2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben cinsiyeti kız hissediyorum. oğlumda da hissetmiştim. bakalım hissim tutacak mı?
Bende kız gibi hissediyorum. Oğlumda da doğru hissetmistim.Bakalim hayırlısı. ..herseyden once sağlıklı olsunlar da...Böyle konuşmalarımız Rabbimin gücüne gitmiyordur inşallah. .Cinsiyet konuşunca bu konuda biraz huzursuz hissediyorum kendimi Rabbime karşı

Hesaplama ya göre erkek çıkıyor canım ben hesapladım :)
İçinde olduğun yaşı hesaplayacaksın
37+3=40 -9=31 erkek görünüyor

Canın kız yada erkek isteyebiliyoruz dinimizde var bu

Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..

canım benim bebeğim geriden geliyor 4 gün,kesenin içi boş diye bana da dediler ,ağla ağla öldüm, ama iki gün sonra kesinin içindeki pıtırcık göründü , mucize gibi , doktora çok kulak asma derim herkese boş gebelik diyolar bazen kesenin içindeki embriyo 8. hafta bile oluşuyormuş düşünebiliyor musun, dua et ve içini ferah tut canmcım

bende aynı şeyi düşünüyorum çok güzel zamanda hamile kaldık havalar güzelken doğum yapacağız inşallah. bunları düşünmek varken hem kendi hayatını hemde burdakileri etkilemenin ne anlamı var anlamıyorum

normalde ilk bebeğimde de kız olsun istemiştim. benim için bebek demek kız demekti. o derece de kız bebeklerini severdim. ama şimdi gerçekten farketmiyor. 2. de erkek olursa mutlu olcam. küçük erkek bebek de özledim :) gerçekten farketmiyor Allah sağlık versin.

Hesaplama ya göre erkek çıkıyor canım ben hesapladım :)
İçinde olduğun yaşı hesaplayacaksın
37+3=40 -9=31 erkek görünüyor
Canım teşekkür ederim tüm aile eşimin ailesi ,eşim, benim ailem,Kuzenler ,teyzelerim insallah senin gibi bir kızın olsun diye dua ediyorlar.Belki kizim olmazsa icimde kalacak Allah biliyor ya!!!Ama kız veya erkek bu yastan sonra tek isteğim sağlıkla kucağıma almak ...napalım takdir Yüce Rabbimin. ..

Doğru diyorsun canım benimde bi oğlum var gönlümden tabiki kız geçiyor ama Allah'a bıraktım tevekkül ediyorum hangisi hayırlıysa hakkımda onu istiyorum önemli olan hayırlı sağlıklı olmaları zaten

Cok dogru söylüyorsun canım. ..gercekten güzel zaman hamişleriyiz biz :))

Çok sevindim canım senin adına.. Kanaman ne şekildeydi peki?

canım akşam saat 9.30 idrsrla sızıntı şeklinde gördüm tuvalet kağıdına sildim açık pembe idi 2 saat sonra renkgi daha bi açıktı sabahta kahverengi gibiydi doktor yerleşme kanaması olabilir dedi her ihtimale karşı progestan verdi günde 3 defa vajinal olarak

Anladım tatlım inşallah bir daha görmezsin,şu progestan gerçekten çok işe yarıyor.. Imkanın varsa bütün gün yat dinlen canım, benim çok şükür çarşambadan beri kanamam olmamasına rağmen hala yatıyorum..

kızlar geçen sormuştum ama bir daha sorayım. fikr verin lütfen. dr bana 15 gün sonra gel dedi. 10 gün içinde muayene süresi içinde gitsem olur mu sizce ya? tekrar muayeneparası çıksın istemiyorum. 125 tl muayenesi sgk lı olduğum halde. ama hala 7. hafta içinde olmuş olcam. erken geldim diye bişi der diye çekiniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…