2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bu Konuda yalniz degilmisim ne yazik ki bende de var condilomlar yeniden cikmadi ama hamilelikte cikacagini soyluyor doktorlar bende normal dogum yapamayacagim ne yazik ki hatta benim en büyük korkum sancimin gelmesi dogumun erken baslamasi cunku suyun geldiginde de bebege gecebiliyormus
 
Selam kızlar. Cumartesi gününe randevu aldım 6+5 oluyorum c.tesi. sizce 6+5 de karından kalp atışı duyma şansım var mı ? Not : 5+3 de keseyi görmüştüm ( Dr dan memnun kalmadığım için başka Dr a gideceğim )
 
Gec dollenme olmadigi kesin canim ama ilk gebeligimde kese olmasi gerektiginden cok daha kucuk oldugu halde 5+4 te görmüştüm. Ama simdi bi sey olacak yine kaybecegim korkusu yaşıyorum dabahtan beri agliyorum hormonlar tavan :)
 
Benim küçük kızım başak 31 ağustos.


ben ve kızımda başak daha önce hiç boğa burcu tanıdığım arkadaşım vs. olmadı hiçbi fikrim yok o okonuda ama kızım aslan olmasın diye plesanta yaşlanması vardı almaları gerekiyodu 2 gün bekledim yinede
 
Biz 6+2 de duyduk büyük ihtimalle duyarsınız
 

hertürlü duyarsın canım 6+5 te bencede doktor değiştir en kötü ihtimal vajinadan bakıyolar sıkma canını.
 
Tebriklerr Canim Rabbim Sagsalim Kucagina Almayida Nasip Etsinn,,Yazinin Icinde Bir yer dikkatimi cekti Sende lekelenme yada kanamami oldu?? Ultrasonda Gözüküyormuydu?? Benim Lekelenmelerim varda ultrasonda biraz kanama alani gördü doktor ve ilac yazdi 2 gündür kullaniyorum,, Senin kullandigin ilacda bu lekelenme yada kanami icinmiydi
 
yok canım benimki görünmeyince dedi.. yani su içince sıkışınca belirdi ancak biraz küçük olduğu için
Bende nasipse haftaya carsamba keseyi görmeye gideceğim bunu öğrenmem iyi oldu. İyicene su içeyim de :)) bende 2 günde 1 idrar testiyle artışları takip ediyom kan vermene gerek yok dedi dr 1 sefer berdim daha yeni sma artış sağlıklı dedi rabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsin inş. Olmayan herkese nasip etsin amin.
 
Tam ortası canim ovulasyon testi sagolsun hamile kaldigim gunu biliyorum :)

Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım. Yani biliyorum yumurtamin çatladigı günü. Ama geç döllenme bu şekilde yine de olmuyor mu? Evet yumrtamiz çatlıyor ama spermler orada bekliyor ve yum rayı geç dolluyor. Ben bundan hep bunu anlıyorum. Yanlış mı biliyorum? Yoksa benimde 8-9 eylül de yumurtam çatladı. 8 eylül ilayin doğum günü 9 eylul bizim evlenme yıldönümümüzdu hemde :)


Ah o plesanta yaşlanması yok mu? Benimde vardı yaşlanmam. Şimdi olacak diye yine çok korkuyurum. Çünkü çok berbat bir şey o yaşlanma. Sürekli panik halindesin acaba bebeğe bir şey oldu mu diye. Senin kaçıncı haftada başladı yaşlanma?
 
Canım yumurta 1 veya 2 gün, sperm de 2 3 gün canlı kalabiliyor. Geç döllenme yumurta nın olgunlaşma zamanı uzayınca oluyor.
Ben bu konuda çok çatlatma iğnesi yaptım. Doktorum haftada bir çağırıyordu yumurta takibi yapıyordu. Hangi gün 22 mm olmuşsa bugün çatlıcak diyordu. Bu genellikle adetimin 13. 14. günüydü bazen 20. günüydü. Bu ay geç olgunlaştı diyordu. Yani geç çatlıyor ve geç dölleniyor. Doğal olarak bebekde 1hafta geriden geliyor mesela.
 
Sağolasin aydınlatıcı bilgin icin arkadaşım. O zaman benim ki geç döllenme değil çünkü ovulasyon ile birlikte olduk biz. Yani takipteydim koca ay. Zaten yumurta çatlamadan önce de doktora gitmiştim bir sorun var mo acaba neden hala hamile kalamiyorum ben diye. Doktor yumurtamo gostermisti ultrasonda. İşte ondan 1 hafta sonra falan da yumurtam çatladı benim. Ben şöyle düşünüyordum adetime 1 gun kala test yaptığımda çıkmamıştı sonuç. Adet gününden 1-2 gün sonra test yapmıştım öyle çıkmıştı hamile olduğum. Bende durum böyle olduğu için geç döllenme olabilir demiştim aklım sıra :)
 
Canım progestanı oral aldım ilk günde 2 kez 200 mgdı hap. Sonra bana çok dokundu mide bulantılarımı acayip arttırdı sarstı beni depresyona girdim resmen. İğnesine geçtim haftalık bir tane. sonra iğnesi de çok acıttı iğneden de hoşlanmadım. Sonra vajinal kullandım vucuduma en az olumsuz etkiyi vajinal yaptı iyiydi o. Müthiş akıntı yaptı ama sorun etmedim. İlk kanamam varken ulturasonda kanama alanı gözükmedi o yüzden neden kınadığımı bilemedş doktorlar. Sonra kanamam kesildi diye seviniyordum. Diğer kontrolümde hematom görüldü rahmimde.. Şimdi doktorlar kesin bişi olmaz korkma diyemiyorlar haklı olarak.. Takip ediliyorum kısacası canım.. Sizlere tek notum ne gebe kalmak için ne de gebeyken stres yapmamanız... Aslında cok zor bişi değil.. Doktor bana kanamam varken,böle üzülüp ağlayacağına futbol oyna ama gül demişti...
 
Benimkide adetten 2 gün sonra çıktı canım.
Şimdi gittiğinde kaç mm sor ordan da belli olur canım. benimki Ptesi 66mmdi. seninki 2 cm olabilir :)
 
Benimkide adetten 2 gün sonra çıktı canım.
Şimdi gittiğinde kaç mm sor ordan da belli olur canım. benimki Ptesi 66mmdi. seninki 2 cm olabilir :)
 
Benimkide adetten 2 gün sonra çıktı canım.
Şimdi gittiğinde kaç mm sor ordan da belli olur canım. benimki Ptesi 66mmdi. seninki 2 cm olabilir :)
Bugün gideceğim doktora. Artık bir şekilde kaybolsam da o doktoru bulacağım :) giderken taksiyle gideceğim dönüşte artık kerim :) ama şimdiden stres sardı tüm bedenimi. Umarım iyidir bebeğim iceride.
 
Cok gecmis olsun Bu durumda insan ne dese ne yapsa bos... Allah sabir versin,umarim sen toparlarsin bi an once. Bu durumda takibi sakin birakma,icerde gebelik urunu kalmamasi gerekiyor bikac doktora takip yaptir mutlaka.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…