merhaba arkadaslar:
istanbul anadolu yakasinda ozel muayenehanesi olan ve ozel hastanelerle anlasmali fiyatlari makul doktor veya hastane oneriniz var midir? ozellikle normal dogum konusunda israrli ve isinde ilgili titiz moral veren bir doktor ariyorum. fikirleriniz icin simdiden tesekkurler
merhaba arkadaslar:
istanbul anadolu yakasinda ozel muayenehanesi olan ve ozel hastanelerle anlasmali fiyatlari makul doktor veya hastane oneriniz var midir? ozellikle normal dogum konusunda israrli ve isinde ilgili titiz moral veren bir doktor ariyorum. fikirleriniz icin simdiden tesekkurler
Göztepe medical park mehtap yazıcıoğlu iyi diye biliyorum. Bir yakınım gidiyor kendisine ve çok memnun. Normal Doğum taraftarı olduğunu biliyoruz biz. Muayene ücreti 185 diye biliyorum SGK üzerinden. Tahliller biraz pahalı tutuyor ama yine bildiğim kadarıyla mehtap hanım istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyor.
merhaba arkadaslar:
Eger özel saglık sigortan varsa Yeditepe hastanesinde Gazi Yıldırım'ı kesinlikle tavsiye ederim. Mükemmel bir doktordur,sen daha kafandaki soruları sormadan aklından gecenleri tek tek anlatır onceliği annenin psikolojisidir. Ben ilk hamileliğimde ona gitmiştim dogumumuda o yaptı sorunsuz bir hamilelik ve dogum gecirdim. Ama hastane ve muane ücretleri pahalı.
Merhabalar . Bende Anadolu yakasında oturuyorum . 27+3 haftalık hamileyim . Doktor konusunda hala bir karar veremedim . Darıca Farabi hastanesine 1 defa gittim . Devlet Hastanesi konusunda endişe duyuyorum. Pendik şifa hastanesine gitmeyi düşünüyorum . Yorumlarınızı bekliyorum ..
Kizlar selam. Bende ayni konudan muzdaribim. Ilk bebegimi 7 haftalikken ikinci bebegimi de bugun 2 haftalikken kaybettim. Özel hastane olarak pendik yuzyil hastanesi hale kayiran a gittim ama iki bebekte bu hastanede bu doktora muayene olduktan bikac gun sonra dustu doktor cok skain guleryuzlu anlayisli ama cok aceleci ve dun doktora cok sancim var dememe ragmen hicbir ilac vermedi yat dinlen dedi sabah kalktigimdada kanamam vardi. Lutfen bana docent doktor tavsiyesinde bulunun