- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.801
Ay canıımmm maşallah yaa.. Benim de carsamba 6+2 olcak ama kısmet bakalım, olsun yaa benim de böyle minik bebeğim görünse o da yeter şimdilikSedyeye yatınca kalbim göğsümde değil ağzımda atıyordu sanki
Canım @Coll79 hesaplamış 75mcg oluyormuş benimkisi, reçete de ingilizce zaten ben hiç anlamıyorum. Dediğim gibi benim d vitamini ölçümüm yapıldı ciddi eksiklik çıktı. Ondan sonra doktorum fotosunu attığım o ilacı yazdı.
Yok canım ikinci gidişimdi bu, 4+5Te gitmiştim hiç bişey görememiştik, 6+2 bugün çok şükür keseyi gördü, kalp için haftaya çağırdı.
Sağol canım benim, çok şükür hayırlı haberlerle döndüm.
Canım senin ki baya yüksek. Bana ölçüm yapıldı ve sonuçta ciddi eksiklik yazıyor. Buna rağmen doktorum o ilacı yazdı, senin belkide hiç ihtiyacın yok, ölçüm yaptırmadan doktoruna danışmadan bencede kullanma.
Hadi gözün aydın canım, karından mı gördünüz kalbi, bende bugün gittim 6+2im kalp atışını göremedik. Ama benim kızımda da 7. haftada görmüştük. Sanırım bu da öyle olacak.
Canım herkesin bir olmuyor satlar aynı olsa dahi döllenme farklı olabiliyor onu göz önünde bulundurmak lazım asıl. Bugün 6+2 yim, usgde 6+3 çıktı doktor haftasıyla uyumlu dedi. Embriyo göründü canım, bak yukarda köşede GS yazan yerin hemen altında.
Eki Görüntüle 1970786
Bence duyacaksin yavrunu canım :) Vajinal muayenede bebişimin kalbi kuş gibi kanat cirpiyordu. O minik kalbini gördükten sonra içimden geçirdiğim tek şey "Gitme" oldu. Gitmesin bebislerimiz ve sagsalim dogsunlar inşallah..6+5 de gidicez muayeneye tekrar Allah nasip ederse acaba yine mi erken olacak ki ya
Sedyeye yatınca kalbim göğsümde değil ağzımda atıyordu sanki
Canım @Coll79 hesaplamış 75mcg oluyormuş benimkisi, reçete de ingilizce zaten ben hiç anlamıyorum. Dediğim gibi benim d vitamini ölçümüm yapıldı ciddi eksiklik çıktı. Ondan sonra doktorum fotosunu attığım o ilacı yazdı.
Yok canım ikinci gidişimdi bu, 4+5Te gitmiştim hiç bişey görememiştik, 6+2 bugün çok şükür keseyi gördü, kalp için haftaya çağırdı.
Sağol canım benim, çok şükür hayırlı haberlerle döndüm.
Canım senin ki baya yüksek. Bana ölçüm yapıldı ve sonuçta ciddi eksiklik yazıyor. Buna rağmen doktorum o ilacı yazdı, senin belkide hiç ihtiyacın yok, ölçüm yaptırmadan doktoruna danışmadan bencede kullanma.
Hadi gözün aydın canım, karından mı gördünüz kalbi, bende bugün gittim 6+2im kalp atışını göremedik. Ama benim kızımda da 7. haftada görmüştük. Sanırım bu da öyle olacak.
Canım herkesin bir olmuyor satlar aynı olsa dahi döllenme farklı olabiliyor onu göz önünde bulundurmak lazım asıl. Bugün 6+2 yim, usgde 6+3 çıktı doktor haftasıyla uyumlu dedi. Embriyo göründü canım, bak yukarda köşede GS yazan yerin hemen altında.
Eki Görüntüle 1970786
Kesinlikle canim herseyin zamani var. Bana bu kadarini gormek bile yetti suan. Kalp atisini goremesen bile hemen canini sıkma. Kizima hamileyken 7+1de gormustuk kalp atisini. Daha bizimkiler cok kucuk zamanla hepsini yasayacaz insallah sabirli olmak lazim.Ay canıımmm maşallah yaa.. Benim de carsamba 6+2 olcak ama kısmet bakalım, olsun yaa benim de böyle minik bebeğim görünse o da yeter şimdilik
Merhaba canım evet karından gördük
Allah bağışlasın kızın kaç aylık
Benim kızım 9 buçuk aylık
Aminn cnm daimi kılsın inşaAllah bende yarın 7_4 oluyorumAmin canim benim rabbim hepimize yasatsun ve daim kilsin insallah. Bugun 7+4tüm canim haftasiyla uyumlu dedi.
Ay inşallah :))İnşallah dımtıs dımtıs duyarsın yavrunun kalbini :)
İnşallah tatlım sagolasinKesinlikle canim herseyin zamani var. Bana bu kadarini gormek bile yetti suan. Kalp atisini goremesen bile hemen canini sıkma. Kizima hamileyken 7+1de gormustuk kalp atisini. Daha bizimkiler cok kucuk zamanla hepsini yasayacaz insallah sabirli olmak lazim.
Sagol canim Allah seninkileri de bagislasin. Benim kizimda 19.5 aylik canim. Minik ablalarbabasi artik adiyla seslenmiyor kucuk abla diye sesleniyor
Bugün alttan muayene sırasında kasık ağrısı yaşadm. Şimdi de azcık başladı ama öyle adet ağrısı gibi. Leke vs yok normalmi
İnşallah canım benim de senin gibi ultrasonla sat tarihi tutmuyor maşallah sana duymuşsun darısı başımaMerhaba Canım, bende kalp atışını duydum bugun. Bata göre 7+2 , ama bugun kü ultrasona göre 6+5 çıktı minnak. Karından 6. haftadan sonra duyulur sanırım canım.
İnşallah canimmmm amin dualarımızaBence duyacaksin yavrunu canım :) Vajinal muayenede bebişimin kalbi kuş gibi kanat cirpiyordu. O minik kalbini gördükten sonra içimden geçirdiğim tek şey "Gitme" oldu. Gitmesin bebislerimiz ve sagsalim dogsunlar inşallah..
Ben de 5+4 görünüyordu ultrasonda kalp için haftaya gel dedi 6+5 falan oluyo sana emin olmak adına ve kesin duyarım diye mi öyle dedi ki gerçi benim de duyacağım ya d
sanırım canım hem emin olmak için hemde para almak için. Bence 1hafta sonra duyulur gibime geliyor çünkü diğer 3 gebeliğimde de 7.haftanın içindeyken duyuluyordu
Insallah amin canim. Bakalim senin minnos kac mm olmus annesi:) ayy sagligiyla gelsinler insallah.Aminn cnm daimi kılsın inşaAllah bende yarın 7_4 oluyorum
InşaAllah büyümüştür annesi kelimesini okumak bile ne güzel inşaAllah nasip olurInsallah amin canim. Bakalim senin minnos kac mm olmus annesi:) ayy sagligiyla gelsinler insallah.
Benimde yarın kontrol var bakalım inşallah düşük riski bitmis gitmiştir çünkü progestan beni mahvediyor alttan kullanmama rağmennormalde çarşamba gidecektim fakat eşim yarın evde olduğu için onla gidelim dedim ilaç baş dönmesi yapıyor bende çok. bir yerlerde düşüp kalmayayim mazallah diye.. inşallah herşey yolundadır yine bir heyecan sardı beni :)
Hem de nasılKızıma hamileyken 3 ay progestanı hap olarak kullandım Allahımm o nasıl bir ilaçtır çok fena kafa yapıyor