- 12 Mart 2017
- 553
- 382
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.661
Bende kız gibi hissediyorum. Oğlumda da doğru hissetmistim.Bakalim hayırlısı. ..herseyden once sağlıklı olsunlar da...Böyle konuşmalarımız Rabbimin gücüne gitmiyordur inşallah. .Cinsiyet konuşunca bu konuda biraz huzursuz hissediyorum kendimi Rabbime karşıben cinsiyeti kız hissediyorum. oğlumda da hissetmiştim. bakalım hissim tutacak mı?
Hesaplama ya göre erkek çıkıyor canım ben hesapladım :)Benim yaş oto.yaş hesaplama motorlarında 37 çıkıyor. Yani 37 yaş 9 aylığım :))
Ama geçen gün devlet hastanesi test kağıdında yaşım 38 yazıyordu. Yine kafam karıştı haliyle :)))
Rus takvimine bakmadım ama Cine göre 37 yasindaysam kız, 38 yasindaysam erkek :)))))
Canın kız yada erkek isteyebiliyoruz dinimizde var buBende kız gibi hissediyorum. Oğlumda da doğru hissetmistim.Bakalim hayırlısı. ..herseyden once sağlıklı olsunlar da...Böyle konuşmalarımız Rabbimin gücüne gitmiyordur inşallah. .Cinsiyet konuşunca bu konuda biraz huzursuz hissediyorum kendimi Rabbime karşı
Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..
bende aynı şeyi düşünüyorum çok güzel zamanda hamile kaldık havalar güzelken doğum yapacağız inşallah. bunları düşünmek varken hem kendi hayatını hemde burdakileri etkilemenin ne anlamı var anlamıyorumValla bu endiseler hepimizde var bazen articak bazen azalcak ama.hep olcak kabullenmemiz lazim onemli.olan takilmadan devam etmek bakin bahar geldi bence hamileligimiz cok guzel bi zamana geldi onumuz yaz hizla gecicek havalar sogumadanda bebisleri alcaz allahin izniyle kucagimiza
Bende kız gibi hissediyorum. Oğlumda da doğru hissetmistim.Bakalim hayırlısı. ..herseyden once sağlıklı olsunlar da...Böyle konuşmalarımız Rabbimin gücüne gitmiyordur inşallah. .Cinsiyet konuşunca bu konuda biraz huzursuz hissediyorum kendimi Rabbime karşı
Canım teşekkür ederimHesaplama ya göre erkek çıkıyor canım ben hesapladım :)
İçinde olduğun yaşı hesaplayacaksın
37+3=40 -9=31 erkek görünüyor
Bilemedim canım ya hayırlısıni isteyip tevekkul etmek, tam teslimiyet daha dogru gibi geliyor bana. ..Canın kız yada erkek isteyebiliyoruz dinimizde var bu
Doğru diyorsun canım benimde bi oğlum var gönlümden tabiki kız geçiyor ama Allah'a bıraktım tevekkül ediyorum hangisi hayırlıysa hakkımda onu istiyorum önemli olan hayırlı sağlıklı olmaları zatenBilemedim canım ya hayırlısıni isteyip tevekkul etmek, tam teslimiyet daha dogru gibi geliyor bana. ..
Hakkımızda hayırlı olanı biz bilemedigimizden ve nefsimiz işin içine girdiğinden belkide öyle hissediyorum...
Cok dogru söylüyorsun canım. ..gercekten güzel zaman hamişleriyiz biz :))Valla bu endiseler hepimizde var bazen articak bazen azalcak ama.hep olcak kabullenmemiz lazim onemli.olan takilmadan devam etmek bakin bahar geldi bence hamileligimiz cok guzel bi zamana geldi onumuz yaz hizla gecicek havalar sogumadanda bebisleri alcaz allahin izniyle kucagimiza
Allah yardımcın olsun ve evladını sana bağışlasın canım.. İnsallah hicbir sorun olmadığını ogrenip eve döneceksin..KIZLAR günaydın dün akşam kanamam oldu 3 kez şuan doktordayım dua edin miniğime bişey olmasın çok kötüyüm
6+5 de gidicez muayeneye tekrar Allah nasip ederse acaba yine mi erken olacak ki yaNormal canım. Vajinadan bile duyulmayabilir, karından yapılan ultrasonda 7.- 8. haftada duyulur kalbi.
Çok sevindim canım senin adına.. Kanaman ne şekildeydi peki?KIZLAR doktordan çıktım keseyi gördük dr yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal Dedi kesenin şekli güzel Dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı progestan verdi günde 3 defa vajinal çok şükür
Allah yardımcın olsun ve evladını sana bağışlasın canım.. İnsallah hicbir sorun olmadığını ogrenip eve döneceksin..
Çok sevindim canım senin adına.. Kanaman ne şekildeydi peki?
Canım bi sakıncası yoksa burcunu merak ettim?Nikin çok ilginç ne anlama geliyor? ?bende aynı şeyi düşünüyorum çok güzel zamanda hamile kaldık havalar güzelken doğum yapacağız inşallah. bunları düşünmek varken hem kendi hayatını hemde burdakileri etkilemenin ne anlamı var anlamıyorum
Ivan Gonçarov'un Oblomov isimli kitabı var canım nickim ordan geliyor.Canım bi sakıncası yoksa burcunu merak ettim?Nikin çok ilginç ne anlama geliyor? ?
Anladım tatlım inşallah bir daha görmezsin,şu progestan gerçekten çok işe yarıyor.. Imkanın varsa bütün gün yat dinlen canım, benim çok şükür çarşambadan beri kanamam olmamasına rağmen hala yatıyorum..canım akşam saat 9.30 idrsrla sızıntı şeklinde gördüm tuvalet kağıdına sildim açık pembe idi 2 saat sonra renkgi daha bi açıktı sabahta kahverengi gibiydi doktor yerleşme kanaması olabilir dedi her ihtimale karşı progestan verdi günde 3 defa vajinal olarak