2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Nasibinde olduktan sonra Allah yardım eder diye düşünüyorum canım ikiz gibi büyürler inş:)

Kız olmasına rağmen bende de erkek diye iddia edenler çok olmuştu millette de bir erkek sevdasıdır gidiyor :)

Kızlaaar aranızda hamile olduğunu öğrenmeden önce sigara içen var mı ? Ben tesadüfen yumurtlama dönemimde hastalandım ve sigarayı günde 1 2 ye indirmiştim (zorunda kalmıştım nefes alamiyordum) daha iyileşmeden hamile olduğumu öğrendim bırakmam çok kolay oldu şimdi de sigara içen kişi bile mide bulandırıcı geliyor inşallah böyle gider harika bi duygu sigarayla sürekli zehirlenmeden yaşamak.

Benim ablamda sigara içerdi, hamileliğinde sigaradan tiksinip bırakmıştı 1 kere bile içmedi, ama dogumhaneden çıktığında ilk lafı nolur bi sigara verin içeyim oldu inşallah sen de hamileliğin boyunca bi daha içmezsin ve sonrasinda da devam eder canım..

Ben hiç sigara kullanmadım sigara kullananların da genelde hamilelikte tiksinip içmediğini duydum

Siz ve bebeğiniz adına çok sevindim doğumdan sonra geri başlamayın olur mu

Ben canım
Çok şükür bende hemen bıraktım günde 8-9 içiyordum
Hiç canım istemiyor ilk iki gün çok zorlandım yerini Türk kahvesiyle kapattım şimdi kahveden de tiksindim ikisini de içmiyorum :)

Benim arkadaşım önceki hamileliginde de şimdiki hamileliğinde de içiyor. İlk çocuğu erken doğdu. Onun dışında çok şükür ki bir problem yaşamadı. Ben hayatımda hiç sigara içmedim. Senin birakmana da sevindim canım.

Ben sigara icen biriyim canim. Ama hamile kaldigimi ogrendigim gibi bir veda sigarasi yakip bir daha da asla hamileyken agzima surmem. Kizimi dogumdan sonra 10 ay temiz bir sekilde emzirdim. Ama 10. Cu aydan sonra dayanamadim daha fazla geri baslamistim. Simdi tekrar hamile oldugumu öğrenince biraktim ve asla da almam. Irademe sahibim o konuda sorunum yok cok sukur. Kiyamam karnimda yavruma. Cunku hamileyken sigaraicen bir annenin bebeginde meydana gelebilecek cok komplikasyon var. Bunlarin bilinci zaten sigaradan uzak durmana yetiyor.insallah bu sefer geri baslamam. Esimde suan birakmaya calisiyor. O basarirsa bende geri baslamam. Yaninda biri icince normale donunce canin cekiyor cunku.

Nasibinde olduktan sonra Allah yardım eder diye düşünüyorum canım ikiz gibi büyürler inş:)

Kız olmasına rağmen bende de erkek diye iddia edenler çok olmuştu millette de bir erkek sevdasıdır gidiyor :)

Evet ikiz gibi buyuyecekler insallah alisiriz zamanla. Acikcasi bir kizim var simdiki de erkek olsun istiyorum saglicakla insallah. Bakalim rabbim ne nasip ederse zaman gosterecek.

Günaydın hanımlar. Yine bir ptesi sabahı ve işe gidecekler var. Umarım bu hafta bizim için bir çok güzel şeye vesile olur.
Hergün kese görünecekmi içinde bebek varmı kalbi atarmı diye düşünmekten helak oldum. Biliyorum stres çok fena ama napayım Allah bana yardım etsin. Çarşamba randevum var ama ben bugün çekmek için elimden geleni yapacağım....

gunaydin canimmm seni o kadar iyi anliyorum ki bende ayni stresteyim nasipse gunlerimiz cok yakin birbirine benim hamilelik belirtim hic yok denecek kadar az sadece arada midem bulaniyor ama ne halsizlik ne kasik agrisi hicbiseyim yok kendimi dinlemekten psikolojim bozuldu senin nasil gidiyor hamilelik? aslinda stres yapicak biseyimizde yok sukur ama elimizde degil sanirim hormonlarla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…