- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.561
Erkek olursa da hep erkek doguruyorum diye gururlana gururlana dolaşırım ortalıkta :) Şaka bir tarafa kurban olurum verene. Yeter ki sagsalim doğsun yavrum.Bunlar varsayımlar canım hiç belli olmaz ki belki kızın olur önemli olan sağlıklı olması
Ayva bastırıyor benim bulantimi. Hem ayva yiyenin güzel bebeği olur diye söylentiler var canım. Paylaşmak istedim :)Ben çok kötüyüm kızlar mide bulantısından ölüyorum ya be yapcam beyaz leblebi falan yedim etkisi olmadı
Ne kadar zor yalnız olmak ya oğlumda dün gece ateşlendi gece hiç uyumadık zaten bi tuhafım uyur uyanık geziyorum bi taraftan yemek yapmak zorundayım
Genesis mahmut beyin çok methini duydum canım, ben de çarşamba günü ona gidicem..Doktorum konusunda endişelerim var. Diyarbakırda önerebileceğiniz yüreğimi rahatlatabilecek dr varmı
Amin canım benim gönlümden geçen erkek oğlumda erkek kardeş istiyorErkek olursa da hep erkek doguruyorum diye gururlana gururlana dolaşırım ortalıkta :) Şaka bir tarafa kurban olurum verene. Yeter ki sagsalim doğsun yavrum.
Şimdi yiyorum canım :)Ayva bastırıyor benim bulantimi. Hem ayva yiyenin güzel bebeği olur diye söylentiler var canım. Paylaşmak istedim :)
Rabbim kalbindekini nasip eder inşallah canım.Amin canım benim gönlümden geçen erkek oğlumda erkek kardeş istiyor
Afiyet bal şeker, şifa olsun canım :)Şimdi yiyorum canım :)
Hanımlar öğlende yazdım keseyi alttan 4.5 5 haftalıkken görüntüleyebiliyormuş bazı hekimler. Bilginiz varmı. Gerçekten bu strrs mahvetti beni ya .
Geçmiş olsun canım geçen hafta aynı senin durumundaydım iki üç gün nefes alamadım çok ağır grip atlattım doktoruma sordum hiç bişey olmaz dediKIzlar benim grip gittikçe ağırlaşıyor ateşim yok ama burnum tıkalı bide öksürük var bebişe zarar olurmu allah korusun panik halindeyiö şuan doktora gitsem mi acabaa
Ayyy tatlım benim allah razı olsun iyi geldi kız biraz kendime geldimAfiyet bal şeker, şifa olsun canım :)
Bana da iyi geliyor :) mayhoş tadına da bayılıyorum..Ayyy tatlım benim allah razı olsun iyi geldi kız biraz kendime geldim
AynenBana da iyi geliyor :) mayhoş tadına da bayılıyorum..
Teşekkürler canımmm inşallah doğurmayıda nasib eder Rabbimİçini rahat tut canım. Bebişin biraz daha büyüsün kalbini de duyarsin inşallah.
Canim yasini hamile kaldigin ay ile toplayacaksin 11 yanlis yazmissin
Hahah bize bak dünden hazirmisiz diyorsun :)Bende de bisey yok kuzum. Herkeste olmayabilir. Bence şükret cekenleri ne kadar zorladigini goruyoruz. Keyfini cikar kuzun seni zorlamiyohem bulanti kusma vs vucudun hamilelige tepkisidir. Vucudun birseylerin farkli gittigini soyluyor bu belirtilerle. Bak bizim vucudumuz hemen durumu kabullenip sorun yok diyor kisaca
Ben 6+4 de gitmiştim kalp atışını duyanamostim doktor bu hafta çağırdı tekrarBirde bebeğinizin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz