2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ya sekizinci sınıf bide onlarında bu yıl durumu zor tatlım teog kalktı ne olcak tam belli değil.hayırlısı olsun.ay depresyona girme zaten tam tersi cok mutlu ol inşallah.
Canım benim sağol güzel dileklerin için evde sınav stresi had safhada bana depresyona girmeye vakit bırakan yok işyeri zaten haşat durumda gecelerin kadınıyım zaten 16 saat burun estetikli ergenlerle uğraşmak düşün beni kendimi düşünecek zamanım olmuyor yani normal hayatta ama arada böyle Bi içim acıyor rabbime sığınıyorum buradan güzel haberler duyunca kendi haberim gelmiş gibi rahatlıyorum Allah hepinize gülyüzlü ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Allahın dediği olacak canım istersek 5 tane koyduralim nasipsiz dayak bile yenmiyor

Canım okadar güsel bir kalbin varki İnşallah herşey gönlüne göre olsun sevin mutlu haberinle bizde cok mutlu olalım

Canım okadar güsel bir kalbin varki İnşallah herşey gönlüne göre olsun sevin mutlu haberinle bizde cok mutlu olalım
Vallahi içimden geçeni yazmışsın. cango58 inşallah rabbim en yakin zamanda sana da gül yüzlü sağlıklı evlatlar nasip etsin.Siz hamişlerimize de sağlıklı rahat bir hamilelik ve aynı şekilde gül yüzlü sağlıklı evlatlar nasip etsin innnşallah..

Kızlar ciddi ciddi negatiften kaç gün sonra adet oldunuz yada transferden kaç gün sonra ilaçları enson salı akşamı aldım

Doktorunla konuştun mu ? zameboz
Kac embriyo koyulacak

Transfer yapildiktan sonra kullanilmayan embriyoyu tekrar donduruyorlarmi
yoksa bozuluyo mu ayni tüpte oldugu icin?
Paket halinde dondurulan embriyolar çözdürülüp kalanı tekrar dondurulabiliyor canım,bizimde 5 tane 2li 1 adette 3 lü paketimiz var kararımıza göre sadce bir embriyoda transfer edebiliriz dediler diğerini tekli olarak dondurabiliyorlar

Doktorunla konuştun mu ? zameboz
Kac embriyo koyulacak

Transfer yapildiktan sonra kullanilmayan embriyoyu tekrar donduruyorlarmi
yoksa bozuluyo mu ayni tüpte oldugu icin?
Canim pazar gunu gorusucez ayrintili doktorla simdilik adeti bekliyoruz. Bende olamadim adet cango58 . Tek tupte olduklari icin ayni anda cozunuyorlarmis tekrardan dondurulamiyorlarmis. Duruma gore karar vericez simdilik net bir durum yok canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…