2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar sizinde transfer sonrasi tuvalaet aliskanliginiz degisti mi? Normalde 2 gunde bir cikarken simdi gunde 2 kez cikiyorum fazla calisiyor bagirsaklar. Ishale donecek diye endise ettim. Ishalde iyi degilmis

Kizlar sizinde transfer sonrasi tuvalaet aliskanliginiz degisti mi? Normalde 2 gunde bir cikarken simdi gunde 2 kez cikiyorum fazla calisiyor bagirsaklar. Ishale donecek diye endise ettim. Ishalde iyi degilmis

Muz ve haşlanmış patates bi de bol SU
Anlik olabilir yarinda sürerse doktorunla konuşursun D _Depply_

Kizlar claxane kan sulandirici mi?
Coraspirin kullanan herkes claxane de kullaniyo mu?

Ben sadece coraspirin kullanmıştım
Benim gibi olan var mi?
Ben hem clexane hem coraspin kullanıyorum. İlk transferimde sadece clexane kullanmıştım bebeğimin kap atışı durduğu için bu sefer ikisini birden başladı

Kızlar gunaydinlarrr bugün test günümdu sabah kan verdim sonuç 540 çıktı. 5. Embriyosu ve transfer günü dahil (14 kasim) 12. Gün deger normal mi bana yüksek geldi ne düşünüyorsunuz
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah. Darısı başımıza

Kizlar claxane kan sulandirici mi?
Coraspirin kullanan herkes claxane de kullaniyo mu?

Ben sadece coraspirin kullanmıştım
Benim gibi olan var mi?
Evet kan sulandirici. Bana dr ttamsferden sonra verdi. Test gunune kadar kullanacagim. Son 1 tane kaldi.ama cor aspirin vermedi bana. O dami kan sulandirici.

Kızlar iştahsızlık ve bulantı icin öneriniz var mı iki üç gündür midem kötü herşey kokuyor yemek yiyemiyorum :KK43: annem resmen gözlerin çöktü diyor öğürmekten ...
Tuzlu bisküvi,kraker,leblebi ye canm.Ama kabızlık problemin varsa leblebi yeme.Oh maşallah mide bulantıların da başlamış. Zordur tahmin ediyorum ama bu aşamaya gelene kadar ne emekler veriyoruz dimi?:))Allah kolaylik versin canım 3 aya kadar kesiliyor genelde.İnşallah çabucak kesilir bulantın ve daha rahat bir hamilelik geçirirsin.

Back