2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doğum yapan arkadaslar bebek sütünüzü çekemiyosa napıyosunuz sağıp mı veriyosunuz. Sütüm yok diye mama verdik bugün 3 günlük olduk. Gece göğüslerim dolmaya başladı ama ben ölüyorum ağrıdan. Taş gibi içleri çok canım yanıyo oğlum iki üç kere çekiyo ağlamaya başlıyo. Napıcam bilmiyorum. Bi elektrikli pompamız var hiç bi işe yaramadı. Smdi eşim manuel alıcak. Baska tavsiyeniz varmı. Bebeğime nasıl tutturabilirim göğsümü yaşayan birileri nolur tecrübelerinizi anlatın çok zor durumdayım

Sanırım göğüs cok dolu olunca da tutamıyor bebek. Pompayla bosaltamiyorsaniz, sıcak dusta elinizle yukarıdan aşağı sıvayın. Sagarsaniz da, biberon yerine kaşık veya şırınga tercih edebilirsiniz

Canım önce göğüslerindeki sertliği gidermen lazım. Benim de göğüs ucum olmadığı için tutamıyordu silikon uç kullanıyorım. Sende deneyebilirsin istersen...

bizide haberdar et seninle gunumuz ayni yaa daha bi dikkat ediyorum senin yazdiklarina sen ne hissediyosun peki??
Yok canım yanlış alarmmış benim ağrılar demekki uyumuşum çünkü offf sıkıldım artık kendimi dinlemekten ne zaman olursa olur artık yapcak bişey yok sağlıkla olsunlar da senin ilk mi canım

hayırlısı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş epidurale rağmen sancıları bu kadar hissetmen senin şanssızlığın olmuş resmen olsun sağ salim kucağına almışsın en güzeli de bu darısı başımıza inş

10 dakikada bir 70 80 civarı sancı çıktı. Doktorun asistanı verdi gazı oo baya sancin var falan dedi doktor da açıklığa bi bakalım dedi bakmayalım dedim ay çocuk gibi korkuyorum ya sinir oluyorum kendime! Sezeryan istersem açıklığa bakmamiza da gerek kalmaz di mi dedim, baya güldü aslında ağlanacak halime
37+6 bugün. Sezeryan için erken, ne kadar dursa o kadar iyi, suyun veya 2 3 dakikada sancın olursa gelirsin, o zaman sezeryana alırız dedi. Sanırım yalancı sancı dedikleri bunlar oluyor.
Süt yapan çaylardan içebilir miyim diye soracaktım, o telaşla aklımdan çıktı. Icen var mi?

Bende hiç uyuyamıyorum, maksimum 2-3 saat ve sonrasında baş ağrısından zaten günüm zehir nasıl yapıcaz bu şekilde vallahi bilmiyorum

Lansinoh un sıcak press jelli değişik bir şeyi var. Böyle ped gibi. Memenin üstüne koyuyorsun ısıtıp. Onunla ablam sütünğ çok rahat getirmişti. Ama onu almak yerine baya sıcak havlu koyup sütün inmesine yardımcı olabilirsiniz. Birde bir şey aklıma takıldı. Bildiğim kadarıyla otomatik makinalar daha kuvvetli ve ritmik sağma yapıyor manuelle daha zor olmaz mı acaba

Canım aynı günümüz seninle, ben humanadan içmeye başladım.
Bu arada baya bir sancın var, baktığında 38+2 de başlıyorlar sezaryene bebeğinde durumuna bakarak, yani neden çok erken sanki 1-2 hafta erken gibi demiş anladım. Gerçi ne kadar durursa o kadar iyi tabi ki zaten sancın varsa belki nişanın ya da suyunda gelebilir, hayırlısı olsun canım benim.

Baya erken gibi bahsetti, defalarca majör kelimesini kullandı hatta şu an sezeryan çok majör bi karar olur falan dedi. Benim bebeğim küçük, ondan belki de. Ne kadar dursa kar. Cok da sancim olsa, açıklık muayenesi için israr ederdi sanırım. Ya da en azından ikinci defa söylerdi. Yapmasak olur mu beklemeye zamanimiz var mi dedim, acil durum yok suyun veya sancin gelmezse haftaya kadar bekleriz dedi. Son günlerin heyecanı da daha bi farklıymış.
Doktora sorup mu içtin humanayi?

Ben de kontrolden çıktım şimdi 40. Hafta ayın 18i oluyor. Doktor suni sancı için 41i bekleyelim demişti. Ben dedim beklemek istemiyorum dedim tamam 18i olsun dedi. Heyecan bastı şimdi de

Allah bağışlasın evladını, zor ama güzel bir doğum hikayesi çünkü sağlıkla mutlu bir sonla noktalanmış. İnşallah dikişlerinde bir an önce iyileşir
Sağol cnm benim Allah razı olsun Rabbim bekleyen herkese sağlıkla çocuklarına kavuşmayı nasip etsinsarılık oldu yavrum onu geçirmeye çalışıoz,ilk günlerde emzirmede sorun yaşadık..zamanla hersey düzene biner umarım

Ben de kontrolden çıktım şimdi 40. Hafta ayın 18i oluyor. Doktor suni sancı için 41i bekleyelim demişti. Ben dedim beklemek istemiyorum dedim tamam 18i olsun dedi. Heyecan bastı şimdi de
Ayın 20 sinede bizim sezeryan olacak banada heyecan bastı cok az kaldı ya

Elektrikliyi neden kullanamadin. Manueli sakin alma 14 dk boyunca bir memeni ellinle bastirarak sagamazsin hadi bir iki yaptin sonra yorulacaksin. Ona para vermektense kendi elinle gogsunu saga bilirsin internette nasil yapilavagini gosteren videolar var. Ayrica dus al goguslerine sicak su tut.

Ben beşigin içine koydum onun üstünde yatıyor en azından benim im rahat güvende hissediyorum kusma vs olursa korur inşallah diye
Yüz üstümü yatıyor bebek.
Bizim doktor bebeği kesinlikle yan ve yüz üstü yatırmıcaksınız dedi. Yani bilinenlerin tam aksini söyledi kafalar karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…