- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 42
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.781
CANIM HAYIRLI OLSUN RABİM TUTUNUP SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİT ETSİN
Amin canım inşCANIM HAYIRLI OLSUN RABİM TUTUNUP SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİT ETSİN
Allah razı olsun canım inşCanım sımsıkı tutunsunlar inşallah.dualarım sizinle
İnşallah canım inşallah annelerını bırakmazlarKuzucuklar inşallah hep seninle olurlar kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah
Valla orda olsam ilk ben gelirdim. cok isterdim. ama sizlerde biraraya gelseniz cok sevinirimVALLA DÖRT GÖZLE BEKLERİZ :) SEN YETERKİ GEL
ayy süper olur kızlar açılışı yapayım :)Kızlar whatsap grubuda kuralım :)
İNŞALLAH CANIM BAKALIM HAYIRLISIşükür iyiyim canım.
cumartesi kontrolüm var
iyi haberlerini bekliyorum senin inşallah tez vakitte
Selam kızlar kuzucuklarımı aldım şimdi eve geldım rabbim hakkımda hayırlısını versın inş
Canım inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuklarınSelam kızlar kuzucuklarımı aldım şimdi eve geldım rabbim hakkımda hayırlısını versın inş
canım kan testi yaptırdın mıCanım inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucukların
canım rahme hazırlık olsun diye verilen ilaçları bırakınca adet olman çok normal benceKızlar benim transfer iptal olunca ilaçları bıraktım bir gün sonrada regli oldum doktora haber verdim. Cuma günü gel dedi. Şimdi tekrardan transfer hazırlıklarına mı başlıcam acaba hiç anlamadım bu işten bişey bu ayın 5 regli olmuştum ayda ikinci reglim olmuş oluyor. Çok erken değil mi ya
Çok teşekkür ederim canımm..Dualarınızı esirgemeyin. Hepimizin birbirinin duasına ihtiyacı var.İnşallah güzel haberler alalım.Canim inşallah g
Canim inşallah gönlüne göre olur dua edicem senin icin yumurta cok olunca opudan sonra agrisi da çok oluyor bir sürü yumurtan dollenir en 10 tane 5. Güne gider inşallah
Aminn canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.Emeklerimizi karşılıksız birakmasin inşallah..canım haklısın çok yumurta kaliteyi etkiliyor. inşallah gönlüne göre nasip eder rabbim
canım rahme hazırlık olsun diye verilen ilaçları bırakınca adet olman çok normal bence
o zaman hemen tekrardan hazırlıklar başlayacak hayırlısı olsun hakkında
canım adetin kaçıncı gün adet olmuş oldun
Opudan sonra erken regli oldunmu canım ? benim 7-8 gün erken gelmişti opudan sonraki ilk reglmKızlar benim transfer iptal olunca ilaçları bıraktım bir gün sonrada regli oldum doktora haber verdim. Cuma günü gel dedi. Şimdi tekrardan transfer hazırlıklarına mı başlıcam acaba hiç anlamadım bu işten bişey bu ayın 5 regli olmuştum ayda ikinci reglim olmuş oluyor. Çok erken değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?