2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım inşallah bundan sonra hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip eder Allah. Üzülme demeyeceğim üzül ama sonra hemen toparlan
3 asilama 1 tup bebek hep olumsuz. Neden acaba cok uzuldum tuhaf bir sekilde hep hissettim nedense olmadigini olmayacagini. Nedeni bulunur insllh suan icin tek istegim sebebinin bulunmasi

Çok zor tabi canım ama umudunu hiç kaybete allahtan ümit kesilmez.elbet birgün olur ins allahın izini ile
Insllh bir gun olur insllh. Allah hickimseyi bu yolda boynu bukuk birakmasin tek duam bu. Isteyen,umit eden herkes keske anne olabilse keske

Bursa Art ye gidiyordun degil mi Osman hocaya. Kac tane koydurmustun. Uzme kendini demekki vakti gelmemis miniklerin. Bit dahakine olacak inslalah
Evet Bursa Osman hoca. Besinci gun embriyosu 2 adet konulmustu en kalitelileriydi soylediklerine gore. Ama olmadi iste nasip degilmis. Insllh insllh

3 asilama 1 tup bebek hep olumsuz. Neden acaba cok uzuldum tuhaf bir sekilde hep hissettim nedense olmadigini olmayacagini. Nedeni bulunur insllh suan icin tek istegim sebebinin bulunmasi
Dediğin gibi canım inşallah bu defa nedeni ortaya çıkar da bir dahaki sefere tutar hatta kendiliğinden olur. Rahim filmi filan çektirmişsindir sanırım problem olmasa bile yine de histeroskopi yaptır canım yapılmadıysa. Bir de pgt’ye gönder canım ne güzel maşallah kaliteli embriyon gelişebiliyor benimkisi kalitesi yeterli olmadığı için pgt’ye gidemedi bile. Kaliteli embriyolarınız oldukça çaresiz hiçbir şey yok Rabbim zamanını biliyordur

Back