2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar testlerinizi nerde yaptırdınız. sağlıkocağına gittim şimdi amahepsi yapılmadı. toxosplasma ve rubella (yanlış yazmış olabilirim) birde idrar testini yaptıramadım. çalışıyorum da izin almak zor. bugün hallederim zannediyordum.

Gunaydin kizlar
Bulanti kusma beni mahfetti gunluk hayatim felc oldu valla her yolu denedim.hic bi ise yaramadi bi tek ayva kaldi onu deniycem bugun

bende kötüyüm. ayva iyi geldi bana. ama bu sefer de midem ekşiyor hep meyve tarzı yediğim için. nezlenin de etkisi geçmedi hala çok halsizim. ev aldı başını gitti. iş de var. mecburen ayaklanmaya çalışıyorum.

Bazi tahliller özel hastanelerde yapılıyor diye biliyorum

Kizlar testler ac karnina mi
Evet canim
kızlar günaydın bugün tahlil sonuçlarımı aldım da hastaneden. anti rubella igg ne demek 65 çıkmış değeri ama normal mi ben anlamadım pek ??

Canim rubella kizamikciga bagisiklik olup olmadigini gosteriyormus. Rubella bende pozitif yaziyordu arastirdim benim bagisikligim varmis. Ama anti rubellla nesir birde o deger ne anlama geliyor fikrim yok arastir ya da doktoruna sorm

AYy çok sevindim hayırlısıyla iki hafta sinra da kalp atışını duyarsın insallah dikkat et kendine çok yorma kendini canim

Canım mart olarak hesapla sen erken yumurtlamadıysan
Canım ovu Testlerde ilk çift çizgiyi 28 Şubatta gördüm.( Ama ayıptır söylemesi 27 subat ve 1 Martta iliskiye girdik)1 Martta çift çizgi dahada koyulasti ve akşamına acayip derecede bir bel ,kasık, karın agrisiyla yatak döşek yattım. O akşam sanırım ya yeni yumurtluyordum yada döllenme gerçekleşiyordu ...
Ama hcg değerlerimde günlere göre bayağı yüksek çıkmıştı yani döllenme 28 Şubat olmuş gibi uyumluydu...ne bileyim ya kafa karmakarışık. .artık cumayi bekliyorum.Dr ultrason ölçümünde günü gününe söylüyor demi?

Son düzenleme:

Hadi gözün aydın canım, bugün 3 te benimde randevum var bakalım inşallah bende görebilirim, 6+3'üm sen kaçtın?

Bende yarin yaptircam rubella ve toxo yu disarda yaptiriyoruz di mi sadece fiyatlari biliyomusunuz

Evet dışarda yapılıyor, ayrı ayrı fiyat bilmiyorum ben tüm testlerimi dışarda yaptırdım toplam 1200 civarı tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…