2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gecmiyo bu saatlerbir an once 14:30 olsun hadiiiiii. Ayyy cok strese girdim hazirlandim erkenden de. insallah kesede kalp arisida gorulur
ben geçen hafta böyleydim doktorun odasına girdim sesim ağlamaklı çıkıyordu. sedyeye yatırdı koluma tansiyon aleti taktilar benim kalp atışım hızlandı ay ne zor bu aşamalarhadi inşallah güzel haberlerle gel canım o minik pıt pıtı görürsün inşallah

Tam 10. Günü git canım ne dicek ben 10 gün anladım dersin

D vitamini olcumu yapildi ciddi eksiklik cikmis. Sprey benimki gunde agza bir kere sikiyorum. Fotolarini atiyorum canimEki Görüntüle 1970575 Eki Görüntüle 1970576
Cok sagol canım. ..Bende eczaneden devit3 aldım. Ama 50.000 Uİ yazıyor üzerinde iki gündür kullanıyorum ama sanki çok gibi korktum bugün içsem İçmesem oldum...
Demir ölçümüm sınırın altındaydı Ağustos ayinda 52 idi.Ağustostan bu yana saç dökülmesi icin aldigim bi takviye ile birlikte dmirim daha yeni 80 e çıktı. Bu yine sınırın az üstü. ..Üstelik ilerleyen aylarda bebisleri mizin demir ve kan ihtiyacı artacağı için kesin düşecek.
Buna rağmen Dr um demir kullananMana gerek yok dedi.
Kafama göre iş yapmak istemiyorum ama Dr um bayagi umursamaz bi tip...ilk gittiğimde hamile kalmak istediğimi olmadığını söyledim hiç test fln vermedi. Hiç birşeye bakmadi. Folikasit kullanmaya başla bile demedi.bu yüzden henüz güvenemiyorum kendisine:/

Kızlar kan be idrar tahlili sonucum çıkmış hafif kansızlık ve d vitamini eksikliği varmış şimdi aradılar
Çok şükür başka sıkıntı yok

Canım kese için erken sanırım o yüzden bişey soylememistir sakin tatlı bi bayan beşire hanim sorularima tedirgin etmeyecek cevaplar verdi benim mesela kalp atışı yok diyip geçmedi zaten erken kimisinde duyarız kimisinde erken dedi tahlil sonuçlarıyla ilgili de telefonda görüştüm gayet güzel bilgi verdi yani güleryüzlü bi hanim tedirgin etmiyor ilk muayenemdi ctsi tekrar gidicem bakalım 2.randevu nası gececek

Dr un devit3 mü yazdı canım kaç UI ve kaç damla? D vitamini ölçümü yaptı mı peki???
Cnm ben devit 3 kullanıyorum bir hafta 20 damla kullandım şimdi 10 damla kullanıyorum benim d vitaminim düşük çıktı hamile kalmadan hemen önce ölçtürmüştüm doktor hamile kalınca tahlil yapmadan verdi benim b12 düşük onun içinde hafta da bir iğne vuruluyorum

Mrb kızlar bende 5 haftalık olduk galiba keseyi gördük geçen çarşamba tahlilleri de verdim temiz olduğunu söyledi dr M kalp atışları için ay sonu gidicem tekrar ancak başka bir doktorum 6 haftalık olduğumu söyledi ikisi farklı çıkıyor neden olabilir sizce bi fikri olan var mı

benim içtiğim folikasitin içinde d vitamini var yeterlidir heralde dimi sen günlük 7,5 mcg diyor seninde öyle mi?
Canım şimdi araştırdım. 1000 IU=25mcg imiş.
Yanı MinikKelebegimm e verilen 3000IU=75mcg oluyor.
Benim aldigim dvit3 50000IU=1250mcg=125mg ...benim ki çok yaa. ..kullanmiyayim bari. .yada Dr a gidene kadar2-3damla kullanıyim. ..
Senin 7,5mcg az görünüyor ama tabi neye göre az:)ölçüm yapılmadan bilemeyiz. Belkide hiç almak gerekmiyordur.
He bide d vit. Çeşitleri var tabi işin içinde :/

hayırlısı olsun canım. haftanın ilerde ya da geride olması döllenmeyle ilgili sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…