- 18 Mart 2017
- 236
- 263
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.541
Ben oğlumda hiç baş dönmesi yaşamadım ama bunda çok yorgun olduğum zaman başım dönüyor. Eğer ev hanimiysan mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye ve uyku saatlerine dikkat etmeye çalış canım. Ben çalıştığım için çok çalışıp yorulunca baş dönmesi olduğunun farkındayım.Kızlar 2 gün önce başım döndü bayılacak gibi oldum aynı şeyi bugünde yaşadım aranızda benim gibi olan varmı.18 aylık oğlum var hala emiyo.geceleride sürekli uyanıyorum yorgunluktan mı acaba
5. haftanin ortalarinda vajinal muayenede duydum canım.Birde bebeğinizin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Cnm 4+4oldum ben.... beta hcg değerin kaçtı senin peki5. haftanin ortalarinda vajinal muayenede duydum canım.
Benim beta hcg çok yüksekti. 14190 di canım.Cnm 4+4oldum ben.... beta hcg değerin kaçtı senin peki
Neeee 10 12 mi kızlar 5+3 falan görünüyor dedi doktor ve biz gormedik kalp atışını normal mi peki görmemek doktor normal dedi ama içim tam anlamıyla rahat değil malesefBu haftalarda duymak degil gormrk dogru olan zaten o kadar minik ki kendi kalp atisindan etkileniyormus o nedenle bilincli doktor sesi dinlermez canim 10 12 hafta arasi dinletiyorlar kalp atisini
Erkek oluyor canım :)Sat 28 ocak canım. 1986 mayis doğumluyum.
Şimdi ben 30 yaşındayım. Sat tarihim 28 Ocak. 30+2-9=23 doğru mu canım? Tek çıkınca kız mı oluyor?
Hangi doktora gidiyosun ki genesis te beşire hanima gittim ben gayet memnunumDoktorum konusunda endişelerim var. Diyarbakırda önerebileceğiniz yüreğimi rahatlatabilecek dr varmı
Tüm ihtimallerle erkek yaniErkek oluyor canım :)
Normal canım. Vajinadan bile duyulmayabilir, karından yapılan ultrasonda 7.- 8. haftada duyulur kalbi.Neeee 10 12 mi kızlar 5+3 falan görünüyor dedi doktor ve biz gormedik kalp atışını normal mi peki görmemek doktor normal dedi ama içim tam anlamıyla rahat değil malesef
Bende salı için ondan randevu aldım. Peki rahatlatıyormu cevapları ... ilgisi nasıl. Benim içimdeki sıkıntıya cevapsız sorularıma cevap olacakmı. Bu doktorum kanama lekelenme evvelinden düşüğüm hatta hamileliğim olmadığı halde crinone jel verdi. 3 kez beta hcg istedi. Sonrada cuma gel dedi. Ben neden ilaç kullandığımı anlamadım ve ne zmn kese gözükür kaç haftalıktır bişi demedi. Dış gebelik şüphesi varmı boş gebelik mi kimyasalmı hiçbişi sölemedi. Bu beşire hanım ii miHangi doktora gidiyosun ki genesis te beşire hanima gittim ben gayet memnunum
Adetinden kaç gün sonra bu değeri ölçtün kuşum benim adetten 4 gün sonra 843Benim beta hcg çok yüksekti. 14190 di canım.
Oğlun mu varTüm ihtimallerle erkek yaniNe yapsak nasil hesaplarsak hesaplayalim kız çıkmıyor :)
Bende oğlumda baş dönmesi yaşamadım da ondan sordum canım.ev hanımıyım ama oğlum malesef dinlenmeme izin vermiyorBen oğlumda hiç baş dönmesi yaşamadım ama bunda çok yorgun olduğum zaman başım dönüyor. Eğer ev hanimiysan mümkün olduğunca uzanıp dinlenmeye ve uyku saatlerine dikkat etmeye çalış canım. Ben çalıştığım için çok çalışıp yorulunca baş dönmesi olduğunun farkındayım.
Hesapladim canimSenin bi tane daha çocuğun var dimi onuda hesaplarmısın canım
Maşallah canım.ben Çarşamba günü gittim kese çok küçük daha dedi karnımdan baktı 3 hafta sonra gel dedi.3 haftada çok uzun bir süre değil mi yahuuu İnsan meraktan çatlar5. haftanin ortalarinda vajinal muayenede duydum canım.
Tatlim gormeyi degil dinlemeyi 10 12. Haftada diye yazdim. Saglikli bir sekilde dinlemek istiyorsak beklemek zorundayiz. Simdi zaten minicikler oyle gum gum disariya sesi vetdiripte duymanin manasi yok doktor kalp atisi goruluyor saglikli dese yeter yani en azindan bana yeter her sey sirasiyla olacak sabretmek lazim.Neeee 10 12 mi kızlar 5+3 falan görünüyor dedi doktor ve biz gormedik kalp atışını normal mi peki görmemek doktor normal dedi ama içim tam anlamıyla rahat değil malesef
Canim yasini hamile kaldigin ay ile toplayacaksin 11 yanlis yazmissinHesapladim canim
26+11=37-9=28 kiz diyo doğru
Canım sat 28 ocak. 4 Mart ta bu değer çıktı. Doktor da çok yüksek dedi. Mol gebelik veya çoğul gebelikten şüphelendi ama tek kese ve tek kalp gördük. Darısı başına inşallah canımAdetinden kaç gün sonra bu değeri ölçtün kuşum benim adetten 4 gün sonra 843
İçini rahat tut canım. Bebişin biraz daha büyüsün kalbini de duyarsin inşallah.Maşallah canım.ben Çarşamba günü gittim kese çok küçük daha dedi karnımdan baktı 3 hafta sonra gel dedi.3 haftada çok uzun bir süre değil mi yahuuu İnsan meraktan çatlar
Oğlum var. Kaybettigim bebeğim de erkekti. Bu da erkek çıkıyor. Nereye saklandı bu kızlarOğlun mu var
Benimde bi oğlum var bu Rus ve Çin takviminde erkek çıktı ilk kez bunda kız gördüm bende
Bunlar varsayımlar canım hiç belli olmaz ki belki kızın olur önemli olan sağlıklı olmasıOğlum var. Kaybettigim bebeğim de erkekti. Bu da erkek çıkıyor. Nereye saklandı bu kızlar