2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ay canıımmm maşallah yaa.. Benim de carsamba 6+2 olcak ama kısmet bakalım, olsun yaa benim de böyle minik bebeğim görünse o da yeter şimdilik

6+5 de gidicez muayeneye tekrar Allah nasip ederse acaba yine mi erken olacak ki ya
Bence duyacaksin yavrunu canım :) Vajinal muayenede bebişimin kalbi kuş gibi kanat cirpiyordu. O minik kalbini gördükten sonra içimden geçirdiğim tek şey "Gitme" oldu. Gitmesin bebislerimiz ve sagsalim dogsunlar inşallah..

Merhaba canım evet karından gördük
Allah bağışlasın kızın kaç aylık
Benim kızım 9 buçuk aylık

Ay canıımmm maşallah yaa.. Benim de carsamba 6+2 olcak ama kısmet bakalım, olsun yaa benim de böyle minik bebeğim görünse o da yeter şimdilik
Kesinlikle canim herseyin zamani var. Bana bu kadarini gormek bile yetti suan. Kalp atisini goremesen bile hemen canini sıkma. Kizima hamileyken 7+1de gormustuk kalp atisini. Daha bizimkiler cok kucuk zamanla hepsini yasayacaz insallah sabirli olmak lazim.

Bugün alttan muayene sırasında kasık ağrısı yaşadm. Şimdi de azcık başladı ama öyle adet ağrısı gibi. Leke vs yok normalmi

Sagol canim Allah seninkileri de bagislasin. Benim kizimda 19.5 aylik canim. Minik ablalarbabasi artik adiyla seslenmiyor kucuk abla diye sesleniyor

Eheh aynen biz de abla diyoruz sürekli senin kızın daha çok anlıyordur benimli hiçbir şey anlamıyor henüz kardeşi doğduğunda daha 16 aylık olacak Allahın izniyle :)

Topigimizin civil civil hatunlari masallah sizlere guzel haberler gelmis alintiladim ama buraya aktaramadim surekli reklam vs cikiyor deli oldum.kalp atislarini duyanlar keselerini gorenler betalari yukselenler hayirlisi olsun kizlar insallah haftalar gectikce daha iyi olacagiz. Tez zamanda bulantilatimiz tiksinmelerimizde gecsin insallah

Benimde yarın kontrol var bakalım inşallah düşük riski bitmis gitmiştir çünkü progestan beni mahvediyor alttan kullanmama rağmen normalde çarşamba gidecektim fakat eşim yarın evde olduğu için onla gidelim dedim ilaç baş dönmesi yapıyor bende çok. bir yerlerde düşüp kalmayayim mazallah diye.. inşallah herşey yolundadır yine bir heyecan sardı beni :)

Kızıma hamileyken 3 ay progestanı hap olarak kullandım Allahımm o nasıl bir ilaçtır çok fena kafa yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…