2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
37+6 bugün. Erken sanki. Çok istifra ettim ondan mi ağrıyor karnım acaba. Ay heyecandan öleceğim galiba
Ben 37+6 da Doğum yaptım normal Doğum sancısı yaşadım o yüzden erken diye düşünme bence bu arada Benimde sürekli tuvalet ihtiyacım oluyordu ama çok afedersin tuvalete çıkamıyordum istersen doktorunu bilgilendir

Yüz üstümü yatıyor bebek.
Bizim doktor bebeği kesinlikle yan ve yüz üstü yatırmıcaksınız dedi. Yani bilinenlerin tam aksini söyledi kafalar karısık
Aa ilk kez duydum yan yatırmayın diyen doktoru bana da çocuk doktoru yüz üstü ve sırt üstü yatmasın yan yatırın dedi hep aynı tarafa değil ama sürekli sağ sol olacak şekilde

Sırt üstü yatarsa kusmuğunda boğulma riski çok fazla
Çünkü refleksleri olmadığı için boğulunca kafalarını çeviremezler bi tanıdığımın bebeği öyle boğuldu 1 ay yoğun bakımda kaldı

ben amerikada yasiyorum eltim seninle ayni durumdaydi ilk bebek sezeryan oldu mecburi ikinci gebeligi normal dogum ve aralari 18 ay 39.haftada dogum yapti en dogrusunu sen bilirsin tabikide sadece fikir vermek amacli cevapladim
Teşekkürlercevap için .peki ne düşündü eltiniz iyiki normal oldum diyebildi mi

gunaydin kizlar sabah kalkinca cok yogun islaklik hissetim baktim cok buyuk hafif sarumsi yapiskan akinti geldi sonra tekrar ayni sekilde buyuk yapiskan akinti geldi hafif kahveydi bu defa acaba nisanmi geldi

ben amerikada yasiyorum eltim seninle ayni durumdaydi ilk bebek sezeryan oldu mecburi ikinci gebeligi normal dogum ve aralari 18 ay 39.haftada dogum yapti en dogrusunu sen bilirsin tabikide sadece fikir vermek amacli cevapladim
Teşekkürlercevap için .peki ne düşündü eltiniz iyiki normal oldum diyebildi mi
Benim de 18 ay var. Doktorum diğer gittiğim tüm doktorlarin aksine yaparım dersen normal dogurturum dedi. Ben de buralari okuyunca çok heyecanlandim meraklandim. Normal doğum yapasım. Var.

Siz devlet hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa özele mi siz yazınca ben de acaba yapabilirmiyim diye düşündüm

Senın hıkayenı okuyunca kendı halımı tekrar yasadm.bı fark var bende epıdural de yoktu.sancı ısı gercekten zor.rabbım herkesın yardımcısı olsn

Arkadaşlar merhaba, normalde yarın sezeryana girecektim ancak perşembe sabaha karşı sancılandım ve 5 dkda bir old fark edince hastaneye geçtik sancım 2-3 dkya kadar indi ancak Bebek kanala inmedi kafa çapımız büyüktü zaten açılmada olmayınca Sezeryan oldu, çok şükür iyiyiz bugün eve geldik

Yok canım yanlış alarmmış benim ağrılar demekki uyumuşum çünkü offf sıkıldım artık kendimi dinlemekten ne zaman olursa olur artık yapcak bişey yok sağlıkla olsunlar da senin ilk mi canım
daha onumuzde zamanimiz var saglikli olsunlar ne zaman oldugu onemli degil bende kendimi cok dinliyordum simdilerde kestim elimden geldigince evet canim ilk bebegim nasipse 31 yasindayim seninde ilk mi??

gunaydin kizlar sabah kalkinca cok yogun islaklik hissetim baktim cok buyuk hafif sarumsi yapiskan akinti geldi sonra tekrar ayni sekilde buyuk yapiskan akinti geldi hafif kahveydi bu defa acaba nisanmi geldi

Doktoruna bir danış bence canım.
Benim parça parça geliyor ve evet dediğin gibi ıslaklık hissi ardından tuvalete gittiğimde değişik bir akıntım oluyordu. Miktarı artık çok çok azaldı ama doktorum eğer renkli olursa ya kahverengi yada pembeli olursa mutlaka haberim olsun demişti bana. Kanama, suyun gelmesi, sancıların çok sıklaşıp düzenleşmesi haricinde akıntının renginin değişmesi durumunda da haberdar etmemi istedi. Bir de benim dikkatimi çekti, öyle mi gerçekten tam emin olamıyorum ama; kasılmanın ardından oluyor benimki. Sende de öyle mi?

Canım benimde kasılmalarım çok oluyo hatta hep kasılmış halde başka nasıl anlayabilirim acaba benmde yaklaştı dogumum, dogum kasılmalarında bebek hareketli olur mu
bebek hareket etmiyor o anda sanki bi tarafa toplaniomus gibi semsert oluyor benim durumum boyle tabii bu sanci mi degil mi bilmiyorum ama hic agrim yok baska

valla çok zormuş bu haftalar hep aklımda doğm konusu kimi normlin sancısını zor oldunu söylüyor kimi sezaryen sonrasını ne yapacamı şaşırdım bnm korkum yapamayıp bebeğe bşy olması yada okdr sancı çekip doğamayıp sezaryen olması ikisni bir yaşamkta kötü allah yardımcımız olsun ama normalden korktum kadar sezaryndan korkmuyorum sonuçta herhangi bi sebeblede karnımdan ameliyat olabilirdm guatr ameliyatı oldum boğazımda dikişi var hala öle kötüydüki yemek yemeyi su içmeyi bırak yutkunamıyordum bile o derece kötydüm diyordum başka yermden olsa en azından uyurdum yemek yerdim demiştm 2 gün hiç uyuyamak ağrım var dedimde ilaç verdiler zaten yutkunamıyorım nasıl kötydü. o yüzdn korkumuyorum normalden korkt kadar. kızlar akıl verin sezeryan olanlar özellikle

Yüz üstümü yatıyor bebek.
Bizim doktor bebeği kesinlikle yan ve yüz üstü yatırmıcaksınız dedi. Yani bilinenlerin tam aksini söyledi kafalar karısık
Aa tatlim gozunun onundeyken yuz ustu yatirabilirsin benim doktorum gaz cikarmasi kolay olur ve anne karninfa hissini severler diye tavsiye etti ama oglum sevmiyor yuznustu yatmayi 2 dk zor duruyor gecede yan yatiriyorum Allah korusun kussa falan sirt ustu yatinca bogazina kacar diye korkuyorum bana gore bu aylarda en guvensiz yatma sekli anca 3 aydan sonra kendi donebildiginde sirt ustu yatirmak iyi

Hep aynı sorular bende de var inşallah sağlıkla kavusalim bebeklerimize, bitsin bu kafa karışıklıkları

daha onumuzde zamanimiz var saglikli olsunlar ne zaman oldugu onemli degil bende kendimi cok dinliyordum simdilerde kestim elimden geldigince evet canim ilk bebegim nasipse 31 yasindayim seninde ilk mi??
İnş sağlıkla kucağına alırsım canım ben de 31 yaşındayım ikinci çocuğum olcak inş 4 yaşında bi kızım var onu da 38+3 te doğurmuştum bunu da öyle doğurcakmışıö gibi dinliyorum işte kendimi sebep o yoksa vaktimiz var aslında

Canim benm sezeryan oldu cok agrim oldu keske normal olsaydi diye cok yakindim. Herkesin bunyesi bir degil tabiki ben cok cektim. 3 gunden sonra agrilar hafifledi. Ben hem sancimi cektim hem de sezeryan agrilari bidaha cocuk zor dusunurum heralde hakkinda hayirlisi canim saglikli bir dogum olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…