- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #3.081
tatlım doktor kullan dediyse mecbur kullanacaksın ishal ya da bulantı yaptı diye bebeğinin hayatını riske atmayacaksın dimi? peki şimdi nasıl fark ettin bu ilacın bulantı yaptığını psikolojik olarak ona suç atıyor olmayasınKızlar bende pko vardi ve 1 aydır glifor kullanıyorum dr um 3.aya kadar devam et dedi ama bendeki bulantinin sebebi bu hap gibi gelmeye başladı ve ishal de yapıyor bırakmak istiyorum ama düşük tehlikesine karşı erkeklik hormonunu baskiladigini söylemişti dr um ne yaocam ben ya hamileligimin 6.haftasina kadar bulantı yapmadı ama şimdi farkediyorum ki bu ilacı alınca bulantı basliyo başka kullanan var mı aranızda bu tür şeker ilaci
ay ben beşik bakmaya bile başladımZAMAN su gibi aksın alşverişlere çıkalım istiyorum
InşaAllah o günleri görmek hepimize herkese nasip olurZAMAN su gibi aksın alşverişlere çıkalım istiyorum
hehe aynen ilk bebeğin mi canım sağlıklı bişekilde alırız kucağımıza inşallah bebeklerimizi ben sırf onun fotoğraflarını çekebilmek için güzel güzel fotoğraf makinesi bile alacağımZAMAN su gibi aksın alşverişlere çıkalım istiyorum
Folidoceye de iyi dedi Decavite de B12 olduğu için içinde folik asit in yan etkisini azaltiyormuşCanim bende folidace kullanıyorum doktorun gayet iyi bu dedi sana ne demişti doktor
Ben deeeeZAMAN su gibi aksın alşverişlere çıkalım istiyorum
bendede çok fazla mide bulantısı var istifra öğürme yok ama bulantı gün boyu akşama dahada artıyor akşam yemeklerini yiyemiyorum bazen su bile midemi bulandırıyo çok az yediğim şeylerSelam arkadaşlar, okuyamıyorum yazamıuorumda buraya
İstifra mide bulantısı halsizlik herşey var eşim artık yemek yapıyor Bayadır kokular beni mahvediyor kızımın altını bile değişemiyorum büyük tuvaletini yapınca
Evet cnm merkezdeyiz.yoksa sen de mi burda yasiyosun☺hoş geldin aramıza canım
hoş geldin aramıza canım
giresun merkezde misin canım
Ben kullanıyorum Canım, bende sari değil ama boyle koyu kahve hatta bazen siyaha yakın parça parça biseyler geliyo.. Ben rahmin içi temizleniyo diye düşünüyorum çünkü gecen hafta kanama yaşamıştım onun kalıntıları olabilir, sıvı ilaç o kalıntılarla birleşince bu şekilde geliyo sanırım.. Sarı akıntı önceden geliyodu ama benim hamileliğin başında, kokusu var mı peki? Ya da kaşıntı?Crinone jel kullanan varmı. Benden sarı tortu gelmeye başladı. Kahve felan değil sapsarı normalmi
kaşıntı vs olursa diye doktorum bana tto intim köpük diye bir şey önerdi ve bugün siparişini verdim eczacım getirtecek. bugün bende de başladı sarı yoğun akıntı. dediğin jeli hiç duymadım benCrinone jel kullanan varmı. Benden sarı tortu gelmeye başladı. Kahve felan değil sapsarı normalmi
Benimde maalesef öyle nefret ediyorum şu istifradan mide boş olunca sıvı geliyorbendede çok fazla mide bulantısı var istifra öğürme yok ama bulantı gün boyu akşama dahada artıyor akşam yemeklerini yiyemiyorum bazen su bile midemi bulandırıyo çok az yediğim şeyler
O benim şekerim bi üşüyorum bi ter basiyo.. Bütün günümü böyle geçiriyorum..kızlar üşüme oluyor mu sizde de ? bir ürperiyorum bir sıkıntı basıyor
Haydaaa, e benim doktorum verdi kullanıyorum ben 1haftadır.. İçime kurt düştü ben de bi bakınayımaraştırma yaptım crinone jeli hamilelik döneminde kullanmayın yazıyor
Evet cnm merkezdeyiz.yoksa sen de mi burda yasiyosun☺
Bu arda ne çok bulantısı olan var aramızda bnm hamileliklerimde bulantı larım hep 8.haftada başladı 16.haftaya kadar sürdü .malum 3.bebek olunca bayag bi tecrübe oluyo kafanıza takılan olurda yardımcı olmak isterim elimden geldigince
Canım sen doğru şeye baktığına emin misin? Googleda arattığımda ilk açıklama şu:Crinone Jel, genellikle kısırlık tedavisi gören veya gebeliği riskli geçenlere reçete edilen progesteran hormonu içeren bir ilaçtır. Bu jel ayrıca embriyo transferi öncesi; rahmi hazırlayıp, embriyonun rahim duvarına tutunma şansını artırmak için de kullanılır."araştırma yaptım crinone jeli hamilelik döneminde kullanmayın yazıyor