- 12 Mart 2017
- 553
- 382
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.621
Sağol canım amin inşallah hepimizin....Rabbim gonlune gore versin insallah saglikla sihhatle erkekse 3 aydan sonra gorunuyo zaten
Gunaydin kizlar
Bulanti kusma beni mahfetti gunluk hayatim felc oldu valla her yolu denedim.hic bi ise yaramadi bi tek ayva kaldi onu deniycem bugun
Canım mart olarak hesapla sen erken yumurtlamadıysan17 Şubat canım
Bazi tahliller özel hastanelerde yapılıyor diye biliyorumkızlar testlerinizi nerde yaptırdınız. sağlıkocağına gittim şimdi amahepsi yapılmadı. toxosplasma ve rubella (yanlış yazmış olabilirim) birde idrar testini yaptıramadım. çalışıyorum da izin almak zor. bugün hallederim zannediyordum.
Evet canimKizlar testler ac karnina mi
kızlar günaydın bugün tahlil sonuçlarımı aldım da hastaneden. anti rubella igg ne demek 65 çıkmış değeri ama normal mi ben anlamadım pek ??
AYy çok sevindim hayırlısıyla iki hafta sinra da kalp atışını duyarsın insallah dikkat et kendine çok yorma kendini canimKIZLAR doktordan çıktım keseyi gördük dr yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal Dedi kesenin şekli güzel Dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı progestan verdi günde 3 defa vajinal çok şükür
Gözün aydın canımmm :)KIZLAR doktordan çıktım keseyi gördük dr yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal Dedi kesenin şekli güzel Dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı progestan verdi günde 3 defa vajinal çok şükür
Canım çok sevindim darısı goreymeyenlerin başına insaAllahKIZLAR doktordan çıktım keseyi gördük dr yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal Dedi kesenin şekli güzel Dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı progestan verdi günde 3 defa vajinal çok şükür
Sat 6 subat olup kesedeki embriyoyu goren yada kalp atısi duyan var mi? Ben bugun gittim alttan muayene etmedi..suphelendim...
Canım ovu Testlerde ilk çift çizgiyi 28 Şubatta gördüm.( Ama ayıptır söylemesi 27 subat ve 1 Martta iliskiye girdik)1 Martta çift çizgi dahada koyulasti ve akşamına acayip derecede bir bel ,kasık, karın agrisiyla yatak döşek yattım. O akşam sanırım ya yeni yumurtluyordum yada döllenme gerçekleşiyordu ...Canım mart olarak hesapla sen erken yumurtlamadıysan
Bazi tahliller özel hastanelerde yapılıyor diye biliyorum
Benden daha test istemediler kalp atışını duyunca isteyeceğiz testleri dedi. Allah yardımcın olsun halledersin insallah bugünteşekkürler. belki büyük araştırma hastaneleri yapıyordur diye merak ettim. özelde yaptıran arkadaşlar fiyat paylaşırsa sevinirim.
Tsk ederimbenim 2 şubat. geçen hafta çarşamba kalpatışı ve emriyoyu gördük. ama herkesin farklıdır. geç döllenme vs olabiliyor.
KIZLAR doktordan çıktım keseyi gördük dr yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal Dedi kesenin şekli güzel Dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı progestan verdi günde 3 defa vajinal çok şükür
Bende yarin yaptircam rubella ve toxo yu disarda yaptiriyoruz di mi sadece fiyatlari biliyomusunuz