2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
neden sağlık ocağı gibi imkanları kısıtlı bir yere gidiyorsunuz ki devlet hastaneleri hepsi olmasa da bir çoğunu yapıyor ben özelde 60 liralık bir kısmını yaptırdım 1200 liralardan bahsediliyor daha ilk başta bu kadar masraf yorar insanı

Embriyoyu gordunuz yani? Cihaz farki olabilir mi acaba?
embriyo falan demedi kesen gayet güzel haftasıyla uyumlu kesen olması gerektiği gibi rahmin yukarısına yerleşmiş kanama vs görünmüyor 15 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi sadece ya da heyecandan benim duyduklarım bunlardı valla sizin akılınıza nasıl geliyor bunlar ben sorcaklarımı bile heyecandan unutuyorum

geçen hafta devlete gittim yapmadı dr. kendi dr um da sağlıkocakları dayapıyor oraya yaptır hem gebelik kaydı yaparlar demişti. kan testlerinin çoğunu yaptı. rubellave tokoplasma hariç. idrar kaldı birde.

Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..

arkadaslar bugun keseyi gördüm nihayet doktor pek birsey söylemedi 8 mm boyunda kesen var dedi sizce kalp atısı icin ne zaman gitmeliyim

gün vermedi mi doktor şu gün gel diye. beni 15gün sonrası için çağırdı sende öyle yap.

canım çok sevindim ilacını kullan dinlen bol bol

Burada yazıyoruz ya kafamızda da kuruyoruz kötü senaryoyu. Boş gebelik , dış gebelik mol gebelik. Ekmeği suyu varsa her türlü gelecek evlatlarımız. Sabır etmemiz lazım demek

Doktorum kalp atisi duyamiyoim kese cevresinde kanlanma var dyince meraka dustum...bende kanama da yok. Kese var guzel ama icinde birsey de yok. Bos gebelik korkusu sardi..
Bu korkuları yaşamayan varmı arkadaşlar aranızda? ?eşim çok olumsuz düşündüğümü ve benim normal bir psikoloji içinde olmadığımı düşünüyor da :))
Bunlar hep gebeliği erken öğrenmenin dezavantajlari :/

Canım o tarihlerde ilişki yaşanmış ama döllenme zamanı Mart'a geliyor o yüzden mart olarak hesapla canım çünkü ilişki olur olmaz hamile kalmıyoruz ki

Benim yaş oto.yaş hesaplama motorlarında 37 çıkıyor. Yani 37 yaş 9 aylığım :))
Ama geçen gün devlet hastanesi test kağıdında yaşım 38 yazıyordu. Yine kafam karıştı haliyle :)))

Rus takvimine bakmadım ama Cine göre 37 yasindaysam kız, 38 yasindaysam erkek :)))))

Gözün aydın canımmm :)

Canım çok sevindim darısı goreymeyenlerin başına insaAllah
amin imşallah canımmm

gün vermedi mi doktor şu gün gel diye. beni 15gün sonrası için çağırdı sende öyle yap.

canım çok sevindim ilacını kullan dinlen bol bol
canım benim tşk ederim rabbim evlatlarımızı korusun

tşk ederim canım 2 hafta sonra kalp atışını duyucaz işte bakalım

şu an 37 yaşındasın sen olarak 38 olsan bile ay olarak girmemişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…