2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar bende gecen hafta pazar öğrenmiştim saat 2 de doktora gidecem insss keseyi görür
 
Merhaba canım hayırlı olsun diyelim inşallah adetin gecikti mi ya da kaç gün gecikti?

evet canım 2 gün geçikti daha.. ama normalde hiç gecikme yaşamam bide 3- 4 gün erken olurum.. ikinci çocuğum ilki 3 yaşında olacak kasım da. ama inanılmaz bir tereddüt var yüreğimde. hem çok istiyorum hemde bi ürkeklik.. çok değişik bir duygu.. karma karışık içim..
 

Çok uygun bir zaman canım ikinci çocuk için aralarında çok yaş farkı olmayacak ne güzel arkadaş gibi olurlar:) sen bence bi idrar testi yap büyük bir ihtimalle çıkar:) güzel haberini de burdan paylaş mutlaka bekliyoruz:)
 
Oğlum 9a girdi. Bende 29 um canım. 3. gebeliğim
 
Bende bugün 3:30 a randevu aldım. yazarım buraya kızlar :)
Yaz yaz cok merak ediyorum ayni dönemde oldugum herkesi. Ben cumaya randevu aldim devlet hastanesine. Takibimi de ozel muayenede yaptirmayi düşünüyorum o yuzden iki doktorum olacak ozele de 29 ekim de gidecegim :)
 
Bende Hamişim :)))
HAziranda gelecek bebeğimiz inşallah şuanda 6+2 'yim şükğrler olsun ki keseyide gördük kalp atışarınıda
şimdi kan tahlillerim var onları bekliyorum çıkmasını o da çıkınca gene bakacagız o zaman daha belirgin olur dedi doktorumuz :))))
 
ben de varım:)) 15 haziran diyor ama mayıs sonunda da olabilir benim.pek çok bayan 40 haftayı doldurmuyormus 6.hafta içindeyim.canım bişey istemiyor ve sabahları midemde bi sertlik oluyor.28inde kalp atışları için tekrar gideceğim.bi de kan pıhtılaşmasında şüphe ediyoruz inş yoktur.onun sonucunu da bekliyorum.hayırlısı olsun inş:)
 
Canım ne yaptın?
Merhaba arkadaşım. Sabah kan verdim eve geldim ve sonuca netten baktım . Allah ıma şükürler olsun bebeğim benimle. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadığım için ve 1.5 sene uğraşıp tekrar hamile kalınca sanırım paranoyaklaştım. Bu arada değerim 10.420. 7 gün önce 1358 di. Çok şükür kalp atışını da duyunca ailelere söylerim inşallah.
 
Merhabalar bende rabbimin izniyle haziran annesi olacagim sat 14 eylul bu tarihe gore 4+6 hamileyim bugun kan verdim sonucunu yarin alacagim bunlarda testlerim en sagdaki bugun kan verdikten sonra 10 civari yapildi rabbim hayirli saglikli evlatlarimizi kucagimiza almayi kokusunu duymayi nasip etsin
 

Eklentiler

  • IMAG0550.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…