- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.681
valla bende aynı şeyi düşündüm ama yine 15 gün sonrasına verdi randevuyu 10 gün içinde tekrar muayene hakkı var ama kullanamıcaz galibakızlar geçen sormuştum ama bir daha sorayım. fikr verin lütfen. dr bana 15 gün sonra gel dedi. 10 gün içinde muayene süresi içinde gitsem olur mu sizce ya? tekrar muayeneparası çıksın istemiyorum. 125 tl muayenesi sgk lı olduğum halde. ama hala 7. hafta içinde olmuş olcam. erken geldim diye bişi der diye çekiniyorum :)
Git canim randevu al 10 gün dolmadan git Cunku 7. Haftasında bebeğimiz çok hızlı gelişirmiş git bence ama gittiğin günü birinci gün diye sayıyorlar 10. Günü o şekilde ayarla canimkızlar geçen sormuştum ama bir daha sorayım. fikr verin lütfen. dr bana 15 gün sonra gel dedi. 10 gün içinde muayene süresi içinde gitsem olur mu sizce ya? tekrar muayeneparası çıksın istemiyorum. 125 tl muayenesi sgk lı olduğum halde. ama hala 7. hafta içinde olmuş olcam. erken geldim diye bişi der diye çekiniyorum :)
valla bende aynı şeyi düşündüm ama yine 15 gün sonrasına verdi randevuyu 10 gün içinde tekrar muayene hakkı var ama kullanamıcaz galiba
geçen hafta çarşamba gitmiştim. bu cuma 10 günü geçmemiş oluyor değil mi?Git canim randevu al 10 gün dolmadan git Cunku 7. Haftasında bebeğimiz çok hızlı gelişirmiş git bence ama gittiğin günü birinci gün diye sayıyorlar 10. Günü o şekilde ayarla canim
Duyguların dan çok mantığın ön planda gibi görünüyor mesajlarında onun için merak ettim burcunu canım.Ivan Gonçarov'un Oblomov isimli kitabı var canım nickim ordan geliyor.bu arada hem aslan hem yengeç burcuyum
Yok bende yapıyorum. Yapacak bişi yok. Yarına memorialde Aydın Ilgın a randevu aldım. Aynı işyerinde çalıştığım bi arkadaşım keseyi görmüş hemde değeri benimkinden aşağı iken. Gideceğim bende hakkımda hayırlısıCok dogru söylüyorsun canım. ..gercekten güzel zaman hamişleriyiz biz :))
Eczanede çalışıyorum oturuyorum genelde çok yatma imkanım yok akşamları uzanıyorum hepAnladım tatlım inşallah bir daha görmezsin,şu progestan gerçekten çok işe yarıyor.. Imkanın varsa bütün gün yat dinlen canım, benim çok şükür çarşambadan beri kanamam olmamasına rağmen hala yatıyorum..
kızlar geçen sormuştum ama bir daha sorayım. fikr verin lütfen. dr bana 15 gün sonra gel dedi. 10 gün içinde muayene süresi içinde gitsem olur mu sizce ya? tekrar muayeneparası çıksın istemiyorum. 125 tl muayenesi sgk lı olduğum halde. ama hala 7. hafta içinde olmuş olcam. erken geldim diye bişi der diye çekiniyorum :)
acaba haftasından dolayı mı diyorlar yoksa tekrar muayene olsun diye mi. 10 gün içinde gidersem en geç bu cuma gitmeliyim. arada kaldım bende çok.
Duyguların dan çok mantığın ön planda gibi görünüyor mesajlarında onun için merak ettim burcunu canım.
Ayy bense kahve içmek için can atıyorum .Zaten hamile oldugumu bilmeden ilk 3 hafta kahve icimini arttirmistim :/her akşam bir kupa muhakkak nescafe mi icerdim. Çayı da bırakamiyorum kahvaltıda. .açık iki bardak içiyorum.kızlar bugün bitmicek bana koku tiksintim yoktu ama şimdi o da başladı patronlar kahve içiyorlar onun kokusu geldi bayılacağım galiba berbat kokuyor burnuma
Gecmiyo bu saatlerbir an once 14:30 olsun hadiiiiii. Ayyy cok strese girdim hazirlandim erkenden de. insallah kesede kalp arisida gorulur
Güzel haberlerle gel inşallah; )Gecmiyo bu saatlerbir an once 14:30 olsun hadiiiiii. Ayyy cok strese girdim hazirlandim erkenden de. insallah kesede kalp arisida gorulur
Kızlar birde vitamin folikasit d3 vitamini yada omega3 gibi takviyeler kullanıyor musunuz???
Hiç doktoru öneren varmı? ??
Evet canim imom diye bir ilac yazdi bana icinde omega demir folik asit b12 vitamini bs bicok sey var. Ayriyeten d3 vitaminide yazmisKızlar birde vitamin folikasit d3 vitamini yada omega3 gibi takviyeler kullanıyor musunuz???
Bana da içinde hem EPA DHA ,hem vitamin kompleksi, hemde folikasit içeren Genesis max i önerdi dr.um.folik trio kullanıyorum günde 3 defa
ben şimdi bir bardak açık çay aldım beyaz leblebimin yanında içiyorum dünde süt istemedi canım kuşburnu çayı içtim bir fincan. abartılmadığı sürece zarar olmaz heralde çok kasmamak lazım ilk haftalar heyecan yaptık ama inşallah 9 ay boyunca alışırızAyy bense kahve içmek için can atıyorum .Zaten hamile oldugumu bilmeden ilk 3 hafta kahve icimini arttirmistim :/her akşam bir kupa muhakkak nescafe mi icerdim. Çayı da bırakamiyorum kahvaltıda. .açık iki bardak içiyorum.
sıcak içecek olarak ne tuketecegimi şaşırdım. Bişeyler içmem lazim ama ne????
Siz ne içmeyi tercih ediyorsunuz kızlar? ??
Dr un devit3 mü yazdı canım kaç UI ve kaç damla? D vitamini ölçümü yaptı mı peki???Evet canim imom diye bir ilac yazdi bana icinde omega demir folik asit b12 vitamini bs bicok sey var. Ayriyeten d3 vitaminide yazmis
folik asit başladın mı diye sordu folik trio içiyorum dedim tamam dedi. ama kalp atışını duymaya gidince soracağım demir eksikliğimin olmadığını söyledi sadece olsa takviye verirdi heralde et balık tüketmemi söyledi zaten şükür yiyorum onları ama mesela balık hiç yiyemeyenlere kesin veriyorlar omega3 falanKızlar birde vitamin folikasit d3 vitamini yada omega3 gibi takviyeler kullanıyor musunuz???