- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 42
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.861
Saol canım bugun ilk günümüz şimdilik guzel gıdıyor bakalım bu sefer çok sakinim aklıma getırmemeye calısıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
O zaman bana öyle söylediğinde ben de şaşırdım. Çünkü burdan bakıyorum genelde opu sonrası bol bol su içmemiz tavsiye ediliyor.İnsan neyin doğru olduğunu şaşırıyor artık ama ilk defa o zaman su içmemem gerektiğini duydum.Benimki de gunde 3 lt su ic demişti ne tuhaf gunde 200 gr et ye demişti 3 km de yürümen lazim en az dedi
Gunaydin canim kaybettim malesef. 13 haftalikken kalpleri durdu. Uzulmeyin geride kaldi. moral bozmayayim. herkez birseyler yasiyor iste. Imtihan dunyasi. Insallah rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versinOyyy canım bnn ya noldu o İkizlereçok zor bi süreçten geçiyoruz allah im yardimcimiz oldum ins
Gunaydin arkadasim evet yapiliyor tanesi 500 dolar. Embriyonun 4 yada 5. Gunu yapiyorlar seni arayip soruyorlar. Benim 5 embriyom vardi hicbirine yaptirmadim. Yaptirsan iyi birsey ama soyle bir durum var saglikli gelme olasiligi %40 dedi doktorum. Bu oran cok dusuk bi oran diye dusunduk 2500 dolar vericem ya hepsi sagliksiz donersede var. Bide sotle dusunduk normal gebelikler pgt li olmuyor sonucta. Kaderci davranalim dedim. Allaha birakalim. Esimde ailemde bu yonde istedi boyle hareket ettik canimYonca___ mrb :) gece gece aklıma takıldı arkadaşım. Yumurta toplabdıktan sonra hangileri sağlıklı diye yapılıyor sanırım bu pgt. Antalya ivf de yapılıyor mu? Birde bu toplanan yumurtaların kalitesiz çıkma meselesi varmş.. O zaman nolcak peki? Bilgin varsa paylaşır mısın
Canim sen zaten varya deli gibi su iciyorsun ilk gun istemsiz. Benim oyleydi kanamadim doyamadim suya. O 1 bardak hikaye bos yani neye gore oyle demis acebaO zaman bana öyle söylediğinde ben de şaşırdım. Çünkü burdan bakıyorum genelde opu sonrası bol bol su içmemiz tavsiye ediliyor.İnsan neyin doğru olduğunu şaşırıyor artık ama ilk defa o zaman su içmemem gerektiğini duydum.
Valla canim donumun islakligini bi bitiremedimki lekeyi goreyim :)) o jel hep geri geliyo. ped koydum pisirdi. Kasidim kanattim. Illet ya. Hepsi birbirine girdi. Ama oyle lekelenme olmadi bendeKanda poztifi goren arkadaslar, sizlerde lekelenme olmadi mi hic? Kahve ya da pembe?
Sanirim illa leke olacak diye bir durum soz konusu degil.. olmayadabiliyor yani.. bende geri gelen jelim icinde kahve ve pembe akintilar vardi. Bilemiyorum belkide adet kanamasinin belirtileridir.. test gunum adet gunume denk geliyorValla canim donumun islakligini bi bitiremedimki lekeyi goreyim :)) o jel hep geri geliyo. ped koydum pisirdi. Kasidim kanattim. Illet ya. Hepsi birbirine girdi. Ama oyle lekelenme olmadi bende
test günün en zaman canım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallahSanirim illa leke olacak diye bir durum soz konusu degil.. olmayadabiliyor yani.. bende geri gelen jelim icinde kahve ve pembe akintilar vardi. Bilemiyorum belkide adet kanamasinin belirtileridir.. test gunum adet gunume denk geliyor
Kesinlikle cok haklisin.. normal yola olan gebeliklerde yapiliyormuki? Birazda ticari bence bu tur isler.. kaderci olmak lazimGunaydin arkadasim evet yapiliyor tanesi 500 dolar. Embriyonun 4 yada 5. Gunu yapiyorlar seni arayip soruyorlar. Benim 5 embriyom vardi hicbirine yaptirmadim. Yaptirsan iyi birsey ama soyle bir durum var saglikli gelme olasiligi %40 dedi doktorum. Bu oran cok dusuk bi oran diye dusunduk 2500 dolar vericem ya hepsi sagliksiz donersede var. Bide sotle dusunduk normal gebelikler pgt li olmuyor sonucta. Kaderci davranalim dedim. Allaha birakalim. Esimde ailemde bu yonde istedi boyle hareket ettik canim
Yok canim korkma bendede bazen pembe geri geliyo. Icerde kaldigi icin sanirim. Kahveyi bilmiyorum olmadi hic. Pazartesimi canim testinSanirim illa leke olacak diye bir durum soz konusu degil.. olmayadabiliyor yani.. bende geri gelen jelim icinde kahve ve pembe akintilar vardi. Bilemiyorum belkide adet kanamasinin belirtileridir.. test gunum adet gunume denk geliyor
Pazartesi dendi bana. Az kaldi yani. Ama biraz karnim agrimaya basladi hafiften. Adet mi olacagim bilemiyorum artik.. 2.gun embriyosu benm.burdaki herkesten az sansim var.. bakiyorum herkes 3.gun 5.gun ikiser tane koydurtmuslar ne sanslilar diyorum.. canim sikildi biraz..test günün en zaman canım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah
bahçeci gurubunda bir arkadaş lekelenme görmüş ve şimdi pozitif inşallah seninde güzel haberlerini alırız
arkadaşlar bende yaptırmadım sizin gibi düşündüm birde o zamanlar harmony diye birtest duydumKesinlikle cok haklisin.. normal yola olan gebeliklerde yapiliyormuki? Birazda ticari bence bu tur isler.. kaderci olmak lazim
Transfer gununude sayarark mi oluyor benim sanirim araya pazar girdi.klinigimde verecekmisim kani. 15 kasimda oldum transferimi canimYok canim korkma bendede bazen pembe geri geliyo. Icerde kaldigi icin sanirim. Kahveyi bilmiyorum olmadi hic. Pazartesimi canim testin
Yok canim hic bir belirtim yok ya korkuyorum biraz ama kafayi usutmemek icin dusunmemeye calisiyorum. Bir tek acikma hissim devam ediyo. Migde gurultusu filan. Allah yardimcim olsun.
canım bunları düşünme nasip bunlar yiyiceği ekmeği varsa tutacaktır. İkinci embriyosu olan bir arkadaş burda gebe kaldığını gördüm ben inşallah sende ikinci olursunPazartesi dendi bana. Az kaldi yani. Ama biraz karnim agrimaya basladi hafiften. Adet mi olacagim bilemiyorum artik.. 2.gun embriyosu benm.burdaki herkesten az sansim var.. bakiyorum herkes 3.gun 5.gun ikiser tane koydurtmuslar ne sanslilar diyorum.. canim sikildi biraz..
Insallah gebe kalirsin canim ve istedigin her testi yaptirabilirsin insallaharkadaşlar bende yaptırmadım sizin gibi düşündüm birde o zamanlar harmony diye birtest duydum
8-9 haftalarda kandan bakılıyormuş bir sürü genetik rahatsızlık ile kromozom bozukluklarına
ve bunu yaptıran hamile bayanların 2-3-4lü tarama veya aminosentez yaptırmasına gerek yokmuş
ben gebe kalırsam bunu yaptıracağım
Insallah canimcanım bunları düşünme nasip bunlar yiyiceği ekmeği varsa tutacaktır. İkinci embriyosu olan bir arkadaş burda gebe kaldığını gördüm ben inşallah sende ikinci olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?