum normaldim. Tam 39. Gece bebeğim evine geldi o zaman başladı bende lohusa denen psikoloji. O endişe, stres, her şeye alınmak, kızmak, takmak, bir şeyleri kurup kurup her gece ağlamak. Psikopata bağladım resmen
Sağol canım. O hormonlar bile şimdi çalışmaya başladı sanki. Allah hepimize kolaylık versinÇok mantıklı bir şey söylemişsin canım, tabi ki o bunalım haline hormonlarda etkili ama en önemli faktör bebeğe yetmeye çalışmak dediğin gibi aslında. Allah kolaylık versin canımmm
Bak 39 gun yavrundan ayrı nasıl geçip bittiyse, bu zor psikoloji de geçip bitecek. Yenisin, bebeginle birbirinize alışma süreci illa ki olacak. Kendini kasma. Ağlamak istiyorsan ağla. Bittikten sonra geriye bakıp gulersinKızlar farkettimki lohusalık psikolojisi bence doğumla alakalı değil annelikle alakalı. Doğum yaptımbebrüşmi hiç kucağıma alamadım 39 gün boyunca hastaneye gittim gördüm her halini. Ama daha sakindim. Çok üzülüyordum ama geçerli sebebim vardı. Ve burda da yazmıştım hiç lohusa gibi hissetmiyordum normaldim. Tam 39. Gece bebeğim evine geldi o zaman başladı bende lohusa denen psikoloji. O endişe, stres, her şeye alınmak, kızmak, takmak, bir şeyleri kurup kurup her gece ağlamak. Psikopata bağladım resmen
Makineyle ya da elinle sagmayi dene internette elle sagma videolari var.bebisin kucuk oldugundan cekemiyordur sutun vardir canim oyle aksamdan sabaha durmaz sutArkadaşlar aradaki konuşmaları hiç okuyamadım ama acil bi sorum bar ilk 2 gün sütüm vardı Bebek emmedi şimdi artmadı tabi şimdi emmek istiyor süt az ağlıyor çok sağıp şırıngayla veriyorum ama asıl sıkıntı göğüsler taş oldu sıkılmıyor bile banyo zeytinyağı vs denedim yok süt durmuş fln diyorlar balına gelen ne yapılacağını bilen var mı Allah aşkına fikir verin çok kötü durumdayım
Arkadaşlar aradaki konuşmaları hiç okuyamadım ama acil bi sorum bar ilk 2 gün sütüm vardı Bebek emmedi şimdi artmadı tabi şimdi emmek istiyor süt az ağlıyor çok sağıp şırıngayla veriyorum ama asıl sıkıntı göğüsler taş oldu sıkılmıyor bile banyo zeytinyağı vs denedim yok süt durmuş fln diyorlar balına gelen ne yapılacağını bilen var mı Allah aşkına fikir verin çok kötü durumdayım
Keşke bizimki de erken düşse.kucuk oglumunki 13.gun düşmüştü, bu defa 8.gun oldu hala düşmedi bizimki ,hatta kardeşimin oglumunki 3.gun düşmüştü..banyo yaptırmak için göbeğin düşmesini bekliyorum.gobek dezenfekte spreyi yazmis doktor aldım ama düşmesine pek yardımcı olmadı sanki.Doğum yapan arkadaşlar bebislerinizin gobek bağı kaç günlükken düştü acaba? Yarin 5. Günümüz olcak ve bizimki yarın duscek gibi. oğlumun 9 günlükken düşmüştü.. biraz erken geldi bana
Canım sıcak su altında parmağını sabunla göğsüne yukardan aşağıya parmağınla masaj yap.parmagini kaydır yukardan asagiya.sonra da sıcak havlu koy göğsüne kendiliğinden akmaya başlar inş.Arkadaşlar aradaki konuşmaları hiç okuyamadım ama acil bi sorum bar ilk 2 gün sütüm vardı Bebek emmedi şimdi artmadı tabi şimdi emmek istiyor süt az ağlıyor çok sağıp şırıngayla veriyorum ama asıl sıkıntı göğüsler taş oldu sıkılmıyor bile banyo zeytinyağı vs denedim yok süt durmuş fln diyorlar balına gelen ne yapılacağını bilen var mı Allah aşkına fikir verin çok kötü durumdayım
her sabah ben de boyle uyaniyorum.. bugun de gelmedi bebis diyeBugün de doğurmadım
Ben de sizdenimmmher sabah ben de boyle uyaniyorum.. bugun de gelmedi bebis diye
Ben de sizdenimmm
Ya bi de görenler daha doğurmadın mı diye sorunca ayrı fitil oluyorum. Sanki makineyiz düğmeye basınca doğuruyoruz
Desene daha doğmadan başlıyo müdaheleler. Bi de doğunca göreceğiz bu milleti. Yani kendiniz de hamilelik yaşamışsınız biraz rahatlatmayı deneseniz. Kader planında vakti zaten belli. Böyle sorunca yoksa da içinde stres yapıyo insanBenim erken doğum riskim vardı.. Milletin haftalardır telefon edip ay daha doğurmadın mı demesinden bıktım.. Şaka gibi ama telefonumun sesini kısığa aldım laf anlatmaktan yorulup. Daha vaktim var aslında ama aylardır ha doğurdun ha doğurucan diye tetikte olunca insanlar sanıyor ki miadını geçirdi.. Bir de bunu anlatıyorum ki bi de bunların kalkıp ay senin kız da çok nazlı bişe olcak demek ki bu zamanda işin var he bide iki çocukla diyip kahkaha atanları var ki evlere şenlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?