2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar benim transferim geçen hafta cuma oldu, dondurulmuş 5.gün embriyosu verildi. Ara sıra olan hafif ağrılar dışında hiç şikayetim yoktu. Transferden sonra 5.günün olan çarşam günü akşam işten çıkmadan önce wc gittim, çamaşırım temizdi ancak kalkıp peçeteye silince kırmızı kanı gördüm, peçetenin ardından klozete de kırmızı akmıştı. Ne kanama öncesi ne de sonrası ağrım olmadı. Zaten birkaç damla kandan sonra kesildi hemen yarıma saate. Nasık korktum anlatamam hala korkuyorum.Hemen hemşireyi aradım, benim gibi o gün 5.gününde kırmızı kanaması olan birkaç kişi daha aramış. Hemşire ilaçlarınıza devam edin test gününü bekleyin dedi.
Biraz uzun yazdım kızlar biliyorum ama çok endişeliyim, bütün kanama yazılarını okudum benimki olanı hiç görmedim.
Hiç ağrı olmadan birden kırmızı kan gelip hemen kesilen var mı?? Hiç bir belirti hissetmiyorum zaten negatif olacağına emin gibiyim salı test günüm.

Canım bizim bir komsumuzun kızı ikisi de tüp bebek olan iki çocuk annesi. Ve
Her ikisinde de ilk andan itibaren hep kanamasi oldu ara ara hep kırmızı renkte kanamasi olurdu. Herkeste farklı belirtiler oluyor içini ferah tut inşallah tutunma kanamasidir

Bakalım canım allah biliyor şu anda olanı. En kötüsü de bu sanırım, transfernoldum ama içimde var mı yok mu anlamıyorum kan geldi belki şu anda hiçbir şey yok ama hala jel ve bantlara devam ediyorum çaresiz.. iyiki sizler varsınız
Sizi komşunuz ne şanslıymışki kırmızılara rağmen allah nasip etmiş, en azından ilk günlerinde benim gibi kırmızı kanı gören birilerinş duydum içim rahatladı canım

Merhaba R Red cherry
Bugun 9. Günün 5. Gun embriyosu demistin
Testte cikar
Daha meraklanmak istemiyorsan bakabilirisn kan testiyle
Kanama pozitifte de negatifte de oluyor
O yüzden kendi kan sonucunu görene kadar endişeyi birakmayi deneyebilir misin
İdrar testi evde varsa bakabilirsin ama çıkmayabilir
Kan testi daha garanti

İdrar testleriyle öğrendim bugüne kadar negatifleimi o yüzden bende fobi halini aldı, bu sefer direk kan vericem diye şartladım kendimi. Bir yandan çok merak ediyorum sonucu bir yandan o sonuç bekleme anıyla yüzleşmeye cesaretim yok, çok aradayım. Ne oldu da kanama oldu, neden birden hemen kesildi hiç anlamadım allah kimseye yaşatmasın

Hayırlısı olsun canım, birkaç gün dinlen kendini yorma stresten uzak durmaya çalış
Tesekkur ederim canim. Hemsirem de ilk 3 gun yatmami fazla hareket etmememi istedi zaten. 1 hafta boyunca dinlenecegim. Sen de bekleme surecindesin sanirim. Insallah positif sonucu gorursun canim.

Kotu olan surekli ve yogun olmasi canim. Ilaclarina devam et sen bolcada dua et.. stres yapma sakin

Tesekkur ederim canim. Hemsirem de ilk 3 gun yatmami fazla hareket etmememi istedi zaten. 1 hafta boyunca dinlenecegim. Sen de bekleme surecindesin sanirim. Insallah positif sonucu gorursun canim.
Amin canım ama benim pek umudum kalmadı, yeni başlamış olan senin gibilerden güzel haberler bekliyorum inşallh

Senin ki de hayirli olsun canim. 5. Gun embriyolari (2 tane) pazartesi yumurtalar toplandi, bugun transfer edildi. Bugun transfer olan baya arkadasimiz var galiba . Insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…