2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben Aile hekimine hcg testini bile zor verdirdim :/lutfedip yazdı :/

Ah canımm ilk iki hamileliğimde ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bilir seni anlayabiliyorum sabret geçecek bu günler Allah ın izniyle

Selamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor 6+6 haftalık bugün bebeğim
Canım tebrik ederim darısı bizlere
Ya bişey sorcam 6+6 haftalık doktorun mu söyledi buradaki gebelik takviminde 7 neden görünüyor
Senin 6+6 ise benim niye 7 haftalık sen benden 3-4 gün öndesin

ay canım birde çalışıyorum eşim izin al o zaman diyor ama vucudumda halsizlik ağrı vs yok sadece kokulardan tiksinme iştahsızlık bulantı kusma var bunun için izin alınır mı

Selamlar gittik doktora kalp atışını duyduk nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum çok şükür kızım abla oluyor 6+6 haftalık bugün bebeğim

ay çok sevindim darısı bize inşallah

Ah canımm ilk iki hamileliğimde ne çektiğimi bir ben bilirim bir Allah bilir seni anlayabiliyorum sabret geçecek bu günler Allah ın izniyle

inşallah canım inşallah geçecek

benim 6şubat canım gördüm hsftaya da kalpatışı için gidicem hatta

tatlım biz seninle aynıyız haftaya ne zaman gideceksin kalp atışı için keseyi ne zaman gördün bu gün mü?

Canım tebrik ederim darısı bizlere
Ya bişey sorcam 6+6 haftalık doktorun mu söyledi buradaki gebelik takviminde 7 neden görünüyor
Senin 6+6 ise benim niye 7 haftalık sen benden 3-4 gün öndesin
ben onu arkadaşlara sordum +1ler başlatınca diğer haftadan gün alınıyormuşben bugün tam 6 haftalığım yarın 6+1 olunca 7 haftadan gün alacağım için 7 haftalık olacakmışımçok acemiyim tecrübeliler yardımcı oluyorlar ama yine sorcam ben doktora

Ayy ne karışık teşekkür ederim

Kizzlar cok sukur gorduk keseyi ama kalbi goremedik henuz. Ben bisey demeden dojtorum endise etme 7. Hafta da kesin goruruz dedi ve haftaya yeniden randevy verdi. Hersey normal cok sukur benim disinda. O kadar kotu oldum ki arabada midem bulandı neredeyse istifra edecektim. Geldigimden beri kafami kaldiramiyorum. Basim donuyor ve siddetli bir ağrı. Anca girip yazabildim sizede. Sorular soran olmus onlara kendime iyice gelince cevap vericem.

Merhaba herkese, beni de dahil edin lütfen :) 28 ocak sat, 30 yaşındayım, Allah kısmet ederse ilk bebeğimiz olacak :) geçen hafta kalp atışını da gördük :) buradaki tüm annelere sevgiler, umarım bebeklerimizin doğduğu günleri de görmek nasip olur :)

Herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım, benim sat 6şubat aramızda bikac gün var ve doktorum bu çarşamba için beni de çağırmıştı gel kalp atışını duyalım dedi.. Acaba ben de mi duyamam 2 gün var ama aklım hep onda.. Sana usgde kaç haftalık çıktı? Bi de kesenin icinde embriyo görünüyo mu?

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Kalp atışını gördüğünde kaç haftalikti bebisin?

Doktora gittim mercimek kadar kese gördü. Aslında kese de demedi şüpheli bir keseye benziyor dedi.rahim dışında sıvı var dedi. Yeniden beta hcg istedi.yemin ederim ölesim var....

Doktora gittim mercimek kadar kese gördü. Aslında kese de demedi şüpheli bir keseye benziyor dedi.rahim dışında sıvı var dedi. Yeniden beta hcg istedi.yemin ederim ölesim var....
Tatlım hiç panik yapma, ver bakalım betanı artış olmuş mu, ben iyi sonuçlar alacağına inanıyorum..

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Kalp atışını gördüğünde kaç haftalikti bebisin?

6+4 te gördüm kalp atışını.

Bu arada sizler ne yiyip içebiliyorsunuz? Bu hafta resmen yiyip içme mevzusu kesildi. Kendime uygun hiçbir şey bulamıyorum. Hele bazı şeyleri aklıma getirmek midemin kalkmasına yetiyor. Mideyi hem rahat tutacak, hem de yenilebilir ne var? Üç gündür açım resmen :) doymak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…