2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar gunaydinlarrr bugün test günümdu sabah kan verdim sonuç 540 çıktı. 5. Embriyosu ve transfer günü dahil (14 kasim) 12. Gün deger normal mi bana yüksek geldi ne düşünüyorsunuz
Normal canım ikiz olabilir.Maşallah çok sevindim hayırlı olsun..Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin innnşallah..

Amin canım neler yaptın nasıl beslendın nelere dıkkat ettın yazabılırmısın

Tek tupte olduklari icin ayni anda cozunuyorlarmis tekrardan dondurulamiyorlarmis diye biliyorum. Bana aslinda 1 adet transfer edilecekti en basta oyle demisti drum,sonra transfer gunu ikili paket cozununce ikiside cok iyiymis bu yuzden atmaya kiyamadik 2sini de koyuyoruz dedi doktor. Hos tutunamadilar ama nasip degilmis

Kızlar gunaydinlarrr bugün test günümdu sabah kan verdim sonuç 540 çıktı. 5. Embriyosu ve transfer günü dahil (14 kasim) 12. Gün deger normal mi bana yüksek geldi ne düşünüyorsunuz
Tebrikler canim hayirli olsun, Rabbim hayirlisiyla tamamlamayida nasip etsin.

Belirtin varmiydi?

Opu zamani baslayan Transferden sonra da iki gün daha suren göğüs hassasiyeti vardi ama sonra birden kesildi hiç ağrı yoktu hatta ben telaslanmistim. Kasik agrisi iki tarafta da vardi.ama transferin 9. Günü sağ kasıgim şiddetli agrimaya basladi. Ben de dayanamadim idrar testi yaptim pozitif çıktı. (7. Gün negatifti) bugün 11.gun 540 cikti ama sag kasik hala ağrıyo ve ben dış gebelik korkusu yasiyorum kafam karıştı

Amin canım neler yaptın nasıl beslendın nelere dıkkat ettın yazabılırmısın

• Kabızlık korkusuyla sabahları kayısı erik incir kurulari yedim, duphalac şurup içtim,bol su ictim ama bana mısın demedi. Kabizim hala cok az ıkınıyorum anca yapabiliyorum.
  • Transfer İstanbul Acıbadem Bülent tıraş tarafindan yapildi ama takip Gaziantep te yapılmıştı
  • Transferim salı yapıldı perşembe ucakla Antep'e döndüm
  • Uçak yolculuğu hariç ilk 4 gün yemek ve tuvalet için kalktim hep uzandim.
  • Transferden sonra korkudan 4 gün büyük tuvalete gitmedim.( İyi bi sey degil)
  • 4. Gunden sonra 1-2 saatte bir evin icinde 10dklik yurusler yaptim doktorum hareket etmezsen rahmine kan gitmez oksijen lazim dedi
  • 5. Gün yıkandım ayakta esimin yardımı ile hizli ve ılık bir duş
  • Artik daha ozgurdum avmye gittim alisveris yaptim disarda yemege gittim misafirlige gittim ...
  • Raporum bitmeden dayanamadim ise gittim.
  • İlaçları hiç aksatmadan içtim telefona alarm kurup hergun ayni saatte ictim
  • Doktorun ısrarıyla hergun 2 -3 yumurta en az 100 gr kırmızı et etin yaninda mutlaka bol yesillik yedim.

Bol bol dua et canimm

Masallah güzel yapmışsin herseyi
İlaclarini da yazarmisin opudan itibaren :)

Hayırlı olsun canım inşallah sıra kese ve kalp atışında çok sevindim hadi bakalım hayırlısı bismillah diyerek başlamışsın :)

Kızlar iştahsızlık ve bulantı icin öneriniz var mı iki üç gündür midem kötü herşey kokuyor yemek yiyemiyorum annem resmen gözlerin çöktü diyor öğürmekten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…