-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.761
Canım benim yaa, inşallah bu durumu kısa sürede atlatırsın.. valla şekerim ben bugün 6 haftayı doldurdum, çok nadir kısacık bi bulantim oluyo ama hemen geciyo, ben çok şükür şimdilik hiçbiseyden tiksinmedim herşeyi yiyorum.. Arkadaşlar bulantı için beyaz leblebi ve ayvadan bahsediyo ama günlük hayatta neler yiyolar bilemem ama yemek olarak az yağlı şeyler tercih edebilirsin meyve olarak mesela muz geldi aklıma tok da tutar..6+4 te gördüm kalp atışını.
Bu arada sizler ne yiyip içebiliyorsunuz? Bu hafta resmen yiyip içme mevzusu kesildi. Kendime uygun hiçbir şey bulamıyorum. Hele bazı şeyleri aklıma getirmek midemin kalkmasına yetiyor. Mideyi hem rahat tutacak, hem de yenilebilir ne var? Üç gündür açım resmen :) doymak istiyorum :)
Ay sakın dinleme aynısını bana da dedi 1 hafta sonra yeni kese oluştu. Bi de b hcg artış duzgünse hiç moralini bozma nolur .Doktora gittim mercimek kadar kese gördü. Aslında kese de demedi şüpheli bir keseye benziyor dedi.rahim dışında sıvı var dedi. Yeniden beta hcg istedi.yemin ederim ölesim var....
Tatlım hiç panik yapma, ver bakalım betanı artış olmuş mu, ben iyi sonuçlar alacağına inanıyorum..
Değerin masallah artmış canim :)) daha küçük ya kat kat artar değerin insallahŞimdi çıktı beta hcg sonuç 1830 ctesi 843 şdi
Canım gayet güzel artmış daha erken canım kese içinde bi hafta sonra bebişi bile görürsünŞimdi çıktı beta hcg sonuç 1830 ctesi 843 şdi
İnşallah... çok sevinçliyim. Sadece rahim dışında sıvı birikmesi var dedi. Kanımda da enfeksiyonda ortaya çıkan akyuvar vardı. Ama dr rahim dışında olduğu için kesinlikle çocuğa bişi olmaz dedi. Keza dış gebelikte değil dedi.Canım gayet güzel artmış daha erken canım kese içinde bi hafta sonra bebişi bile görürsün
Ne güzel bak çok şükür evham yapma artık şu hamileliğin keyfini çıkartmaya başlaİnşallah... çok sevinçliyim. Sadece rahim dışında sıvı birikmesi var dedi. Kanımda da enfeksiyonda ortaya çıkan akyuvar vardı. Ama dr rahim dışında olduğu için kesinlikle çocuğa bişi olmaz dedi. Keza dış gebelikte değil dedi.
Bana beta hcg bakalım burada dedi. Eğer yükselmiş ise çarşamba da ultrason bakarız dedi. Diğer dr crinone jel vermişti bu dr kullanam onu folik asit kullan dedi düşük riskin yokki kullanıyorsun dedi. En azından şuan kimyasal olmadığını biliyorum ve dış gebelikte yok.
Canım tebrik ederim darısı bizlere
Ya bişey sorcam 6+6 haftalık doktorun mu söyledi buradaki gebelik takviminde 7 neden görünüyor
Senin 6+6 ise benim niye 7 haftalık sen benden 3-4 gün öndesin
Çok güzel bi artis gebelik çok yeni daha onların gördükleri şey kese olmayabilir bana dedi ki rahim ağzına yakın kese var dış gebelik olabilir 2 gun ağladım 3. Gün başka dr biraz yukarı cikmis dedi 1 hafta sonra meğer o ufak bi kistmis kese tam olması gerektiği yerde oluşmusŞimdi çıktı beta hcg sonuç 1830 ctesi 843 şdi
Canım çok sevindim, Allah bizlere de nasip etsin inşallah.. Karından mı duydunuz?
Çok güzel tatlım artması gerektiği gibi artmış, şu an çok yeni hamileliğin,benim de 4+4te kese görülmemişti sadece rahim duvarı kalınlaşmış demişti doktor, 4+6da kanama yaşadım o zaman doktora gittigimde hayal meyal görülüyor diyip rapora ? yazmıştı.. Çok şükür 5+1de gördük.. Herşey zamanla tatlım, sen sadece sabırlı ol ve iyi şeyler düşün..Ctesi 843 idi bugün 1830 olmş cnm
Ben varım tatlım ama ben daha kalp atışını duymadım belki duyduktan sonra ister, hiç lafı bile geçmedi.. Sadece ilk randevuma gittiğimde folik asite başlamalısın dedi ben zaten gebelikten önce de kullandığım için tamam ona devam et dedi..Kızlar bide size bişey sorcam burda d vitamini testler falan anlatiyörsün ya bana doktor ne kan testı yapti ne bişey hiç bişey istemedi ve yapmadı benim gibi doktoru henüz test istemeyen var mı
Masallah cok guzel artmis canimCtesi 843 idi bugün 1830 olmş cnm