- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.941
Masallah güzel yapmışsin herseyi
İlaclarini da yazarmisin opudan itibaren :)
Kizlar sizinde transfer sonrasi tuvalaet aliskanliginiz degisti mi? Normalde 2 gunde bir cikarken simdi gunde 2 kez cikiyorum fazla calisiyor bagirsaklar. Ishale donecek diye endise ettim. Ishalde iyi degilmis
Oyle yapayim canim. Sagol. Sendede oldu mi hic?
Ben hem clexane hem coraspin kullanıyorum. İlk transferimde sadece clexane kullanmıştım bebeğimin kap atışı durduğu için bu sefer ikisini birden başladıKizlar claxane kan sulandirici mi?
Coraspirin kullanan herkes claxane de kullaniyo mu?
Ben sadece coraspirin kullanmıştım
Benim gibi olan var mi?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Darısı başımızaKızlar gunaydinlarrr bugün test günümdu sabah kan verdim sonuç 540 çıktı. 5. Embriyosu ve transfer günü dahil (14 kasim) 12. Gün deger normal mi bana yüksek geldi ne düşünüyorsunuz
Evet ya vucut tum denge sasti kaldi.. salak gibi olduk..Evet bi gün sürmüştü ben de panik olmuştum
Ama ilaclarin etkisinden oluyormus..
Bi kabizlik bi ishal aptala döndürüyodu ilaclar :)
Evet kan sulandirici. Bana dr ttamsferden sonra verdi. Test gunune kadar kullanacagim. Son 1 tane kaldi.ama cor aspirin vermedi bana. O dami kan sulandirici.Kizlar claxane kan sulandirici mi?
Benim gibi olan var mi?
Tuzlu bisküvi,kraker,leblebi ye canm.Ama kabızlık problemin varsa leblebi yeme.Oh maşallah mide bulantıların da başlamış. Zordur tahmin ediyorum ama bu aşamaya gelene kadar ne emekler veriyoruz dimi?:))Allah kolaylik versin canım 3 aya kadar kesiliyor genelde.İnşallah çabucak kesilir bulantın ve daha rahat bir hamilelik geçirirsin.Kızlar iştahsızlık ve bulantı icin öneriniz var mı iki üç gündür midem kötü herşey kokuyor yemek yiyemiyorumannem resmen gözlerin çöktü diyor öğürmekten ...
Iyi aksamlar arkadasim. Bende sadece coraspin kullandimKizlar claxane kan sulandirici mi?
Benim gibi olan var mi?
Ayyy canim hadi hayirlisi olsun. sıkıca tutunsunlar annesineBenim transferim oldu bugün şimdi bekleme zamanı
Aminn inşallah canım çok heyecanlı bir süreç beni bekliyorAyyy canim hadi hayirlisi olsun. sıkıca tutunsunlar annesine
Cnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olurAminn inşallah canım çok heyecanlı bir süreç beni bekliyor
Sağol canım inşallah rabbim nasip eder hepimize. Seninde transferin hayırlı olsun. Test günün ne zamanCnm transferin hayırlı olan bnde bgn transfer oldum inş pozitifi görmek nasip olur
4 aralık dediler yani 9. Gün. Senin nezmn 5. Gün embrıyosu mu?Sağol canım inşallah rabbim nasip eder hepimize. Seninde transferin hayırlı olsun. Test günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?