2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aynen canim bende tekrar dogurcak gibi oluyordum aynı sancılari yaşadım bişey mi unuttular acaba diye düşünmeye başlamistim hatta gecmeseydi ağrılar hastaneye gidecektim ki iki gündür çok nadir oluyor geçiyor yavaştan şükür :)

Kızlar kasıklarım cok agrımaya basladı ya doktorum bebeğin agrılıgından olabileceğini söyledi sizinde oldumu

kızlar bşy sorcam bazen böle hızlı hızlı kalp atımı gibi düşünün öle bşy yapıyor nedir onu çözemedm baş aşada zaten midemn ordan geliyor bazen az yan taraftn aynı kalp atım hızı gibi yapıyo. bazen hıckrdını hissediyorum o daha bi farklı oluyo bu farklı farkeeden varmı öle

Aynısı bende de oluyor ama neden bilmiyorum

canim gebelik takip programi kullanıyorum
bebeklerin irkilme gerinme hickirma gibi seyler yaptığı yazıyodu, ben bebeğimin ara sira irkildigini düşünüyorum, ama gerindigi zaman canımı yakıyo ayağını fazla surtup dayiyo minnoş

Ay inşallah canım.öyle güzel anlatmışsın ki hemen doğurasım geldi

Bende dün doğum yaptım.Normalde bugün için gün almıştık ama nst de düzenli çıkınca sancılar persembeye aldık...

Oğlumuz Taylan Ata 3800 gr doğdu.Bir sıkıntımız var,halk arasında peygamber sünneti denen hormonal bir durum.Hala tam olarak inceleyemedim,çocuk cerrahi doktoru 4 aya kadar müdaheleye gerek yok,4 aylık olunca kontrol ve ameliyatla birlikte sünnet olacakmış.
Hastanedeyiz,doktorum doğum sırasında kistimi kontrol etmiş,yokmuş.Bağırsakta yapışıklık vardı,onu açtık ve tüpümde sorun vardı,onuda açmış sanırım.Tüp bebek yaptırmıştık,bu sayede normal doğum şansınıda artırmış olduk dedi.Sağolsun,başka bir dr olsa banane derdi...

Yarın çıkabiliriz inşallah...

Cnm pazartesi gece doğurdum çok şükür
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Normal mi sezaryen mi, nasıldı doğumun kolay oldu mu? Hicran hanım girdi mi, hastaneden falan memnun kaldın mı? Müsait bi zamanında yazarsan çok sevinirim canım. Malum aynı hastane ve doktor olduğu için daha çok merak ediyorum : )

Kızlar ben hiç yalancı sancım yok diyordum ama zaten bu yalancı kasılmalar ağrısız sancısız da olabiliyormuş. Bugün baya bi kasılıyor karnım ama hiç ağrım yok.

çok güzel yazmışsın canım peki doğum sonrası acı ve sancı durumu oluyor mu dikişler aciyor mu direk duşa girebiliyomusun

Bebek doğdu, hemen 1-2 dakika sonra doktora dedim ki " hani doğurur doğurmaz bitiyordu beni kandırdınız hala sancı var" :)))) sanıyorum ki maksimum 10 dakika sürdü o sırada iyice kafa gitmişti doktorum da sağolsun hikayeler anlatarak oyaladı beni. Sonrasında da sadece emzirirken küçük sancılar oldu ama 2-3 güne geçti, o da her zaman olmadı zaten. Mesela 6 saat içinde ilk idrarı yapmak gerekiyormuş, ben 3.saatte gittim hiç yanma vs olmadı sonda takılmasına rağmen. Oğlum gece yarısı doğdu, sabahına duşa girdim. İlk üç hafta ayakta banyo yaptım hep. Hiç dikiş acısı falan yaşamadım. Tek olan şey, bilinçsiz ıkınmaktan hemoroid :))) ilk üç gün büyük tuvalete çıkamadım daha doğrusu gelmesin diye dua ettim. Çok korktum çünkü. Fakat bu üç gün içinde çok dikkatli beslendim kabız vs. olmamak için. Sonrasında da hiç korktuğun olmadı ki 10 gün içinde hemoroid de iyileşti sadece krem sürerek. Haaaaa Tüm bu olanlar arasında en kötüsünü söyliyeyim: ebenin karnıma bastırması :) o kısmı da unutmuşum hatta, iki gün sonra falan "yahu benim kaburgalarımın altı ağrıyor neden acaba" diye düşünürken yeşil ışık yandı da hatırladım. Daha önce 2 kere Doğuma girdim, oradaki ebeler öyle ve o kadar uzun süre bastırmamıştı. Burada 2 saat aralıksız üstüme abandı. orada da biraz şanssızdım çünkü ebe hanım kızımız hem yaşça çok küçüktü hem de halden anlamayan bir insandı.
Sözün özü: hepsi geçiyor :) aradan bir ay geçmesine rağmen daha yeni yeni hatırladığım anlar oluyor, öyle değişik bir hal :)

Gözün Aydın canım hayırlı olsun

Bana da hıc catı muayenesı yapılmadı takıı suyum gelıp hastaneye gıdene kadar.o gece hemsıre baktı sabahta doktor gelıp catı muayenesı yaptı.özelde dogum yaptm

Kızlar ben hiç yalancı sancım yok diyordum ama zaten bu yalancı kasılmalar ağrısız sancısız da olabiliyormuş. Bugün baya bi kasılıyor karnım ama hiç ağrım yok.
benimde yalanci sancim hic yok ama karnim cok fena sertlesiyor tas gibi oluyor resmen bu durum
gun icinde en az 15-20 kere oluyordur ve cokta kisa surmuyor bu mu acaba yalanci sanci?? 1 cm aciklik var sadece ve bebek bas asagi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…