2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geceleri sadece yan mı yatması gerekiyor yani gözümüzün önündeyken yüzüstü ya da sırt üstü yatırabiliriz değil mi?
Yanındayken istediğin gibi yatsın geceleri yan yatmalı bence hatta ben arkasına biraz destek koyuyorum ki gece sırt üstü dönmesin diye mesela geçen gece kusmuş yatağında gördüm gece hiç farketmedim Allah korusun

Canim denilenlere yazilanlara bu saattrn sonra hic takma benim oglumun hickirmadigi gun yoktu hemde 6 7 kez hickiriyordu ama ne oldu bebegim dogdugunda solunum sıkintisiyla dogdu eger hickitik ciger gelismesinin belirtisiyse oglumun hic sorunsuz dogmasi lazimdi yani bu isler hickirmayla vs olmuyor
yorumun icin tskr ederim canim simdi nasil bebegin? kac gunluk oldu toparlanmistir baya

Belki anlamıyosundur canım benim ikinci hamileligim bende hiç hıçkırık gibi hissetmedim hissetmiyorum çok şükür oğlumda ciğerleriyle ilgili yada başka bir sorun yaşamadım inşallah kızımdada olmaz inşallah.
belkide canim hissetmiyorumdur kizim cok hickirirdi simdi oglum olacak insallah.Allah yavrularimizi saglikli kucagimiza almayi nasip etsin

Kızlar nasılsınız? Çok ama çok yorgun hissediyorum :KK43: Bebişim ağlayan bir çocuk sürekli onu susturmaya calisiyoruz evde hep bir elden :KK43: kayınvalidem gitti annem hala bizde 40 gün doluncaya kadar kalacak... Geçen gün Dr kontrolü vardı bir sıkıntısı yok diyor Dr umuz.. gaz sancısı değil yani bebegiminki. Niye susmaz bu çocuk? :KK43: Sizde de aynı durum söz konusu mu? Nasıl atlatiyorsunuz bu ağlama krizlerini?
Yardım edin :KK43: hamilelik hiç bir şey değilmiş, benimki çok rahat geçmişti ama kızım doğduktan sonra beni zorlamaya başladı . Sağlıklı olsunlar da napalım artık... Canları sağolsun yeter ki.
Benim kızomda böyleydi doymuyormuş meger. Ben sagıp kaşıkla vermeye başladıktan sonra uykuları fln düzeldi sonra gögsümü emmeye basladıkca toparlıyor suan 4 günlügüx ama 4 günde bile 4 yıl gibi geldi hergün birşey öğreniyoruz.

bir garip oblomov bir garip oblomov F Fnurr YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z bizde şaşırdık doktora söyledik genelde yan yatırın derler dedik kusarsa falan diye. Herkes yan yatır diyor falan dedik. Öyle bir şey yok onlar eskidendi. Eğer yanındaysanız yan veya yüz üstü yatabilir ama diğer türlüyken sırt üstü yatıcak dedi. Belki prematüre olduğumuz içindir bilmiyorum.
Kızlar bir de kızım öksürürken kendini toparlayamıyor gibi. Hani nefrsi kesiliyor gibi. Hemen kucaklayıp sırtına hafifçe vuruyorum. Topluyor gibi. Ya da bençok pimpiriklendim yoğun bakım tramva bıraktı bende.
Yeni doğanlarda da oluyor böyle diyorlar ama sizinde başınıza geliyor mu? Siz neler yapıyorsunuz?
Bende sakinligimi koruyamıyorum malesef :/ bugün gaz cıkarırken nefesi kesildi gibi oldu aklımı yitiriyordum ama sakin kalıp pimpirik olmamamız lazım

Baya erken gibi bahsetti, defalarca majör kelimesini kullandı hatta :KK70: şu an sezeryan çok majör bi karar olur falan dedi. Benim bebeğim küçük, ondan belki de. Ne kadar dursa kar. Cok da sancim olsa, açıklık muayenesi için israr ederdi sanırım. Ya da en azından ikinci defa söylerdi. Yapmasak olur mu beklemeye zamanimiz var mi dedim, acil durum yok suyun veya sancin gelmezse haftaya kadar bekleriz dedi. Son günlerin heyecanı da daha bi farklıymış.
Doktora sorup mu içtin humanayi?

Belkide bebeğin gelişimine göre demiştir belkide doktorun standardı olabilir. Bazı doktorlar sezaryende olsa 40. Haftaya kadar bekliyor bile. İşte sancı olduğu için belki bebek kendi bi atağa geçicek hiç belli olmuyor ki. Yok doktora sormadım ben 14. De sezaryen olucağım için doğumdan 1 hafta önce başlamanın faydalı olacağını okumuştum. Ama ekstra bir sancı gelmesi ya da ağrı acı süt vs. Olmadı bende. Bilmiyorum herkeste bu şekilde mi olur. Senin sorupta kullanıp için rahat kullanman daha mantıklı tabi ki. Ama ben şunu anladım, gerçekten bebek kendi gelme şeklini ve zamanını seçiyor yani hayırlısıyla senin bebitoda yolunu bulucaktır inşallah

Kızlar dün muayeneden sonra lekelenme oldu biraz kan da geldi sonradan açıklık yoktu dr um 41i bekleriz dedi sancı çıktı nst de ama siklasmasi lazım dedi doktorum salı gel muayeneye dedi halrn dogurmadim stres de yapmaya başladım

Benim ilk doğumum başka hastanede olmuştu orda tahlil falan yapmamışlardı ama bu hastane istiyomuş aynen 4cm olmadan yapmıyolar benim ilkte hemen yapmışlardı demekki 4 cm varmış açılmam inş şkimizin de ilk kadar kolay geçer doğumları :dua::super:
İnşallah canım aslında kendi sancım olsa gene korkmuyorum ama pazartesi yada en geç 3 4 gün içinde suni sancı vericek doktor ondan çok korkuyorum.

İnşallah canım aslında kendi sancım olsa gene korkmuyorum ama pazartesi yada en geç 3 4 gün içinde suni sancı vericek doktor ondan çok korkuyorum.
Suni sancıya gerek aklmadan kendilğinden gelir inş benim de bebeğimde irilik var en son çarşamba günü 3800 dü suyu azdı doktorum eli kulağında dedi ama ses seda yok pazartesi bidaha gidicem olmazsa ben de suni sancı isticem hayırlısıyla alırız inş kucağımıza bebişlerimizi

bir garip oblomov bir garip oblomov F Fnurr YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z bizde şaşırdık doktora söyledik genelde yan yatırın derler dedik kusarsa falan diye. Herkes yan yatır diyor falan dedik. Öyle bir şey yok onlar eskidendi. Eğer yanındaysanız yan veya yüz üstü yatabilir ama diğer türlüyken sırt üstü yatıcak dedi. Belki prematüre olduğumuz içindir bilmiyorum.
Kızlar bir de kızım öksürürken kendini toparlayamıyor gibi. Hani nefrsi kesiliyor gibi. Hemen kucaklayıp sırtına hafifçe vuruyorum. Topluyor gibi. Ya da bençok pimpiriklendim yoğun bakım tramva bıraktı bende.
Yeni doğanlarda da oluyor böyle diyorlar ama sizinde başınıza geliyor mu? Siz neler yapıyorsunuz?
Bizim tukurukle ve agzinda sut biriktirmesiyke basimiz derttr her seferinde kalnim yerinden firlicak gibi oluyor dosardan sakinim ama icimde firtinalar kopuyor. Ayrica bazen gaz cikartmiyor bende yatiriyorum belli sure sonra yatarken gaz cikarmaya calisincada tikaniyor gibi oluyor ama hep bunlar anlik uzun sureli kendine gelmeme olmadi hic

Belkide bebeğin gelişimine göre demiştir belkide doktorun standardı olabilir. Bazı doktorlar sezaryende olsa 40. Haftaya kadar bekliyor bile. İşte sancı olduğu için belki bebek kendi bi atağa geçicek hiç belli olmuyor ki. Yok doktora sormadım ben 14. De sezaryen olucağım için doğumdan 1 hafta önce başlamanın faydalı olacağını okumuştum. Ama ekstra bir sancı gelmesi ya da ağrı acı süt vs. Olmadı bende. Bilmiyorum herkeste bu şekilde mi olur. Senin sorupta kullanıp için rahat kullanman daha mantıklı tabi ki. Ama ben şunu anladım, gerçekten bebek kendi gelme şeklini ve zamanını seçiyor yani hayırlısıyla senin bebitoda yolunu bulucaktır inşallah
Sizinle günlerimiz aynı. Benden bir kaç gündür koyu ve sarımtırak bir akıntı geliyor. Siz de böyle bir belirti var mı bi de adet sancısına benzer ağrılarım var belimde

Kızlar bnde doğum yaptım dün spinal sezeryanla 39+5de. Dikişlerim agrıyor. Dunden beri kanamam çok kanamam var. Benimki normalden donme oldu. 3 saat suni sancidan sonra hâla 5 cm oldu acklk ve cocuk haznede cok kalnca kafasi su toplamaya basladi. Ve acilen sezeryana alndım. Cok sukur ikimznde suan sagligi iyi oglumla:nazar:

Suni sancıya gerek aklmadan kendilğinden gelir inş benim de bebeğimde irilik var en son çarşamba günü 3800 dü suyu azdı doktorum eli kulağında dedi ama ses seda yok pazartesi bidaha gidicem olmazsa ben de suni sancı isticem hayırlısıyla alırız inş kucağımıza bebişlerimizi
Amin. İnşallah pazartesi akşamı ikimizde doğum yaptık diye yazarız buraya:)

Kızlar bnde doğum yaptım dün spinal sezeryanla 39+5de. Dikişlerim agrıyor. Dunden beri kanamam çok kanamam var. Benimki normalden donme oldu. 3 saat suni sancidan sonra hâla 5 cm oldu acklk ve cocuk haznede cok kalnca kafasi su toplamaya basladi. Ve acilen sezeryana alndım. Cok sukur ikimznde suan sagligi iyi oglumla:nazar:
Gözün aydın canım dikiş ağrılarında bi an once gecer inşallah

Gözün aydın canım dikiş ağrılarında bi an once gecer inşallah
İyi geceler hanımlar bizde bugün tam 37 olduk salı günü kontrolum var ve sanirim sezeryan için gün alıcam ama adet olucak gibi belim ve kasiklarim ağrıyor ve bebeğim çok hareketli bir yere toplanıyor resmen karnım şekil degistiriyor taş gibi sert oluyor doğum yakin mi acaba ne dersiniz

Doğum yapan arkadaşlar bebislerinizin gobek bağı kaç günlükken düştü acaba? Yarin 5. Günümüz olcak ve bizimki yarın duscek gibi. oğlumun 9 günlükken düşmüştü.. biraz erken geldi bana

Doğum yapan arkadaşlar bebislerinizin gobek bağı kaç günlükken düştü acaba? Yarin 5. Günümüz olcak ve bizimki yarın duscek gibi. oğlumun 9 günlükken düşmüştü.. biraz erken geldi bana
Benim oglumun 1 hafta icinde düştü canim tam olarak kacinci günde oldugunu hatırlamıyorum banada erkenmi acaba diye gelmişti ama sorun olsaydi doktor soylerdi diye düşünüyorum 45 gun oldu bi aksilik olmadi cok şükür bebekten bebege gore degisiyor demekki

Back