- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.641
ben varım 5+2de karından gördük biz çok şükür. kalp atışı için 29 martta gitcezSat 6 subat olup kesedeki embriyoyu goren yada kalp atısi duyan var mi? Ben bugun gittim alttan muayene etmedi..suphelendim...
Embriyoyu gordunuz yani? Cihaz farki olabilir mi acaba?ben varım 5+2de karından gördük biz çok şükür. kalp atışı için 29 martta gitcez
neden sağlık ocağı gibi imkanları kısıtlı bir yere gidiyorsunuz ki devlet hastaneleri hepsi olmasa da bir çoğunu yapıyor ben özelde 60 liralık bir kısmını yaptırdım 1200 liralardan bahsediliyor daha ilk başta bu kadar masraf yorar insanıkızlar testlerinizi nerde yaptırdınız. sağlıkocağına gittim şimdi amahepsi yapılmadı. toxosplasma ve rubella (yanlış yazmış olabilirim) birde idrar testini yaptıramadım. çalışıyorum da izin almak zor. bugün hallederim zannediyordum.
embriyo falan demedi kesen gayet güzel haftasıyla uyumlu kesen olması gerektiği gibi rahmin yukarısına yerleşmiş kanama vs görünmüyor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sadece ya da heyecandan benim duyduklarım bunlardıEmbriyoyu gordunuz yani? Cihaz farki olabilir mi acaba?
neden sağlık ocağı gibi imkanları kısıtlı bir yere gidiyorsunuz ki devlet hastaneleri hepsi olmasa da bir çoğunu yapıyor ben özelde 60 liralık bir kısmını yaptırdım 1200 liralardan bahsediliyor daha ilk başta bu kadar masraf yorar insanı
Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..embriyo falan demedi kesen gayet güzel haftasıyla uyumlu kesen olması gerektiği gibi rahmin yukarısına yerleşmiş kanama vs görünmüyor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sadece ya da heyecandan benim duyduklarım bunlardıvalla sizin akılınıza nasıl geliyor bunlar ben sorcaklarımı bile heyecandan unutuyorum
arkadaslar bugun keseyi gördüm nihayet doktor pek birsey söylemedi 8 mm boyunda kesen var dedi sizce kalp atısı icin ne zaman gitmeliyim
KIZLAR doktordan çıktım keseyi gördük dr yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal Dedi kesenin şekli güzel Dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı progestan verdi günde 3 defa vajinal çok şükür
Bu korkuları yaşamayan varmı arkadaşlar aranızda? ?eşim çok olumsuz düşündüğümü ve benim normal bir psikoloji içinde olmadığımı düşünüyor da :))Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..
Canım o tarihlerde ilişki yaşanmış ama döllenme zamanı Mart'a geliyor o yüzden mart olarak hesapla canım çünkü ilişki olur olmaz hamile kalmıyoruz kiCanım ovu Testlerde ilk çift çizgiyi 28 Şubatta gördüm.( Ama ayıptır söylemesi 27 subat ve 1 Martta iliskiye girdik)1 Martta çift çizgi dahada koyulasti ve akşamına acayip derecede bir bel ,kasık, karın agrisiyla yatak döşek yattım. O akşam sanırım ya yeni yumurtluyordum yada döllenme gerçekleşiyordu ...
Ama hcg değerlerimde günlere göre bayağı yüksek çıkmıştı yani döllenme 28 Şubat olmuş gibi uyumluydu...ne bileyim ya kafa karmakarışık. .artık cumayi bekliyorum.Dr ultrason ölçümünde günü gününe söylüyor demi?
Yapmasak hem kendimiz hem bebegimiz için çok iyi ama işte elimizde olsa keşkeBurada yazıyoruz ya kafamızda da kuruyoruz kötü senaryoyu. Boş gebelik , dış gebelik mol gebelik. Ekmeği suyu varsa her türlü gelecek evlatlarımız. Sabır etmemiz lazım demek
ay deme öyle şimdi ya her şey güzel olacak de yoktur problem falan bak benim daha 1 haftam var geçmez yoksa bu bir hafta banaDoktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..
Umarim yaşımıda doğru hesapliyorumdur:))))Canım o tarihlerde ilişki yaşanmış ama döllenme zamanı Mart'a geliyor o yüzden mart olarak hesapla canım çünkü ilişki olur olmaz hamile kalmıyoruz ki
Bende Çin ve Rus takvimi erkek bu hesaplamada kız görünüyor sen hesapladın mıUmarim yaşımıda doğru hesapliyorumdur:))))
Mart için cin takviminde kız görünüyor; )
Sağol canım benim çok teşekkür ederim bilgin içinEvet canim
Canim rubella kizamikciga bagisiklik olup olmadigini gosteriyormus. Rubella bende pozitif yaziyordu arastirdim benim bagisikligim varmis. Ama anti rubellla nesir birde o deger ne anlama geliyor fikrim yok arastir ya da doktoruna sorm
Gözün aydın canımmm :)
amin imşallah canımmmCanım çok sevindim darısı goreymeyenlerin başına insaAllah
Hadi gözün aydın canım, bugün 3 te benimde randevum var bakalım inşallah bende görebilirim, 6+3'üm sen kaçtın?
canım 5+4 üm ben bugün gördük çok şükür akşam hiç uyumadım ya bi şey olduysa diye iyimiş çok şükür
Evet dışarda yapılıyor, ayrı ayrı fiyat bilmiyorum ben tüm testlerimi dışarda yaptırdım toplam 1200 civarı tuttu.
canım benim tşk ederim rabbim evlatlarımızı korusungün vermedi mi doktor şu gün gel diye. beni 15gün sonrası için çağırdı sende öyle yap.
canım çok sevindim ilacını kullan dinlen bol bol
yasemin1984 canım gözün aydın
şu an 37 yaşındasın sen olarak 38 olsan bile ay olarak girmemişsin.Benim yaş oto.yaş hesaplama motorlarında 37 çıkıyor. Yani 37 yaş 9 aylığım :))
Ama geçen gün devlet hastanesi test kağıdında yaşım 38 yazıyordu. Yine kafam karıştı haliyle :)))
Rus takvimine bakmadım ama Cine göre 37 yasindaysam kız, 38 yasindaysam erkek :)))))