- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 31
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #31.121
Canım nasılsın doğum yaptın miTesekkur ederim canim sancı çekiyorum hala evdeyim bir saate hastaneye gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsın doğum yaptın miTesekkur ederim canim sancı çekiyorum hala evdeyim bir saate hastaneye gidicem
Bende 37+3Allah izin verirse normal düşünüyorum bakalım 38+1 dim bugün![]()
Cnm pazartesi gece doğurdum çok şükürNe yaptın canım var mı gelişme? Bebiş geliyo mu yoksa : ) hicran hanım 30 kasımda izne ayrılacakmış çok üzüldüm. inşallah ben de o zamana kadar doğururum.
Aynen canim bende tekrar dogurcak gibi oluyordum aynı sancılari yaşadım bişey mi unuttular acaba diye düşünmeye başlamistim hatta gecmeseydi ağrılar hastaneye gidecektim ki iki gündür çok nadir oluyor geçiyor yavaştan şükür :)Aynı şeyleri yaşıyorum canım tam olaraksancı zannettiğin şey rahimin tekrar küçülme olayıymış bebeğin emmesiyle çok daha hızlı küçülürmüş be yerini bulurmuş rahim bu yüzdende sancı olurmuş bende doğumdan sonra aynı sancıları çektim hatta tekrar doğuracam galiba falan dedim
O sancı bi kaç güne geçecek merak etme
Aynısı bende de oluyor ama neden bilmiyorumkızlar bşy sorcam bazen böle hızlı hızlı kalp atımı gibi düşünün öle bşy yapıyor nedir onu çözemedm baş aşada zaten midemn ordan geliyor bazen az yan taraftn aynı kalp atım hızı gibi yapıyo. bazen hıckrdını hissediyorum o daha bi farklı oluyo bu farklı farkeeden varmı öle
onu bi çözemedm ben nedn oluyorsa :) korkmuştm ilk de nedn öyle yapıyo bşymi oluyo diyede demekki normalAynısı bende de oluyor ama neden bilmiyorum
kızlar bşy sorcam bazen böle hızlı hızlı kalp atımı gibi düşünün öle bşy yapıyor nedir onu çözemedm baş aşada zaten midemn ordan geliyor bazen az yan taraftn aynı kalp atım hızı gibi yapıyo. bazen hıckrdını hissediyorum o daha bi farklı oluyo bu farklı farkeeden varmı öle
Ay inşallah canım.öyle güzel anlatmışsın ki hemen doğurasım geldiNormal Doğum isteyen anneler;
Doğum bittikten sonra doğumumun çok zor geçtiğini düşünüyordum hatta itiraf edeyim o an sezaryen olmamak için zor tuttum kendimi ki bir kere ağzımdan çıksa hemen sezaryene alınabilirdim. Ona rağmen kendime hep güç vermeye çalıştım. Aktif sancılar yaklaşık 6 saat sürdü, bunun 2 saati ıkınmayla geçti. Yine de o an öyle bir güç ve dirayet geliyor ki herşeyi yapabilirsiniz. İnanın şu anki ruh halinizde olmayacaksınız, salgılanan hormonlardan mıdır nedir bambaşka bir hale gireceksiniz. Ve normal Doğum isteyen anneler için söylüyorum: yapabilirsiniz, korkuyu içinizden atın. Saate baktığım zamanlarda benim için 10 dakika geçmiş gibi gelen zaman bi bakıyorum 1 saat geçmiş oluyordu. Çok garip hisler. Ve evet, içinizden balık gibi çıktığı an hepsi bitiyor. Ben ne dikişi ne epizyotomiyi hissettim. Hiç bişey anlamadan hepsi oldu bitti. Sancılar evet tabii ki zorlayacak, ama hemen unutacaksınız :)
O yüzden kendinize inanın, yanınızda sadece size yardımcı olacak masaj yapabilecek birisi olsun yeter.
Her ne şekilde olursa olsun, bebeğinize kavuştuğunuz an herşey bambaşka bir seviyeye geçecek.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün. Normal mi sezaryen mi, nasıldı doğumun kolay oldu mu? Hicran hanım girdi mi, hastaneden falan memnun kaldın mı? Müsait bi zamanında yazarsan çok sevinirim canım. Malum aynı hastane ve doktor olduğu için daha çok merak ediyorum : )Cnm pazartesi gece doğurdum çok şükür
çok güzel yazmışsın canım peki doğum sonrası acı ve sancı durumu oluyor mu dikişler aciyor mu direk duşa girebiliyomusun
Gözün Aydın canım hayırlı olsunBende dün doğum yaptım.Normalde bugün için gün almıştık ama nst de düzenli çıkınca sancılar persembeye aldık...
Oğlumuz Taylan Ata 3800 gr doğdu.Bir sıkıntımız var,halk arasında peygamber sünneti denen hormonal bir durum.Hala tam olarak inceleyemedim,çocuk cerrahi doktoru 4 aya kadar müdaheleye gerek yok,4 aylık olunca kontrol ve ameliyatla birlikte sünnet olacakmış.
Hastanedeyiz,doktorum doğum sırasında kistimi kontrol etmiş,yokmuş.Bağırsakta yapışıklık vardı,onu açtık ve tüpümde sorun vardı,onuda açmış sanırım.Tüp bebek yaptırmıştık,bu sayede normal doğum şansınıda artırmış olduk dedi.Sağolsun,başka bir dr olsa banane derdi...
Yarın çıkabiliriz inşallah...
Bana da hıc catı muayenesı yapılmadı takıı suyum gelıp hastaneye gıdene kadar.o gece hemsıre baktı sabahta doktor gelıp catı muayenesı yaptı.özelde dogum yaptmBen de bekleyenlerdenim. Doktor bi 10gün daha bekleyecek.Son gümler daha da zormuş. Ben öksürdüğümde idrarımı tutamıyorum bu mormal mi acaba?
Bi de çatı muayenesi yapmadı bama hiç.benim mi teklif etmem laZım acaba. Devlet hastanesine gidiyorum bu arada
Benim bebeğimin de derisi soyuluyormuş gibi bi görüntü bar aynı şeymi bilmiyorum ama ben dalin bebek yağıyla masaj
Benim oğlumdada var böyle sivilce gibi yüzü çok kötü o oldu herkes olabilir diyo ama bende tedirgin oldum .
benimde yalanci sancim hic yok ama karnim cok fena sertlesiyor tas gibi oluyor resmen bu durumKızlar ben hiç yalancı sancım yok diyordum ama zaten bu yalancı kasılmalar ağrısız sancısız da olabiliyormuş. Bugün baya bi kasılıyor karnım ama hiç ağrım yok.