2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah yoruyor sıpalar sorma Rabb'im emeklerinizi boşa çıkarmasın kabız olmuyorum çok şükür ama böyle giderse içim kuruyacak yemek yiyemiyorum dediğin gibi kraker meyve geçiştiriyorum dua edin lütfen

4 aralık dediler yani 9. Gün. Senin nezmn 5. Gün embrıyosu mu?
Canım benim üçüncü gün dondurulmuştu embriyolar dördüncü gün olarak transfer yapıldı gelişimlerinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolog. Benim test günüm beş aralık

Canım benim üçüncü gün dondurulmuştu embriyolar dördüncü gün olarak transfer yapıldı gelişimlerinin çok iyi olduğunu söyledi embriyolog. Benim test günüm beş aralık
Bnm 5. Gün embriyosu 9. Gün yapıyrm seninde 4. Gün 10. Gün test vereceksn aynı kapıya cıkıyor aslında hadi bklm inş güzel sonuclarımız olur

Kizlar claxane kan sulandirici mi?
Coraspirin kullanan herkes claxane de kullaniyo mu?

Ben sadece coraspirin kullanmıştım
Benim gibi olan var mi?
Bende sadece coraspim kullanmıştım canım
Benim transferim oldu bugün şimdi bekleme zamanı

Cnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olur
Transferiniz hayırlı olsun kızlar sıkı sıkı tutunsun inşallah kuzularınız :)

Bnm 5. Gün embriyosu 9. Gün yapıyrm seninde 4. Gün 10. Gün test vereceksn aynı kapıya cıkıyor aslında hadi bklm inş güzel sonuclarımız olur
Evet canım arka arkaya öğreneceğiz inşallah hayırlı haberleri
Hayırlı olsun kızlar bende persembe günü transfer oldum 5.gun dondurulmus 2 tane koyuldu test günüm 4 aralık hayırlı haberler alırız inş
Senin transferinde hayırlı olsun inşallah aynı zamanlarda güzel haberler veririz inşallah
Bende sadece coraspim kullanmıştım canım

Transferiniz hayırlı olsun kızlar sıkı sıkı tutunsun inşallah kuzularınız :)
Aminn inşallah teşekkür ederiz:)
Ben test gunumu bekliyorum. Pazartesi sabahtan bakilacak. Bugun 10.gunum canim. Bekliyoruz bakalim
Az kalmış canım güzel olacak inşallah

Ohh maşallah sona yaklamıssın idrar testi yaptnmı hiç cnm? Varmı hissettgm brsyler
Hic yapmadim.. idrarda gec cikiyor ve bende bu strese girnek istemedim. Negatif olsaydi bu seferde bos hayallere kapilabilirdim acaba kanda cikarmi diye... beklemeyi sectim en zoru buymus. Keske tip bunada care bulsa mesela test gunune kadar uyutsalar bizi saniyelik kasik agrilarim oldu.karin agrisi ara ara hafif. Birde dus alirken sacimi yikarken kasigima kramp girdi eyvah dedim ne oluyor. Baskada belirti olmadi.

Ztn belirti olmaz diyorlar ilaçlardan kaynaklıdr diyırlar ama biz yinede takip edyrz vucudumuzu bu arada idrar testi yapmamakla ii yapmısaın stres yaratyr negatf cıkınca bnde dayanmaya calısacagm erken üzülmemek için

Allah yardımcın olsun..İnşallah hiç zorlanmadan sağlıklı hayırlı evlatlarını kucağına alırsın canım..Mide bulantıları çok zordur ama geçici canım.İnşallah uzun sürmez. Elma da iyi diye biliyorum..Maşallah dogunca da çok tatlı olurlar.:) Rabbim korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…