2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben çok kötüyüm kızlar mide bulantısından ölüyorum ya be yapcam beyaz leblebi falan yedim etkisi olmadı
Ne kadar zor yalnız olmak ya oğlumda dün gece ateşlendi gece hiç uyumadık zaten bi tuhafım uyur uyanık geziyorum bi taraftan yemek yapmak zorundayım

Ayva bastırıyor benim bulantimi. Hem ayva yiyenin güzel bebeği olur diye söylentiler var canım. Paylaşmak istedim :)

Kizlar premesis kullanan var mi aranizda vitaminmis ama bulantiya iyi geliyormus doktorum onerdi ama tedirginim

Amin canım benim gönlümden geçen erkek oğlumda erkek kardeş istiyor
Rabbim kalbindekini nasip eder inşallah canım.
Bu arada Antalya da bana doktor tavsiyesinde bulunabilecek biri var mı? Devlet veya özel fark etmez. Ben sapasağlam tüm testleri normal çıkan bebeğimi kaybettim. Bazı testlerin gozardi edilip eksik yapıldığını düşünüyorum. Doktorumuz değiştirmek istiyorum.

KIzlar benim grip gittikçe ağırlaşıyor ateşim yok ama burnum tıkalı bide öksürük var bebişe zarar olurmu allah korusun panik halindeyiö şuan doktora gitsem mi acabaa

Hanımlar öğlende yazdım keseyi alttan 4.5 5 haftalıkken görüntüleyebiliyormuş bazı hekimler. Bilginiz varmı. Gerçekten bu strrs mahvetti beni ya .

Evet cnm benim 4 hafta 6 günlüktü vajinal muayenede keseyı gördük 1 hafta sonra bebegı 1 hafta sonrada kalp atısini duyduk ama her muayene vajinal ultrosonla yapıldi simdi büyuk ihtimalle normal ultrosondada goruruz 27 sinde kontrol var bakalım hayirlisi..

KIzlar benim grip gittikçe ağırlaşıyor ateşim yok ama burnum tıkalı bide öksürük var bebişe zarar olurmu allah korusun panik halindeyiö şuan doktora gitsem mi acabaa
Geçmiş olsun canım geçen hafta aynı senin durumundaydım iki üç gün nefes alamadım çok ağır grip atlattım doktoruma sordum hiç bişey olmaz dedi
Bol bol yat dinlen canım

Hahah bize bak dünden hazirmisiz diyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…