2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Arkadasim takilma boyle seylere ne olur. Bir ev 2-3 hafta temizlense ne kadar kirlenebilir? Diyelim ki kirlendi, senden canindan daha mi onemli? Birak birazcik kaliversin boyle. Inan sadece bulasik makinasindakileri cikartip esime 'bunu suraya,sunu buraya koyar misin?' diyorum uzanmamak icin. Onun disinda midem kaldirdigi surece hafif yemekler yapiyorum ya da disarda idare ediyoruz bu aralar. Ilk 3 ay birak boyle seylere takilma. Bugune kadar mis gibi yaptik,azcikta 4/4 luk olmayiversin sen dinlen canim benim.
Esim temizlemeye calissa bile birak isten geldin sen de yorgunsun biraz boyle idare edelim diyorum inan ki.
 
Günaydın junior anneler Benimde dün dr kontrolüm vardı. kalp atışı için çağırmıştı dr. Ben 5+4 olduğumu zannediyordum. Dr 6+0 dedi (ultrasonda öyle çıktı). Ultrasonda bebeği de gördük kalp atışını da. minicik bişey yanıp yanıp sönüyordu . Ancak doktor dinletmedi. muayene sonrası bi kaç soru soracaktım ama içeri bir hastanın kocası girdi. bi onunla konuşuyor bi tel ile.. Hiçbir şey soramadım. Sadece kalp atışını sorabildim neden dinletmediniz diye. Benim söylemem gerekiyormuş dinletmesi için. Saçmalık Tahlil sonuçlarımı tel ile öğrendim ama dr sekreteriyle konuşturuyor hep. İyice sinir oldum. Hem özel hastanesin hem odaya 3er 3er hasta alıyorsun. hem en az yarım saat sıra bekliyorsun randevuya rağmen. Bu arada tahliller iyi çıkmış. Sadece içinde vitamin desteği olan Febimed gibi ismi olan bir folik asit verdi. 1 ay sonra tekrar gideceğim. Devlete giderim belki bir sonrakine Ama şunu söyleyebilirim ki endişelerimizi bir tarafa bırakıp, kendimize ve bebeğe stres yapmayıp farklı konuları konuşmalıyız. Mesela bnm yengem tüm hamilelik boyunca kahvaltılarda klasik müzik dinlerdi bebek sakin olsun diye..Hamileler neler yapıyor neler. Özellikle deneyimli annelerden tavsiye almak gerek. Bu aylarda neler yapılmalı ? (yürüyüş, beslenme yada bulantıyla baş etme şekli falan vb.)
 
Rabbim kolaylik versin arkadasim, dedigin gibi vardir bunda da birsey. Insallah saglikla dogsun bebeklerimiz de yeniden tedavi olursun, dermansiz dert vermesin Allah. Sen yine de dikkat et yorma kendini zaten yeterinde yoruluyorsundur.
 
Ne kadar da iyisin sen böyle ❤
 
Merhabalar. Cok buyuk ihtimalle gorursunuz ama duyabilir misiniz bilemiyorum cunku kucuk oldugunda bazi cihazlarla yakalayamiyo doktorlar. Ama gorulur buyuk ihtimalle.
 
Bugün gideceğim doktora. Artık bir şekilde kaybolsam da o doktoru bulacağım :) giderken taksiyle gideceğim dönüşte artık kerim :) ama şimdiden stres sardı tüm bedenimi. Umarım iyidir bebeğim iceride.
Doktora giderken ki o gerginlik... Insallah o kalp sesini yine duyup minnaginin saglikla buyudugunu gorursun de icine su serpilir canim benim.
 
Kizlarimiz diye soylemiyorum ama başaklar çok mükemmel oluyorlar :) çok titiz, aşırı yardımcı, bambaşka özelliklere sahipler gerçekten.
Benim kızımı anlattın sanki canım :) kesinlikle öyle biri . Yaşına göre çok olgun çok duyarlı benim kızım olduğu için o kadar şanslıyım ki :) çok saygılı hele babasına karşı anlatamam çok seviyor babayı, işe gideceği zaman öpmeden göndermez dur baba diyip ayakkabılarını çevirip düzeltir :) şu an 5 yaşında ama bunları 3 yaş gibi yapmaya başladı. Bebekliği de farklıydı. Eşime hep derim bir çocuğumuz daha olsa miray gibi olur mu acaba :)
 

Sezaryen olacağı için bence kesin boğa olacak senin, bizde ben oğlak eşim boğa bebeğim de boğa olursa evde 3 inatçı keçi tam şenlik:)
 
Günaydın hanımlar
Kese görmek ve kalp atışını dinlemek için idrara sıkışık gel dedi bana dr. Keseyi görmeye gittiğimde sıkışık değildim aksilik bu ya :) ama yine de gördü. Kalp atışında sıkışık gelmezsen ben duyarım ama sana dinletemem dedi
 

Büyük ihtimalle kalp atışını duyarsın bence, güzel haberlerle gel inşallah
 
kızlar günaydın size birşey sorucam ben kan testi yaptım sonuç pozitif çıktı. yarın doktor randevum var 5+5 günlük görünüyor. kese büyük ihtimalle görünür ama kalp atışları hemnüz duyulmuyordu dimi. benim 2. hamileliğim ama sanki o günleri unutmuşum.
 
Endişelenme canım bu beklenen bişi.. Hatta atıyorum bugun hiç acımıyo gibi gelecek dokununca bilr acımıcak belki de.. Sonra durup dururken bir giriyor acı kalakalıyorsun.. :))

:)) doğru söylüyosun canım doktoruma da sorduğumda olabilir herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok demişti.Benim 9 ay geçmez yoksa böyle kendini dinle dinle :))
 
Mrb canim hayirli olsun bebisin.ben 6+4 de gittigimde karindan bakti duyulmadi canim sonra alttan bakti o sekilde gorulmustu.bence niraz beklemelisin sen de
 
Bugün gideceğim doktora. Artık bir şekilde kaybolsam da o doktoru bulacağım :) giderken taksiyle gideceğim dönüşte artık kerim :) ama şimdiden stres sardı tüm bedenimi. Umarım iyidir bebeğim iceride.
dikkatli git dön yine de :) bebişin iyidir ve iyi haberlerle dönersin umarım :) bize de bilgi ver
 
:)) doğru söylüyosun canım doktoruma da sorduğumda olabilir herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok demişti.Benim 9 ay geçmez yoksa böyle kendini dinle dinle :))
Aynen öyle :) Allah ım hayırlısını ver demek lazım.. Pazartesi kontrolum var dua edin lütfen bana.. Bakalım bebek iyi mi hematom ne durumda..
 
aynı anda iki pıt pıt duydunuz dimi, çok şeker yaa bakalım bende kısmetse 29unda gideceğim iki kalp atışı duymak için... şimdi kaç artı kaçta duymuş oldunuz siz kalp atışlarını? bana da aynılarını söylemişti doktor, ikiz olduğu için yol yasak ilişki yasak dedi dinlen dedi... iki saatlik yola bile izin vermedi... bi de çok yoğun çalışıyorum dinlenmek bi yana yol yapmam bile gerekiyor... inşallah sorunsuz atlatırız bakalım şu riskli dönemleri... bu arada size çift yumurtamı tek yumurtamı söyledi mi?
 
Kızlar günaydın,
Herşey yolunda çok şükür ama benim iltihaplı romatizma hastalığım var yine atağa geçti. Böyle kapalı bulutlu havalarda ağrılarım çok oluyo. Benim gibi olan varmı aramızda.
Bu sabah yürüyüş yapıcaktım sözde ama gece boyunca ağrı çektim. Malesef çıkamıcam..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…