2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tek embriyo yüksek değer gidince korktu herhalde canım detaylı ultrasonda bakalım dedi çok korkutmak da istemiyor ama
Korkma ya ikizde olabilir. Benim ilk gebeligimde ikizdi. tek yumurtanin bolunmesiyle olusmus gebelikti. Belki yumurtan bolunmustur ikiz olmustur

Benden 24 yumurta toplandi cok agrim oldu şişkinlik hissi falan çok fenaydi transfere kadar 5 gün çok zorlandim
Canm bana 10 15 gün günde bir bardaktan fazla su tüketme dedi.Eylül sonuydu havalar sıcak halâ ve günde bir bardak su.Vallahi ben dayanamadım diyeti hemen bozdum. :))Ama ohhs olabilirim diye 5 tane de orgalutran verdi drum.Opu günü de dahil 5 gün birer tane vurundum.Belki de ondan çok zor geçmedi.

Hayırlı olsun vesvese verme kendine sağlıkla ilerleyecek inşallah
Hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunsun
Arkadaşlar bizim embriyo geriden geliyordu normalde gelişimi ama şimdi bi tuhaflık var 450 olmuş değer inşallah bir problem yoktur dua edin lütfen
Hayırlı olsun inşallah ikiye bölünmüştür belki iyi düşün iyi olsun

Benimki de gunde 3 lt su ic demişti ne tuhaf gunde 200 gr et ye demişti 3 km de yürümen lazim en az dedi

Yonca___ mrb :) gece gece aklıma takıldı arkadaşım. Yumurta toplabdıktan sonra hangileri sağlıklı diye yapılıyor sanırım bu pgt. Antalya ivf de yapılıyor mu? Birde bu toplanan yumurtaların kalitesiz çıkma meselesi varmş.. O zaman nolcak peki? Bilgin varsa paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…