- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.841
Tek embriyo yüksek değer gidince korktu herhalde canım detaylı ultrasonda bakalım dedi çok korkutmak da istemiyor amaAynen benimde ilaclarim ayni. E peki sali gunu neye cagirdi seni? Beni niye cagirmadilar?
Benden 24 yumurta toplandi cok agrim oldu şişkinlik hissi falan çok fenaydi transfere kadar 5 gün çok zorlandimBenimde 31 yumurtam toplandı ve hiç ağrım kanamam olmadı sonrasında sanırım kişiden kişiye değişlen
Korkma ya ikizde olabilir. Benim ilk gebeligimde ikizdi. tek yumurtanin bolunmesiyle olusmus gebelikti. Belki yumurtan bolunmustur ikiz olmusturTek embriyo yüksek değer gidince korktu herhalde canım detaylı ultrasonda bakalım dedi çok korkutmak da istemiyor ama
Canm bana 10 15 gün günde bir bardaktan fazla su tüketme dedi.Eylül sonuydu havalar sıcak halâ ve günde bir bardak su.Vallahi ben dayanamadım diyeti hemen bozdum. :))Ama ohhs olabilirim diye 5 tane de orgalutran verdi drum.Opu günü de dahil 5 gün birer tane vurundum.Belki de ondan çok zor geçmedi.Benden 24 yumurta toplandi cok agrim oldu şişkinlik hissi falan çok fenaydi transfere kadar 5 gün çok zorlandim
Selam kızlar
Tüm mesajlari okudum
Bi selam vereyim dedim
Oyyy canım bnn ya noldu o İkizlereKorkma ya ikizde olabilir. Benim ilk gebeligimde ikizdi. tek yumurtanin bolunmesiyle olusmus gebelikti. Belki yumurtan bolunmustur ikiz olmustur
Hayırlı olsun vesvese verme kendine sağlıkla ilerleyecek inşallahGünaydın kızlar bu sabaha karşı idrar testi yaptim pozitif cumartesi ve pazartesi kan testleri yaptiricam ( doktorum illa o günler olacak diyo) inşallah değerler normal artar. Beynimdeki dış gebelik vesvesesi çalışmaya başladı kuşku çok kötü bi şey azıcık kızın bana saçmalama falan diyin
Hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunsunAmin canım
Hayırlı olsun inşallah ikiye bölünmüştür belki iyi düşün iyi olsunArkadaşlar bizim embriyo geriden geliyordu normalde gelişimi ama şimdi bi tuhaflık var 450 olmuş değer inşallah bir problem yoktur dua edin lütfen
Benimki de gunde 3 lt su ic demişti ne tuhaf gunde 200 gr et ye demişti 3 km de yürümen lazim en az dediCanm bana 10 15 gün günde bir bardaktan fazla su tüketme dedi.Eylül sonuydu havalar sıcak halâ ve günde bir bardak su.Vallahi ben dayanamadım diyeti hemen bozdum. :))Ama ohhs olabilirim diye 5 tane de orgalutran verdi drum.Opu günü de dahil 5 gün birer tane vurundum.Belki de ondan çok zor geçmedi.
Yaptirdim kandada yok canim tahmin ettigim gibi tutunamamislar. Nasip degilmis ne diyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?