- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.781
Aynen kuşum bnmkisine de gs? Yazmış :) o gs inşallah bebektir. Çarşamba bakacağız dedi. Sence görebilirmi ki çarşambaÇok güzel tatlım artması gerektiği gibi artmış, şu an çok yeni hamileliğin,benim de 4+4te kese görülmemişti sadece rahim duvarı kalınlaşmış demişti doktor, 4+6da kanama yaşadım o zaman doktora gittigimde hayal meyal görülüyor diyip rapora ? yazmıştı.. Çok şükür 5+1de gördük.. Herşey zamanla tatlım, sen sadece sabırlı ol ve iyi şeyler düşün..
Aynen benimde öle dedi canım bende bu hafta sonu duycam ama sanırım ben bu hafta doktorumu değiştiricem tam içime sinmedi bu doktor ve ilgisiz geldi banaBen varım tatlım ama ben daha kalp atışını duymadım belki duyduktan sonra ister, hiç lafı bile geçmedi.. Sadece ilk randevuma gittiğimde folik asite başlamalısın dedi ben zaten gebelikten önce de kullandığım için tamam ona devam et dedi..
Çarşamba ne kadarlik olcak gebelik?Aynen kuşum bnmkisine de gs? Yazmış :) o gs inşallah bebektir. Çarşamba bakacağız dedi. Sence görebilirmi ki çarşamba
Doktorla iyi bi dialog içinde olmak çok önemli tatlım, eğer içine sinmediyse bence de degistirmelisin çünkü hamilelik uzun ve meşakatli bi yol.. Ben de bu hafta tavsiye üstüne farklı bi doktora gidicem, umarım söyledikleri beni tatmin eder ve onunla devam ederim.. Gerçi benim işler karışık, şu an diyarbakirdayim ama mayıs sonu tayin bekliyoruz, nereye çıkacağı belli değil, ailem izmirde ve büyük ihtimalle izmirde doğum yapcam tabi orda da farklı bi doktor ilgilencek benimle yani paramparca birşeyler olcak.. Hayırlısı Bakalim..Aynen benimde öle dedi canım bende bu hafta sonu duycam ama sanırım ben bu hafta doktorumu değiştiricem tam içime sinmedi bu doktor ve ilgisiz geldi bana
Ben de 5+4 görünüyordu ultrasonda kalp için haftaya gel dedi 6+5 falan oluyo sana emin olmak adına ve kesin duyarım diye mi öyle dedi ki gerçi benim de duyacağım ya dMaşallah canım.ben Çarşamba günü gittim kese çok küçük daha dedi karnımdan baktı 3 hafta sonra gel dedi.3 haftada çok uzun bir süre değil mi yahuuu İnsan meraktan çatlar
Ya aynı şeyi bende yaşıyorum acıkınca midem bulanmaya başlıyor ve o an tuzlu hafif amadoyurucu bişey bulursam ne ala yoksa sulu yemek vs bulandiriyo iyice canım ne kadar faydali bilmem ama börek tarzı şeyler tüketiyorum ben az yağlı gözleme falan başka da bilmiyorum ne yicez biz ya6+4 te gördüm kalp atışını.
Bu arada sizler ne yiyip içebiliyorsunuz? Bu hafta resmen yiyip içme mevzusu kesildi. Kendime uygun hiçbir şey bulamıyorum. Hele bazı şeyleri aklıma getirmek midemin kalkmasına yetiyor. Mideyi hem rahat tutacak, hem de yenilebilir ne var? Üç gündür açım resmen :) doymak istiyorum :)
Canım bu arada kalp atisini karından mi gördünüz6+4 te gördüm kalp atışını.
Bu arada sizler ne yiyip içebiliyorsunuz? Bu hafta resmen yiyip içme mevzusu kesildi. Kendime uygun hiçbir şey bulamıyorum. Hele bazı şeyleri aklıma getirmek midemin kalkmasına yetiyor. Mideyi hem rahat tutacak, hem de yenilebilir ne var? Üç gündür açım resmen :) doymak istiyorum :)
Tam 5 haftaÇarşamba ne kadarlik olcak gebelik?
Merhaba arkadaşlar mide bulantısı için zencefil çok iyi geliyormuş diye duydum aranızda deneyen var mı nasıl kullanmak gerekiyor acaba?
Bence büyük ihtimalle görürsünüz, görürseniz ve doktor henüz embriyo görünmüyo derse ya da göremezseniz hiç endişelenme geç döllenme olabiliyo, göremeyip ertesi gün gidip gören çok arkadaş var.. Her yeni gün bebislerimizde yeni biseyler meydana geliyo,o yüzden hafta+gün şeklinde ifade ediliyor.. Sen sadece içini ferah tut arkadaşım..Tam 5 hafta
Oh ohh maşallah tatlım, çok güzel bi duygu Allah bizlere de yaşatsın insallah.. 13.7mm kac haftalık oluyor?Kızlar muayenem yarin aksamdi ama esimin isinden dolayi bu aksam gittik. Rabbime bin şükür bebegim buyumus maasallah 13.7mm olmus teyzeleri. Kalp atisini gecen sefer gostermisti bu defa dinletti rabbim hepimizinkini daim etsin sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin insallah.
Ben de 5+4 görünüyordu ultrasonda kalp için haftaya gel dedi 6+5 falan oluyo sana emin olmak adına ve kesin duyarım diye mi öyle dedi ki gerçi benim de duyacağım ya d
Ya aynı şeyi bende yaşıyorum acıkınca midem bulanmaya başlıyor ve o an tuzlu hafif amadoyurucu bişey bulursam ne ala yoksa sulu yemek vs bulandiriyo iyice canım ne kadar faydali bilmem ama börek tarzı şeyler tüketiyorum ben az yağlı gözleme falan başka da bilmiyorum ne yicez biz ya
Canım bu arada kalp atisini karından mi gördünüz
ben denemedim. genelde hasta olduğmda içtiğimden dolayı onu düşünce de midem bulanıyor.
makarnayla yeşil salata yaptım. yaparkende iyiydim. canım çekti.ama yerken midem bulandı ya. daha yiyecek bişi bulamadım kendime :) ayva meyve vs iyi geliyor ama sürekli onları ye ye içim bayılıyor, midem ekşiyor
ben geçen hafta böyleydimdoktorun odasına girdim sesim ağlamaklı çıkıyordu. sedyeye yatırdı koluma tansiyon aleti taktilar benim kalp atışım hızlandı ay ne zor bu aşamalar hadi inşallah güzel haberlerle gel canım o minik pıt pıtı görürsün inşallah
benim içtiğim folikasitin içinde d vitamini var yeterlidir heralde dimi sen günlük 7,5 mcg diyor seninde öyle mi?
İlk kez mi gidiyorsun canım keseyide kalp atışını rahat görürsün bence
İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin canim
Canım şimdi araştırdım. 1000 IU=25mcg imiş.
YanıMinikKelebegimm e verilen 3000IU=75mcg oluyor.
Benim aldigim dvit3 50000IU=1250mcg=125mg ...benim ki çok yaa. ..kullanmiyayim bari. .yada Dr a gidene kadar2-3damla kullanıyim. ..
Senin 7,5mcg az görünüyor ama tabi neye göre az:)ölçüm yapılmadan bilemeyiz. Belkide hiç almak gerekmiyordur.
He bide d vit. Çeşitleri var tabi işin içinde :/
Selamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor6+6 haftalık bugün bebeğim
Herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım, benim sat 6şubat aramızda bikac gün var ve doktorum bu çarşamba için beni de çağırmıştı gel kalp atışını duyalım dedi.. Acaba ben de mi duyamam 2 gün var ama aklım hep onda.. Sana usgde kaç haftalık çıktı? Bi de kesenin icinde embriyo görünüyo mu?
Merhaba Canım, bende kalp atışını duydum bugun. Bata göre 7+2 , ama bugun kü ultrasona göre 6+5 çıktı minnak. Karından 6. haftadan sonra duyulur sanırım canım.Canım bu arada kalp atisini karından mi gördünüz
MaşaAllah canım çok sevindim benimde yarın randevum inşaAllah güzel haberler le gelirimKızlar muayenem yarin aksamdi ama esimin isinden dolayi bu aksam gittik. Rabbime bin şükür bebegim buyumus maasallah 13.7mm olmus teyzeleri. Kalp atisini gecen sefer gostermisti bu defa dinletti rabbim hepimizinkini daim etsin sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin insallah.
Amin canim benim rabbim hepimize yasatsun ve daim kilsin insallah. Bugun 7+4tüm canim haftasiyla uyumlu dedi.Oh ohh maşallah tatlım, çok güzel bi duygu Allah bizlere de yaşatsın insallah.. 13.7mm kac haftalık oluyor?
İnşallah dımtıs dımtıs duyarsın yavrunun kalbini :)Yarın kalp atışı için gidicem. Çok heyecanlıyım şimdiden7+3 olucak yarın.
Insallah geleceksin canim gönlün ferah olsun hayirli haberlerle gel insallahMaşaAllah canım çok sevindim benimde yarın randevum inşaAllah güzel haberler le gelirim
Gözün aydın canim çok sevindimSelamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor6+6 haftalık bugün bebeğim