2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Transfer gununude sayarark mi oluyor benim sanirim araya pazar girdi.klinigimde verecekmisim kani. 15 kasimda oldum transferimi canim
Ay canim varsa cikar suan kanda. ama seni gaza getirmeyeyim. doktorunun dedigi gunu bekle. Bizim merkez 9. Gun baktiriyo. normalde suan baktirsan belli olur. 5. Gun embriyosumu

Yok canim hic bir belirtim yok ya korkuyorum biraz ama kafayi usutmemek icin dusunmemeye calisiyorum. Bir tek acikma hissim devam ediyo. Migde gurultusu filan. Allah yardimcim olsun.
canım daha çok yeni benim oğlanda 6. haftadan sonra kokuya hassasiyet oldu birde uyku

Canim sen zaten varya deli gibi su iciyorsun ilk gun istemsiz. Benim oyleydi kanamadim doyamadim suya. O 1 bardak hikaye bos yani neye gore oyle demis aceba
Aynen canm ben de şaşırdım. İlk iki gün falan içmemek için zorladım kendimi ama birdahakine öyle yapmam. İçeceğim vallahi suyumu.:)

Canım aklına kötü şeyler getirme önceki transferimde 2. gündü benim embriyom ve tuttu gelişim olarakta bebeğim önden gidiyordu Bi hafta ama nasibimde yokmuş orası Allah'a kalmış şimdi güzel düşün güzel olsun inşallah arkadaşım

Nasip kismet tabi.. gonul ister butun kadinlar poztifi gorsun mutlu olsunlar.. nasipte varsa olacak zaten... sen nasilsin iyisin degil mi? Aklima geldin bugun.toparlanmistir artik dedim hatta.. hersey cok guzel olsun senin icin insalah arkadasim

Adet oldunmu bu arada canim
Adet ağrılarım geçti baya rahatladım ama olmadım bazen aklıma geliyor geçiştiriyorum adet olunca bu ay kendimi dinlenmeye alacağım sonra belki klomenle devam ederim ama şuan sağlıklı düşünemediğimi düşünüyorum işe başlayıp yoğun nöbetlerime dönünce kafam dağılır tamamen bide ergen kız var evde sekizinci sınıf depresyona giremiyorum malesef

Ne sanslisin bir tane evladin var ne guzel Allah ona cok guzel saglikli bir omur versin...girme zaten bosver ne gerek var :) adetin ol biraz dinlen gez toz. Sonra bir yol ciz tekrardan insallah bu sefer olur canim.

Adetin kacindaydi senin canim? Gecikmeler oluyormu acaba tedaviden sonra

Ya sekizinci sınıf bide onlarında bu yıl durumu zor tatlım teog kalktı ne olcak tam belli değil.hayırlısı olsun.ay depresyona girme zaten tam tersi cok mutlu ol inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…