-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.701
ben geçen hafta böyleydimGecmiyo bu saatlerbir an once 14:30 olsun hadiiiiii. Ayyy cok strese girdim hazirlandim erkenden de. insallah kesede kalp arisida gorulur
Tam 10. Günü git canım ne dicek ben 10 gün anladım dersinkızlar geçen sormuştum ama bir daha sorayım. fikr verin lütfen. dr bana 15 gün sonra gel dedi. 10 gün içinde muayene süresi içinde gitsem olur mu sizce ya? tekrar muayeneparası çıksın istemiyorum. 125 tl muayenesi sgk lı olduğum halde. ama hala 7. hafta içinde olmuş olcam. erken geldim diye bişi der diye çekiniyorum :)
D vitamini olcumu yapildi ciddi eksiklik cikmis. Sprey benimki gunde agza bir kere sikiyorum. Fotolarini atiyorum canimDr un devit3 mü yazdı canım kaç UI ve kaç damla? D vitamini ölçümü yaptı mı peki???
Canım benim bende aynıyım ya oğlumla markete gittim biraz önce allahım herşey ayrı ayrı koktu burnuma zor durdum içeridekızlar bugün bitmicek bana koku tiksintim yoktu ama şimdi o da başladı patronlar kahve içiyorlar onun kokusu geldi bayılacağım galiba berbat kokuyor burnuma
benim içtiğim folikasitin içinde d vitamini var yeterlidir heralde dimi sen günlük 7,5 mcg diyor seninde öyle mi?D vitamini olcumu yapildi ciddi eksiklik cikmis. Sprey benimki gunde agza bir kere sikiyorum. Fotolarini atiyorum canimEki Görüntüle 1970575 Eki Görüntüle 1970576
İlk kez mi gidiyorsun canım keseyide kalp atışını rahat görürsün benceGecmiyo bu saatlerbir an once 14:30 olsun hadiiiiii. Ayyy cok strese girdim hazirlandim erkenden de. insallah kesede kalp arisida gorulur
Allah bize yardım etsin o zamanCanım benim bende aynıyım ya oğlumla markete gittim biraz önce allahım herşey ayrı ayrı koktu burnuma zor durdum içeride
Cok sagol canım. ..Bende eczaneden devit3 aldım. Ama 50.000 Uİ yazıyor üzerinde iki gündür kullanıyorum ama sanki çok gibi korktum bugün içsem İçmesem oldum...D vitamini olcumu yapildi ciddi eksiklik cikmis. Sprey benimki gunde agza bir kere sikiyorum. Fotolarini atiyorum canimEki Görüntüle 1970575 Eki Görüntüle 1970576
Canım kese için erken sanırım o yüzden bişey soylememistir sakin tatlı bi bayan beşire hanim sorularima tedirgin etmeyecek cevaplar verdi benim mesela kalp atışı yok diyip geçmedi zaten erken kimisinde duyarız kimisinde erken dedi tahlil sonuçlarıyla ilgili de telefonda görüştüm gayet güzel bilgi verdi yani güleryüzlü bi hanim tedirgin etmiyor ilk muayenemdi ctsi tekrar gidicem bakalım 2.randevu nası gececekBende salı için ondan randevu aldım. Peki rahatlatıyormu cevapları ... ilgisi nasıl. Benim içimdeki sıkıntıya cevapsız sorularıma cevap olacakmı. Bu doktorum kanama lekelenme evvelinden düşüğüm hatta hamileliğim olmadığı halde crinone jel verdi. 3 kez beta hcg istedi. Sonrada cuma gel dedi. Ben neden ilaç kullandığımı anlamadım ve ne zmn kese gözükür kaç haftalıktır bişi demedi. Dış gebelik şüphesi varmı boş gebelik mi kimyasalmı hiçbişi sölemedi. Bu beşire hanım ii mi
Cuma tam 10.gun oluyor 15 mart careaba gittiysengeçen hafta çarşamba gitmiştim. bu cuma 10 günü geçmemiş oluyor değil mi?
canım dr bana imom diye bi ilaç verdiKızlar birde vitamin folikasit d3 vitamini yada omega3 gibi takviyeler kullanıyor musunuz???
Hiç doktoru öneren varmı? ??
İnsallah hayırlı haberlerle gelirsin canimGecmiyo bu saatlerbir an once 14:30 olsun hadiiiiii. Ayyy cok strese girdim hazirlandim erkenden de. insallah kesede kalp arisida gorulur
Bakalim d vit. Olarak ne kadar ne verecekler??bilgilendirirsen sevinirim canımKızlar kan be idrar tahlili sonucum çıkmış hafif kansızlık ve d vitamini eksikliği varmış şimdi aradılar
Çok şükür başka sıkıntı yok
Cnm ben devit 3 kullanıyorum bir hafta 20 damla kullandım şimdi 10 damla kullanıyorum benim d vitaminim düşük çıktı hamile kalmadan hemen önce ölçtürmüştüm doktor hamile kalınca tahlil yapmadan verdi benim b12 düşük onun içinde hafta da bir iğne vuruluyorumDr un devit3 mü yazdı canım kaç UI ve kaç damla? D vitamini ölçümü yaptı mı peki???
Canım şimdi araştırdım. 1000 IU=25mcg imiş.benim içtiğim folikasitin içinde d vitamini var yeterlidir heralde dimi sen günlük 7,5 mcg diyor seninde öyle mi?
Mrb kızlar bende 5 haftalık olduk galiba keseyi gördük geçen çarşamba tahlilleri de verdim temiz olduğunu söyledi dr M kalp atışları için ay sonu gidicem tekrar ancak başka bir doktorum 6 haftalık olduğumu söyledi ikisi farklı çıkıyor neden olabilir sizce bi fikri olan var mı
Tüp benek transfer 23 şubathayırlısı