- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 39
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.741
Selamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor6+6 haftalık bugün bebeğim
Cok sevindim canım gözün aydın olsun...Darısı başımıza :)Selamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor6+6 haftalık bugün bebeğim
Ben Aile hekimine hcg testini bile zor verdirdim :/lutfedip yazdı :/canım ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım. Aile hekimi kendi yaptırdı. Ama şehir şehir değişiyormu bilmiyorum. Hatta kendi doktorumun muaynanesi var. Hastanede çalışmıyor kendisi. O bana aile hekimine git onlar yapıyor dışarda boşa para verme dedi.
kızlar ben berbatım ya ağzımın hiç tadı kalmadı afedersiniz kendi tükürüğüm bile acı geliyor deneyimlilerden böyle bişi yaşayan var mı? meyve suyu gittim aldım küçük paketlerden zor içtim o bile berbat geldi. ilk haftalardaki bulantımın gözünü seveyim onlar hiçbir şeymiş. boğaz şişer hasta olursun da ağzının tadı kalmaz ya aynen öyleyim
Şuan dr. Gidiyoruz. Nolur dua edin bana keseyi görelim hatta kalbide duyalım nolur olumsuz olmasın hiçbişi
benim 6şubat canım gördüm hsftaya da kalpatışı için gidicem hattaSat 6 subat olup kesedeki embriyoyu goren yada kalp atısi duyan var mi? Ben bugun gittim alttan muayene etmedi..suphelendim...
Canım tebrik ederim darısı bizlereSelamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor6+6 haftalık bugün bebeğim
Canım seni çok iyi anlıyorum benim oğlanda 6 ay sürdü bulantılarım serımla yaşadım 4 kilo verdim su içsem çıkarıyordum rabbim yadımcın olsun hiç aç kalmamaya çalış aç kaldıkça daha çok bulantın olur
Selamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor6+6 haftalık bugün bebeğim
Ah canımm ilk iki hamileliğimde ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bilir seni anlayabiliyorum sabret geçecek bu günler Allah ın izniyle
benim 6şubat canım gördüm hsftaya da kalpatışı için gidicem hatta
ben onu arkadaşlara sordum +1ler başlatınca diğer haftadan gün alınıyormuşCanım tebrik ederim darısı bizlere
Ya bişey sorcam 6+6 haftalık doktorun mu söyledi buradaki gebelik takviminde 7 neden görünüyor
Senin 6+6 ise benim niye 7 haftalık sen benden 3-4 gün öndesin
Ayy ne karışık teşekkür ederimben onu arkadaşlara sordum +1ler başlatınca diğer haftadan gün alınıyormuşben bugün tam 6 haftalığım yarın 6+1 olunca 7 haftadan gün alacağım için 7 haftalık olacakmışım çok acemiyim tecrübeliler yardımcı oluyorlar ama yine sorcam ben doktora
kalbi duymazsan telaş etme sakın keseyi görürsünüz canım ama kalp atışı sabır işi bak ben 15inde keseyi gördüm 29unda gel dedi kalp içinŞuan dr. Gidiyoruz. Nolur dua edin bana keseyi görelim hatta kalbide duyalım nolur olumsuz olmasın hiçbişi
Herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım, benim sat 6şubat aramızda bikac gün var ve doktorum bu çarşamba için beni de çağırmıştı gel kalp atışını duyalım dedi.. Acaba ben de mi duyamam 2 gün var ama aklım hep onda.. Sana usgde kaç haftalık çıktı? Bi de kesenin icinde embriyo görünüyo mu?Kizzlar cok sukur gorduk keseyi ama kalbi goremedik henuz. Ben bisey demeden dojtorum endise etme 7. Hafta da kesin goruruz dedi ve haftaya yeniden randevy verdi. Hersey normal cok sukur benim disinda. O kadar kotu oldum ki arabada midem bulandı neredeyse istifra edecektim. Geldigimden beri kafami kaldiramiyorum. Basim donuyor ve siddetli bir ağrı. Anca girip yazabildim sizede. Sorular soran olmus onlara kendime iyice gelince cevap vericem.
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Kalp atışını gördüğünde kaç haftalikti bebisin?Merhaba herkese, beni de dahil edin lütfen :) 28 ocak sat, 30 yaşındayım, Allah kısmet ederse ilk bebeğimiz olacak :) geçen hafta kalp atışını da gördük :) buradaki tüm annelere sevgiler, umarım bebeklerimizin doğduğu günleri de görmek nasip olur :)
Canım çok sevindim, Allah bizlere de nasip etsin inşallah.. Karından mı duydunuz?Selamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor6+6 haftalık bugün bebeğim
Tatlım hiç panik yapma, ver bakalım betanı artış olmuş mu, ben iyi sonuçlar alacağına inanıyorum..Doktora gittim mercimek kadar kese gördü. Aslında kese de demedi şüpheli bir keseye benziyor dedi.rahim dışında sıvı var dedi. Yeniden beta hcg istedi.yemin ederim ölesim var....
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Kalp atışını gördüğünde kaç haftalikti bebisin?