2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Dediğin gibi canım inşallah bu defa nedeni ortaya çıkar da bir dahaki sefere tutar hatta kendiliğinden olur. Rahim filmi filan çektirmişsindir sanırım problem olmasa bile yine de histeroskopi yaptır canım yapılmadıysa. Bir de pgt’ye gönder canım ne güzel maşallah kaliteli embriyon gelişebiliyor benimkisi kalitesi yeterli olmadığı için pgt’ye gidemedi bile. Kaliteli embriyolarınız oldukça çaresiz hiçbir şey yok Rabbim zamanını biliyordur
Sagolasin canim senden iyi haberler alalim Allahin izniyle umut dolsun gonullerimize.Rabbim kalp atisini duydugun gunleride gostersin insllh. Ben daha once rahim filmi ve operasyonel histeroskopi yaptirmistim hepsi temiz cikti. Bende cikolata kisti disinda hicbirsey bulunamadi. Ne gerekiyorsa yaptiricam yeterki care bulunsun

Canim inşallah g

Canim inşallah gönlüne göre olur dua edicem senin icin yumurta cok olunca opudan sonra agrisi da çok oluyor bir sürü yumurtan dollenir en 10 tane 5. Güne gider inşallah
Benimde 31 yumurtam toplandı ve hiç ağrım kanamam olmadı sonrasında sanırım kişiden kişiye değişlen

Sagolasin canim senden iyi haberler alalim Allahin izniyle umut dolsun gonullerimize.Rabbim kalp atisini duydugun gunleride gostersin insllh. Ben daha once rahim filmi ve operasyonel histeroskopi yaptirmistim hepsi temiz cikti. Bende cikolata kisti disinda hicbirsey bulunamadi. Ne gerekiyorsa yaptiricam yeterki care bulunsun
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Rabbim hepimize nasip etsin

Kuzum benim ciftti 9. Gun kanda 520 cikmisti :) korkma skor bende. 11. Gun 1668 benimkiler 5 iz. Seninkler 4 uz :))
Canım yaaaa:KK48: Murat Hoca bana da salı günü gel dedi ama Çarşamba gidebilcem en erken hayırlısı inşallah canım hepimiz için. Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun canım ben biraz önce yaptım ilkini

Kızlar biraz alakasız bir konu ama bilin istedim hepsi burada.com bu gece den itibaren yarında dahil olmak üzere %80 varan indirim varmış herşeyde belki ihtiyacınız olan bir şey vardır indirimli alınabilir allış veriş depresyonuma belki çözüm olur :)
Harikasın hemşom tam bana göre bişey bu :halay:

Tek embriyo ikizi olabilir belki canım
İnşallah canım tek ya da çift Allah hayırlısını versin inşallah tabii çift olursa sürpriz olur :KK54: benim korkum daha önce dış gebelik geçirmem canım inşallah öyle bir şey değildir çünkü baktığım değerlere göre fazla yüksek bi de test yaptırdığım laboratuvarın 4-5 hafta gebelik değerleri 15-230 arası yazıyor keseyi görürüz inşallah kafam hiç rahat değil

Canım yaaaa:KK48: Murat Hoca bana da salı günü gel dedi ama Çarşamba gidebilcem en erken hayırlısı inşallah canım hepimiz için. Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun canım ben biraz önce yaptım ilkini
Aaaaa bende sali gidicem keske sali olsaymissin tanisirdik. Keseye gidiyorum ben. Igne vermedi bana. Coraspin iciyorum. Pruloton depot ignem var bide haftafa bir onu vurduruyorum.

Aaaaa bende sali gidicem keske sali olsaymissin tanisirdik. Keseye gidiyorum ben. Igne vermedi bana. Coraspin iciyorum. Pruloton depot ignem var bide haftafa bir onu vurduruyorum.
Aynen canım benim de aklıma tanışırız diye gelmişti. :KK36:İnşallah salı günü kese ya da keselerini görürsün canım benim:emir_bebek::emir_bebek:Bana daha önce dış gebelik geçirdim ya düşük olarak kabul ediyoruz onu da dedi, düşük yapanlara veriyormuş zaten iğneyi. Aynen canım ben de estrofem, elevit, coraspirin, crinona jel, haftada bir de pruloton depot kullanıcam. Ne çok ilaç kullanıyormuşuz

Aynen canım benim de aklıma tanışırız diye gelmişti. :KK36:İnşallah salı günü kese ya da keselerini görürsün canım benim:emir_bebek::emir_bebek:Bana daha önce dış gebelik geçirdim ya düşük olarak kabul ediyoruz onu da dedi, düşük yapanlara veriyormuş zaten iğneyi. Aynen canım ben de estrofem, elevit, coraspirin, crinona jel, haftada bir de pruloton depot kullanıcam. Ne çok ilaç kullanıyormuşuz
Aynen benimde ilaclarim ayni. E peki sali gunu neye cagirdi seni? Beni niye cagirmadilar?

Back